X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam a ja się rano obudziłam i zasnęłam ze teraz wstaje dopiero z wyrka:) mam ochotę na capucino :D orzechowe mmmm. Kocham was dziewczyny za to ze jesteście .Ze o każdej porze dnia moge tu wejść i pogadać bo taka czuje się jak samotny Franek :) ale wiem zawsze ze jak oczy otworze ze wy tu jesteście :) miło mi niezmiernie ze trafiłam na kobietki takie jak wy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 12:01

sylvia007, Ola89, ziolko, Robotka1, Ida, Eweliśka, liloe lubią tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ja nie wiem jak to jest z tymi ciemnymi kolorami :( niby tak się przyjęło ale przecież ci jacyś tam beduini na pustyni popylają tylko w czarnych długich szatach :) chyba nie robią tego bo im zimno :D
    Robią to dlatego , że się pocą pod tym niemiłosiernie i jak zawieje wiatr to wtedy schładza im się ciało.
    Murzyni w Afryce mają też mnóstwo kręconych sztywnych włosów dlatego , żeby w ten sam sposób chronić głowe.

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie zmykam dziewczyny, idziemy z Gabi pooddychać mroźnym powietrzem. Jelitówka na szczęście już jej przeszła. Byłyśmy wczoraj u lekarza i po wyjściu z gabinetu Gabi stwierdziła, że to jej ulubiona pani doktor, a wszystko przez to, że zaleciła jej na dzień wczorajszy popijanie schłodzonej coli :-)
    Mam nadzieję tylko, że ja się nie zaraziłam!!!

Ola89, Krysti, Fasia, ziolko lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Robią to dlatego , że się pocą pod tym niemiłosiernie i jak zawieje wiatr to wtedy schładza im się ciało.
    Murzyni w Afryce mają też mnóstwo kręconych sztywnych włosów dlatego , żeby w ten sam sposób chronić głowe.
    :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze zaledwie pare tygodni i po witamy na świecie nasze Dzieci jak mysle o tym to az żyć się chce ,radość jest ogromna we mnie :) Kocham ten stan ciążowy niewiem czy po Ignasiu zaraz drugiego nie zrobimy dzieciątka siostry dla Ignacego :) ja pragnę rodzic czuje to :) mam koleżankę co tez trójkę dzieci ma jedno po drugim mówi ze uwielbia rodzic i byc w ciazy ,nigdy nie sądziłam ze i ja to bede czuć tą więź to natchnienie . Coś pięknego <3

Ida, Ida, Robotka1, Hela85, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życie jest Piękne a w nim nie zapomniane chwile :)

Ola89, Ida, Robotka1, Hela85 lubią tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Jeszcze zaledwie pare tygodni i po witamy na świecie nasze Dzieci jak mysle o tym to az żyć się chce ,radość jest ogromna we mnie :) Kocham ten stan ciążowy niewiem czy po Ignasiu zaraz drugiego nie zrobimy dzieciątka siostry dla Ignacego :) ja pragnę rodzic czuje to :) mam koleżankę co tez trójkę dzieci ma jedno po drugim mówi ze uwielbia rodzic i byc w ciazy ,nigdy nie sądziłam ze i ja to bede czuć tą więź to natchnienie . Coś pięknego <3

Ja też chcę więcej dzieci, bo lubię duże rodziny, a że w ciąży czuję się jak na razie bardzo dobrze to też bym chciała za jakiś czas znów w niej być :) Tylko ja musze wrócić na jakiś rok-dwa do pracy to to trochę koliduje...

Krysti, Hela85 lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Życie jest Piękne a w nim nie zapomniane chwile :)
    Krysti aleś dziś pozytywnie nakręcona:D super się to czyta:D

ja też myślę o drugim dziecku tak po roku czasu od porodu:)

przy córce też tak mówiłam a jak skończyła rok coś mi się w głowie poprzestawiało, wydałam wszystko co miałam na nią i przez kolejne4 lata na myśl o dziecku mnie mdliło:)
    ale potem instynkt wrócił:)

koleżanka mi opowiadała jak to było jak miała prawie jedno po drugim z 2 letnią przerwą....jedno wisiało na cycku a drugiemu wpychała łyżeczkę z jedzeniem do paszczy....mówiła że mało pamięta z tego okresu jak dzieci były małe bo była wykończona ale teraz te małe dwie laleczki są zajebiste:) po 2 i 4 latka mają:)

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Ida Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 18:16

Krysti, Hela85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ja też chcę więcej dzieci, bo lubię duże rodziny, a że w ciąży czuję się jak na razie bardzo dobrze to też bym chciała za jakiś czas znów w niej być :) Tylko ja musze wrócić na jakiś rok-dwa do pracy to to trochę koliduje...
    Fajnie ja niechcem by moj Ignaś był sam ,chcem by miał rodzeństwo :) nie jedynak .Ja tez planuje popracować troszkę bo wiadomo mnie w domu się nudzi a kreatyna stoi wszystko lubie to robic :)

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!! Oczywiscie nadrabiania od zaje*** :P ide na sniadanie! :) ale wpadlam Wam pokazac karuzelke bo siostra w domu to mial kto trzymac :D haha :)
    adeus6.jpg
    motylki sie rozmazaly bo siostra nie dawala rady :D

Milego dnia Kochane !! :*

Eweliśka, shimmer_lip, Fasia, Ewelcia, ziolko, Jaga, Robotka1, weronika86, CzaryMary, Hela85, liloe, misia83 lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti co za pozytywny nastrój:D:D

Alleluja u mnie skończyli remont!!:D od zeszłego poniedziałku siedziałam w syfie:( może do weekendu uda się ogarnąć burdel który został i można świętować:)

Myślicie że jak kupie dla rodziców po butelce Biovitalu to bedzie dobry prezent?

Fasia, Ida, Krysti, Ewelcia, ziolko, Robotka1, Hela85 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaak życie jest piękne .. Ehhh jakiś dół mnie znowu łapie .. Idę wziąć kąpiel ..

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Dzien dobry!! Oczywiscie nadrabiania od zaje*** :P ide na sniadanie! :) ale wpadlam Wam pokazac karuzelke bo siostra w domu to mial kto trzymac :D haha :)

motylki sie rozmazaly bo siostra nie dawala rady :D

Milego dnia Kochane !! :*
    O śliczna :)

Ja też chcę szybko drugie dziecko a raczej muszę jeśli chce mieć dwoje :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 12:16

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka ja tacie tez kupuję Biovital

Eweliśka lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ida Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 18:16

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Krysti aleś dziś pozytywnie nakręcona:D super się to czyta:D

ja też myślę o drugim dziecku tak po roku czasu od porodu:)

przy córce też tak mówiłam a jak skończyła rok coś mi się w głowie poprzestawiało, wydałam wszystko co miałam na nią i przez kolejne4 lata na myśl o dziecku mnie mdliło:)
    ale potem instynkt wrócił:)

koleżanka mi opowiadała jak to było jak miała prawie jedno po drugim z 2 letnią przerwą....jedno wisiało na cycku a drugiemu wpychała łyżeczkę z jedzeniem do paszczy....mówiła że mało pamięta z tego okresu jak dzieci były małe bo była wykończona ale teraz te małe dwie laleczki są zajebiste:) po 2 i 4 latka mają:)
    :) Robotka trza cieszyc się życiem bo niewiadomo co następny dzien przyniesie ,jestem tego zdania ze warto się uśmiechać i kochac zyczyc wszystkim co najlepsze jest . Ty to małej juz siostrzycZke dasz ale fajnie :) taka rodzinka będziecie juz większa :)!ja nie zapomnie jak od sióstr starszych poryczałam ubrania na balety :) albo mnie same stroily dobieraly ciuszki takie kochane były fajnie byc najmłodszą siostrą:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 12:21

weronika86 lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Eweliśka ja tacie tez kupuję Biovital
    Ja tacie na spółkę z siostrą maszynkę do golenia. Teściowej taką sweterkową marynarkę i perfumy :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Jezu, przede mną malowanie całego mieszkania, najprawdopodobniej w styczniu. Już się boję... Na ten czas pewnie przeniosę się do rodziców.

Ida z całego serca współczuje Ci!
    u nas deweloper naprawiał usterki gwarancyjne, więc przy okazji chcielismy pomalowac całe mieszkanie, robiłam w salonie pasy też i to dodatkowy dzień roboty, kurzi syf trzeba uciekać z domu na ten czas bo to niezdrowe. Ja dodatkowo wymieniałam meble w sypialnie więc większość ciuchów mam w worach jeszcze bo poprzednie meble oddałam koleżance a nowe jeszcze nie gotowe to dodatkowy bałagan:( ale widze już światło w tunelu:D

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zauważyłam ze moje włosy juz nie sa tluste :) nabierają kondycji bo na początku nie mogłam sobie z nimi poradzić teraz juz codziennie nie trza myć :)

Ewelcia lubi tę wiadomość

‹‹ 1416 1417 1418 1419 1420 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ