X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam a ja się rano obudziłam i zasnęłam ze teraz wstaje dopiero z wyrka:) mam ochotę na capucino :D orzechowe mmmm. Kocham was dziewczyny za to ze jesteście .Ze o każdej porze dnia moge tu wejść i pogadać bo taka czuje się jak samotny Franek :) ale wiem zawsze ze jak oczy otworze ze wy tu jesteście :) miło mi niezmiernie ze trafiłam na kobietki takie jak wy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 12:01

sylvia007, Ola89, ziolko, Robotka1, Ida, Eweliśka, liloe lubią tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ja nie wiem jak to jest z tymi ciemnymi kolorami :( niby tak się przyjęło ale przecież ci jacyś tam beduini na pustyni popylają tylko w czarnych długich szatach :) chyba nie robią tego bo im zimno :D
    Robią to dlatego , że się pocą pod tym niemiłosiernie i jak zawieje wiatr to wtedy schładza im się ciało.
    Murzyni w Afryce mają też mnóstwo kręconych sztywnych włosów dlatego , żeby w ten sam sposób chronić głowe.

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie zmykam dziewczyny, idziemy z Gabi pooddychać mroźnym powietrzem. Jelitówka na szczęście już jej przeszła. Byłyśmy wczoraj u lekarza i po wyjściu z gabinetu Gabi stwierdziła, że to jej ulubiona pani doktor, a wszystko przez to, że zaleciła jej na dzień wczorajszy popijanie schłodzonej coli :-)
    Mam nadzieję tylko, że ja się nie zaraziłam!!!

Ola89, Krysti, Fasia, ziolko lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Robią to dlatego , że się pocą pod tym niemiłosiernie i jak zawieje wiatr to wtedy schładza im się ciało.
    Murzyni w Afryce mają też mnóstwo kręconych sztywnych włosów dlatego , żeby w ten sam sposób chronić głowe.
    :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze zaledwie pare tygodni i po witamy na świecie nasze Dzieci jak mysle o tym to az żyć się chce ,radość jest ogromna we mnie :) Kocham ten stan ciążowy niewiem czy po Ignasiu zaraz drugiego nie zrobimy dzieciątka siostry dla Ignacego :) ja pragnę rodzic czuje to :) mam koleżankę co tez trójkę dzieci ma jedno po drugim mówi ze uwielbia rodzic i byc w ciazy ,nigdy nie sądziłam ze i ja to bede czuć tą więź to natchnienie . Coś pięknego <3

Ida, Ida, Robotka1, Hela85, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życie jest Piękne a w nim nie zapomniane chwile :)

Ola89, Ida, Robotka1, Hela85 lubią tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Jeszcze zaledwie pare tygodni i po witamy na świecie nasze Dzieci jak mysle o tym to az żyć się chce ,radość jest ogromna we mnie :) Kocham ten stan ciążowy niewiem czy po Ignasiu zaraz drugiego nie zrobimy dzieciątka siostry dla Ignacego :) ja pragnę rodzic czuje to :) mam koleżankę co tez trójkę dzieci ma jedno po drugim mówi ze uwielbia rodzic i byc w ciazy ,nigdy nie sądziłam ze i ja to bede czuć tą więź to natchnienie . Coś pięknego <3

Ja też chcę więcej dzieci, bo lubię duże rodziny, a że w ciąży czuję się jak na razie bardzo dobrze to też bym chciała za jakiś czas znów w niej być :) Tylko ja musze wrócić na jakiś rok-dwa do pracy to to trochę koliduje...

Krysti, Hela85 lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Życie jest Piękne a w nim nie zapomniane chwile :)
    Krysti aleś dziś pozytywnie nakręcona:D super się to czyta:D

ja też myślę o drugim dziecku tak po roku czasu od porodu:)

przy córce też tak mówiłam a jak skończyła rok coś mi się w głowie poprzestawiało, wydałam wszystko co miałam na nią i przez kolejne4 lata na myśl o dziecku mnie mdliło:)
    ale potem instynkt wrócił:)

koleżanka mi opowiadała jak to było jak miała prawie jedno po drugim z 2 letnią przerwą....jedno wisiało na cycku a drugiemu wpychała łyżeczkę z jedzeniem do paszczy....mówiła że mało pamięta z tego okresu jak dzieci były małe bo była wykończona ale teraz te małe dwie laleczki są zajebiste:) po 2 i 4 latka mają:)

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Ida Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 18:16

Krysti, Hela85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ja też chcę więcej dzieci, bo lubię duże rodziny, a że w ciąży czuję się jak na razie bardzo dobrze to też bym chciała za jakiś czas znów w niej być :) Tylko ja musze wrócić na jakiś rok-dwa do pracy to to trochę koliduje...
    Fajnie ja niechcem by moj Ignaś był sam ,chcem by miał rodzeństwo :) nie jedynak .Ja tez planuje popracować troszkę bo wiadomo mnie w domu się nudzi a kreatyna stoi wszystko lubie to robic :)

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!! Oczywiscie nadrabiania od zaje*** :P ide na sniadanie! :) ale wpadlam Wam pokazac karuzelke bo siostra w domu to mial kto trzymac :D haha :)
    adeus6.jpg
    motylki sie rozmazaly bo siostra nie dawala rady :D

Milego dnia Kochane !! :*

Eweliśka, shimmer_lip, Fasia, Ewelcia, ziolko, Jaga, Robotka1, weronika86, CzaryMary, Hela85, liloe, misia83 lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti co za pozytywny nastrój:D:D

Alleluja u mnie skończyli remont!!:D od zeszłego poniedziałku siedziałam w syfie:( może do weekendu uda się ogarnąć burdel który został i można świętować:)

Myślicie że jak kupie dla rodziców po butelce Biovitalu to bedzie dobry prezent?

Fasia, Ida, Krysti, Ewelcia, ziolko, Robotka1, Hela85 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaak życie jest piękne .. Ehhh jakiś dół mnie znowu łapie .. Idę wziąć kąpiel ..

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Dzien dobry!! Oczywiscie nadrabiania od zaje*** :P ide na sniadanie! :) ale wpadlam Wam pokazac karuzelke bo siostra w domu to mial kto trzymac :D haha :)

motylki sie rozmazaly bo siostra nie dawala rady :D

Milego dnia Kochane !! :*
    O śliczna :)

Ja też chcę szybko drugie dziecko a raczej muszę jeśli chce mieć dwoje :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 12:16

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka ja tacie tez kupuję Biovital

Eweliśka lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ida Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 18:16

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Krysti aleś dziś pozytywnie nakręcona:D super się to czyta:D

ja też myślę o drugim dziecku tak po roku czasu od porodu:)

przy córce też tak mówiłam a jak skończyła rok coś mi się w głowie poprzestawiało, wydałam wszystko co miałam na nią i przez kolejne4 lata na myśl o dziecku mnie mdliło:)
    ale potem instynkt wrócił:)

koleżanka mi opowiadała jak to było jak miała prawie jedno po drugim z 2 letnią przerwą....jedno wisiało na cycku a drugiemu wpychała łyżeczkę z jedzeniem do paszczy....mówiła że mało pamięta z tego okresu jak dzieci były małe bo była wykończona ale teraz te małe dwie laleczki są zajebiste:) po 2 i 4 latka mają:)
    :) Robotka trza cieszyc się życiem bo niewiadomo co następny dzien przyniesie ,jestem tego zdania ze warto się uśmiechać i kochac zyczyc wszystkim co najlepsze jest . Ty to małej juz siostrzycZke dasz ale fajnie :) taka rodzinka będziecie juz większa :)!ja nie zapomnie jak od sióstr starszych poryczałam ubrania na balety :) albo mnie same stroily dobieraly ciuszki takie kochane były fajnie byc najmłodszą siostrą:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 12:21

weronika86 lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Eweliśka ja tacie tez kupuję Biovital
    Ja tacie na spółkę z siostrą maszynkę do golenia. Teściowej taką sweterkową marynarkę i perfumy :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Jezu, przede mną malowanie całego mieszkania, najprawdopodobniej w styczniu. Już się boję... Na ten czas pewnie przeniosę się do rodziców.

Ida z całego serca współczuje Ci!
    u nas deweloper naprawiał usterki gwarancyjne, więc przy okazji chcielismy pomalowac całe mieszkanie, robiłam w salonie pasy też i to dodatkowy dzień roboty, kurzi syf trzeba uciekać z domu na ten czas bo to niezdrowe. Ja dodatkowo wymieniałam meble w sypialnie więc większość ciuchów mam w worach jeszcze bo poprzednie meble oddałam koleżance a nowe jeszcze nie gotowe to dodatkowy bałagan:( ale widze już światło w tunelu:D

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zauważyłam ze moje włosy juz nie sa tluste :) nabierają kondycji bo na początku nie mogłam sobie z nimi poradzić teraz juz codziennie nie trza myć :)

Ewelcia lubi tę wiadomość

‹‹ 1416 1417 1418 1419 1420 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ