Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam a ja się rano obudziłam i zasnęłam ze teraz wstaje dopiero z wyrka:) mam ochotę na capucino
orzechowe mmmm. Kocham was dziewczyny za to ze jesteście .Ze o każdej porze dnia moge tu wejść i pogadać bo taka czuje się jak samotny Franek
ale wiem zawsze ze jak oczy otworze ze wy tu jesteście
miło mi niezmiernie ze trafiłam na kobietki takie jak wy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 12:01
sylvia007, Ola89, ziolko, Robotka1, Ida, Eweliśka, liloe lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Ja nie wiem jak to jest z tymi ciemnymi kolorami
niby tak się przyjęło ale przecież ci jacyś tam beduini na pustyni popylają tylko w czarnych długich szatach
chyba nie robią tego bo im zimno
Murzyni w Afryce mają też mnóstwo kręconych sztywnych włosów dlatego , żeby w ten sam sposób chronić głowe. -
Ja na razie zmykam dziewczyny, idziemy z Gabi pooddychać mroźnym powietrzem. Jelitówka na szczęście już jej przeszła. Byłyśmy wczoraj u lekarza i po wyjściu z gabinetu Gabi stwierdziła, że to jej ulubiona pani doktor, a wszystko przez to, że zaleciła jej na dzień wczorajszy popijanie schłodzonej coli
Mam nadzieję tylko, że ja się nie zaraziłam!!!Ola89, Krysti, Fasia, ziolko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeszcze zaledwie pare tygodni i po witamy na świecie nasze Dzieci jak mysle o tym to az żyć się chce ,radość jest ogromna we mnie
Kocham ten stan ciążowy niewiem czy po Ignasiu zaraz drugiego nie zrobimy dzieciątka siostry dla Ignacego
ja pragnę rodzic czuje to
mam koleżankę co tez trójkę dzieci ma jedno po drugim mówi ze uwielbia rodzic i byc w ciazy ,nigdy nie sądziłam ze i ja to bede czuć tą więź to natchnienie . Coś pięknego
Ida, Ida, Robotka1, Hela85, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Jeszcze zaledwie pare tygodni i po witamy na świecie nasze Dzieci jak mysle o tym to az żyć się chce ,radość jest ogromna we mnie
Kocham ten stan ciążowy niewiem czy po Ignasiu zaraz drugiego nie zrobimy dzieciątka siostry dla Ignacego
ja pragnę rodzic czuje to
mam koleżankę co tez trójkę dzieci ma jedno po drugim mówi ze uwielbia rodzic i byc w ciazy ,nigdy nie sądziłam ze i ja to bede czuć tą więź to natchnienie . Coś pięknego
Ja też chcę więcej dzieci, bo lubię duże rodziny, a że w ciąży czuję się jak na razie bardzo dobrze to też bym chciała za jakiś czas znów w niej byćTylko ja musze wrócić na jakiś rok-dwa do pracy to to trochę koliduje...
Krysti, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Życie jest Piękne a w nim nie zapomniane chwile
ja też myślę o drugim dziecku tak po roku czasu od porodu:)
przy córce też tak mówiłam a jak skończyła rok coś mi się w głowie poprzestawiało, wydałam wszystko co miałam na nią i przez kolejne4 lata na myśl o dziecku mnie mdliło:)
ale potem instynkt wrócił
koleżanka mi opowiadała jak to było jak miała prawie jedno po drugim z 2 letnią przerwą....jedno wisiało na cycku a drugiemu wpychała łyżeczkę z jedzeniem do paszczy....mówiła że mało pamięta z tego okresu jak dzieci były małe bo była wykończona ale teraz te małe dwie laleczki są zajebiste:) po 2 i 4 latka mająKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Ja też chcę więcej dzieci, bo lubię duże rodziny, a że w ciąży czuję się jak na razie bardzo dobrze to też bym chciała za jakiś czas znów w niej być
Tylko ja musze wrócić na jakiś rok-dwa do pracy to to trochę koliduje...
nie jedynak .Ja tez planuje popracować troszkę bo wiadomo mnie w domu się nudzi a kreatyna stoi wszystko lubie to robic
-
Dzien dobry!! Oczywiscie nadrabiania od zaje***
ide na sniadanie!
ale wpadlam Wam pokazac karuzelke bo siostra w domu to mial kto trzymac
haha
motylki sie rozmazaly bo siostra nie dawala rady
Milego dnia Kochane !! :*Eweliśka, shimmer_lip, Fasia, Ewelcia, ziolko, Jaga, Robotka1, weronika86, CzaryMary, Hela85, liloe, misia83 lubią tę wiadomość
-
Krysti co za pozytywny nastrój:D:D
Alleluja u mnie skończyli remont!!od zeszłego poniedziałku siedziałam w syfie:( może do weekendu uda się ogarnąć burdel który został i można świętować
Myślicie że jak kupie dla rodziców po butelce Biovitalu to bedzie dobry prezent?Fasia, Ida, Krysti, Ewelcia, ziolko, Robotka1, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Dzien dobry!! Oczywiscie nadrabiania od zaje***
ide na sniadanie!
ale wpadlam Wam pokazac karuzelke bo siostra w domu to mial kto trzymac
haha
motylki sie rozmazaly bo siostra nie dawala rady
Milego dnia Kochane !! :*
Ja też chcę szybko drugie dziecko a raczej muszę jeśli chce mieć dwojeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 12:16
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Krysti aleś dziś pozytywnie nakręcona:D super się to czyta:D
ja też myślę o drugim dziecku tak po roku czasu od porodu:)
przy córce też tak mówiłam a jak skończyła rok coś mi się w głowie poprzestawiało, wydałam wszystko co miałam na nią i przez kolejne4 lata na myśl o dziecku mnie mdliło:)
ale potem instynkt wrócił
koleżanka mi opowiadała jak to było jak miała prawie jedno po drugim z 2 letnią przerwą....jedno wisiało na cycku a drugiemu wpychała łyżeczkę z jedzeniem do paszczy....mówiła że mało pamięta z tego okresu jak dzieci były małe bo była wykończona ale teraz te małe dwie laleczki są zajebiste:) po 2 i 4 latka mająRobotka trza cieszyc się życiem bo niewiadomo co następny dzien przyniesie ,jestem tego zdania ze warto się uśmiechać i kochac zyczyc wszystkim co najlepsze jest . Ty to małej juz siostrzycZke dasz ale fajnie
taka rodzinka będziecie juz większa
!ja nie zapomnie jak od sióstr starszych poryczałam ubrania na balety
albo mnie same stroily dobieraly ciuszki takie kochane były fajnie byc najmłodszą siostrą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 12:21
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Jezu, przede mną malowanie całego mieszkania, najprawdopodobniej w styczniu. Już się boję... Na ten czas pewnie przeniosę się do rodziców.
Ida z całego serca współczuje Ci!
u nas deweloper naprawiał usterki gwarancyjne, więc przy okazji chcielismy pomalowac całe mieszkanie, robiłam w salonie pasy też i to dodatkowy dzień roboty, kurzi syf trzeba uciekać z domu na ten czas bo to niezdrowe. Ja dodatkowo wymieniałam meble w sypialnie więc większość ciuchów mam w worach jeszcze bo poprzednie meble oddałam koleżance a nowe jeszcze nie gotowe to dodatkowy bałagan:( ale widze już światło w tunelu:D -
nick nieaktualny