Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Nadrobiłam - widzę, że dzisiaj miks tematów na tapecie.
Odnośnie imion to u nas w rodzinie jest Helenka i Anielka - dziewczynki nie są w żaden sposób wyśmiewane. Mi się bardzo te imiona podobają
Kupiłam dzisiaj filc na tę karuzelkę i zaraz zabieram się do roboty. Jakby któraś była zainteresowana to w Empiku jest taki filc i to nawet w ładnych kolorkach.
Oczywiście zaliczyłam też lumpeks i przytargałam do chaty bluzę dla Juniora a dla siebie sukienkę na święta
Jaga - termometr dla szwagierki zamówiłam no i przy okazji tez dla nasma bardzo dużo pozytywnych opinii. poza tym można mierzyć nim temperaturę wody w wanience i temperaturę pokoju
na tym właśnie mi zależało. tak więc DZIĘKI kochana
mantissa, Jaga, Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Ja to samo myślę. Poza tym wydaje mi się, że takie opatulenie wokoło "dusi" dziecko, nie ma przewiewu powietrza, jest za to dużo kurzu z tej pościeli i właśnie ograniczona widoczność.
Ida lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Ja to samo myślę. Poza tym wydaje mi się, że takie opatulenie wokoło "dusi" dziecko, nie ma przewiewu powietrza, jest za to dużo kurzu z tej pościeli i właśnie ograniczona widoczność.
kurz największy to się na baldachimach zbiera:)Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Laski
pare dni mnie nie bylo ale podczytywalam co sie dzieje
ja dzis zaczelam 22 tydzien i strzeliłam se z tej okazji fotke, moją pierwszą
płakac sie chce jak patrze jak przytyłam ale trudno w poprzedniej ciazy bylo gorzej
Aaa my juz mamy choinke
Angela89, Rudzia, CzaryMary, sylvia007, Robotka1, Jaga, Klaudia90, Fasia, Gosha, Eweliśka, Hela85, MartaAlvi, Krysti, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Wczoraj patrzyłam na ten filc w Empiku, ale nie ma właśnie koloru, który mnie interesuje - miętowy...
hahah ależ Pani wymagająca !! ja ten filc kupowałam w "specjalistycznym" sklepem z mnóstwem art. własnie do takich robótek ręcznych i też mięty nie było:) -
nick nieaktualny
-
Bylam dzis w h&m i znalazlam na promocji kombinezon misia z podszewka taki bardziej wiosna jesien na rozm 50 ( h&m wydaje mi sie ze ma troche zawyzona rozmiarowke), byl przeceniony z 79,90 na 10 zl
wzielam nawet jak bedzie za maly to sprzedam
a moze na pare wyjsc na dwor wystarczy, bo pozniej bedzie cieplej i bede zakladac kurteczke.
CzaryMary, Ida, Fasia lubią tę wiadomość
-
CzaryMary proszę bardzo, ja mojemu mężowi powiedziałam , że jak nie kupie tego termometru w niedzielę,(akurat robiliśmy zakupy do łazienki ) to powiedziałam , że do domu nie wracam zostaje u mamy i szukam po całej Łodzi.
Termometr jest używany w wielu szpitalach i jak kupowałam go to sprzedawczyni mi powiedziała , że to jest najlepszy zakup jaki mogłam zrobić dla dzieci. Tyko pamiętaj , że trzeba będzie go skalibrować.CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:No a ja MUSZĘ mieć miętę
Już mam wizję kącika dla dziecka i będzie w takich odcieniach + szary/beż. No niebieski w żadnym wypadku tu nie pasuje.
SYLVIA dawaj:D
LALICZKA Ty na pewno w drugiej ciąży jesteś?malusi brzuś
ale bardzo śliczny:) i oczywiście widoczny:D
JAGA o jakim termometrze mowa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 14:12
Lali, Ida lubią tę wiadomość