Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti wrote:Zauważyłam ze moje włosy juz nie sa tluste
nabierają kondycji bo na początku nie mogłam sobie z nimi poradzić teraz juz codziennie nie trza myć
taaak!! ja kiedys myłam codziennie a teraz nawet na 3 dzień są ok:)
ciekawe czy jak urodzimy to tak zostanie czy wróci do poprzedniego stanuKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Jezu, przede mną malowanie całego mieszkania, najprawdopodobniej w styczniu. Już się boję... Na ten czas pewnie przeniosę się do rodziców.
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:taaak!! ja kiedys myłam codziennie a teraz nawet na 3 dzień są ok:)
ciekawe czy jak urodzimy to tak zostanie czy wróci do poprzedniego stanu -
Ida wrote:Jezu, przede mną malowanie całego mieszkania, najprawdopodobniej w styczniu. Już się boję... Na ten czas pewnie przeniosę się do rodziców.
u mnie właśnie sie zaczyna malować ostatnie pomieszczenie
siedzę zamknięta u siebie w pokoju bo u taty wytrzymałam prawie dwa tygodnie i musiałam uciekać
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Dzien dobry!! Oczywiscie nadrabiania od zaje***
ide na sniadanie!
ale wpadlam Wam pokazac karuzelke bo siostra w domu to mial kto trzymac
haha
motylki sie rozmazaly bo siostra nie dawala rady
Milego dnia Kochane !! :*jej Rudzia ty dobra matka bedziesz to czuc nawet jak tu piszesz pozytywna jestes
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Ale Sofijka ma super mamę
jej Rudzia ty dobra matka bedziesz to czuc nawet jak tu piszesz pozytywna jestes
dziekuje KrysiuNo ja dla Corki zrobie wszystko w koncu musze Jej zastapic i Ojca
ale Ciebie Z Twoja pozytywnoscia nikt nie przebije:*
Krysti lubi tę wiadomość
-
Ewelcia mój tata ma duuuuuużo więcej niż 50 lat więc dla Niego Biovital bardzo pasuje
A co do przykładu, który podałaś Hela, Helena że to nie pasuje takiemu maluszkowi. Ja się z tym nie zgadzam. Po prostu jest to mało spotykane imie i, dlatego na nie zareagowałaś. Jeszcze pewnie z 5 lat temu każdy mały Staś czy Franek wzbudzał zainteresowanie, a teraz każdy się osłuchał, bo jest tych dzieci coraz więcej i nikogo nie dziwią te imiona, które swoją drogą są pięknePoza tym wiek dzieciecy jest krótkim etapem w naszym życiu, większa część życia to dorosłość, a wtedy taka Helena nie będzie już wzbudzać zainteresowania
Taka moja opiniaEwelcia, Bambi85, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Taaak życie jest piękne .. Ehhh jakiś dół mnie znowu łapie .. Idę wziąć kąpiel ..
Powiem, Ci że patrząc na niektóre ludzkie tragedie (tak jak ta przez Ciebie opisana) faktycznie można zacząć wątpićNa jakieś duże wsparcie twojej przyjaciółki i jej absolutnie chwytającego za serce syna nie mogę sobie pozwolić ale właśnie zrobiłam drobny przelew na podane konto.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 12:52
weronika86, Hela85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Ech, te remonty... Ja też robię przemeblowanie od razu po malowaniu, będzie też przenoszenie mebli, bo nowe kupiliśmy w listopadzie i teraz stoją tymczasowo w innych miejscach i są jeszcze niezapełnione.Zamierzam też zrobić mega porządek z ciuchami, bo trzyma masę takich, w których nie będę już chodzić. Worki 160 litrowe już zakupiłam, będę działać
I to przydaje się jednak to L4
i polecam worki próżniowe
ja swoje kupiłam na allegro i takie rzeczy których nie chciałam wyrzucać a nie korzystam często (dodatkowa kołdra, kurtki zimowe) siedzą odciągnięte i wyszczuplone
z trzech półek jedna mi się zrobiła
Ida, Ida, Hela85 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Ja już po
i polecam worki próżniowe
ja swoje kupiłam na allegro i takie rzeczy których nie chciałam wyrzucać a nie korzystam często (dodatkowa kołdra, kurtki zimowe) siedzą odciągnięte i wyszczuplone
z trzech półek jedna mi się zrobiła
Worki próżniowe sa super, tylko że ja mam takie szczęście że zawsze albo coś się rozszczelni, albo przekłuje no i już nici z próżniowego... -
adk_1989 wrote:Powiem, Ci że patrząc na niektóre ludzkie tragedie (tak jak ta przez Ciebie opisana faktycznie można zacząć wątpić
Na jakieś duże wsparcie twojej przyjaciółki i jej absolutnie chwytającego za serce syna ale właśnie zrobiłam drobny przelew na podane konto.
Dzięki Kochana! :* -
Ewelcia, bo to tak jest że imiona kojarzymy z osobami które znamy i jak kogoś się nie lubi to automatycznie dane imię nam się źle kojarzy
Ja ostatnio slyszałam jak kobieta mówi do swojej chyba 3 latniej córci - Jadziauroczo
Hela85 lubi tę wiadomość