Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Wiem, ze nie zastapie..ale poki bedzie mala bedzie okej... i licze na to ze w koncu bedziemy szczesliwe z kims kto bedzie Nas kochal.
Oczywiście że będziecie, jestes śliczna dziewczyną to tylko kwestia czasu jak się jakiś chłop przypałęta:D:DRudzia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Oczywiście że będziecie, jestes śliczna dziewczyną to tylko kwestia czasu jak się jakiś chłop przypałęta:D:D
Nie jakis chloptylko ten jedyny
hihi
weronika86, Eweliśka, Fasia, mantissa, Ida, Ewelcia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Moja kuzynka dała córeczce Helena. Myślę, że bardzo pasuje, chociaż rzeczywiście na początku dziwnie było.
Ale mieszkają za granicą, więc tam jest mała Helen.
Mi zawsze imię Basia się kojarzyło ze starszą osobą, bo moja babcia tak miała.
Za to teraz znam trzy Baśki w moim wiekui uważam, że super im pasuje.
Próbuję nadrobić, ale cięzko mi idzie. Miałyście nie produkować.
Rudzia, super karuzelka! Któraś z was się zastanawiała z czego obręcz do karuzelki zrobić. Znalazłam, w którymś tutorialu, że świetnie nadaje się tamborek (taki do haftowania), kosztują ok 10 zł, ale może można gdzieś taniej dostać.
Ja dziś działam dalej ze skanami do pracy, obiad mam prawie zrobiony, bo tata się wczoraj za niego wziął.Za to muszę skoczyć do banku i do sklepu jarzeniówkę kupić, bo mi się wyczerpała w kuchni, mruga i wkurza tylko. ;/
Hela85 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a ja oprócz pościeli jeszcze nic nie kupiłam dla dzidzi
i nie to, że bym nie chciała tylko jakoś mi to do głowy jeszcze nie przychodzi. Czy tylko ja tak mam???
A i dziewczyny rozmawiałyśmy tu kiedyś o next i ewentualnych wyprzedażach, no więc napisałam do next i z przykrością oznajmiam, że na polskiej wersji strony wyprzedaży nie będzie -
sylvia007 wrote:Dziewczyny, a ja oprócz pościeli jeszcze nic nie kupiłam dla dzidzi
i nie to, że bym nie chciała tylko jakoś mi to do głowy jeszcze nie przychodzi. Czy tylko ja tak mam???
A i dziewczyny rozmawiałyśmy tu kiedyś o next i ewentualnych wyprzedażach, no więc napisałam do next i z przykrością oznajmiam, że na polskiej wersji strony wyprzedaży nie będzie
Mowilam Sylvia,ja na Szwedzkiej jeszcze nigdy nie zauwazylamehh..
-
sylvia007 wrote:Dziewczyny, a ja oprócz pościeli jeszcze nic nie kupiłam dla dzidzi
A i dziewczyny rozmawiałyśmy tu kiedyś o next i ewentualnych wyprzedażach, no więc napisałam do next i z przykrością oznajmiam, że na polskiej wersji strony wyprzedaży nie będzieale tak jak już pisałam koło świąt dostanę pakę od bratowej i najpierw zobaczę co tam będzie a to czego mi będzie brakować to z używek kupię
może z all jakąś pakę
na miejscu przeznaczonym na łóżeczko teraz będzie stała choinka więc dopiero jak ją rozbiorę zamówię łóżeczko i rzeczy od Natalii.
-
Ida wrote:Podajcie proszę linka na fb do Natalii. Co ona ta wykonuje, oprócz pościeli? Wiem, że dosyć droga jest u niej prawda?
nie jest tak drogoja za kocyk place 90zl plus gratisowa poduszka do wozka
i podusia na zamowienie 40 zl
Ida, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny