Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:
Lali, uroczy brzusio. Zgrabiutki.To ile przytyłaś, że tak rozpaczasz? Ja przybrałam 7 i obawiam się, że mój plan zamknięcia się w +15 kg spali a panewce.
Mam dylemat. 22.12 mam wizytę u gina, który da mi wtedy skierowanie na glukozę. I nie wiem, czy zrobić ja od razu następnego dnia(wtedy będę 24+4), czy przeczekać Święta i zrobić po. Chociaz obawiam się, że przez ciacha na Święta tyle się cukru odłoży że wynik będzie zaburzony.
Co do ochraniacza to nie podjęłam jeszcze decyzji.
Dzięki za namiary na filc. Dołączam się do pytania, jak to cenowo wygląda.
Dobra, juz doczytałam.
O jakim temometrze mówicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 14:12
Lali lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:Bylam dzis w h&m i znalazlam na promocji kombinezon misia z podszewka taki bardziej wiosna jesien na rozm 50 ( h&m wydaje mi sie ze ma troche zawyzona rozmiarowke), byl przeceniony z 79,90 na 10 zl
wzielam nawet jak bedzie za maly to sprzedam
a moze na pare wyjsc na dwor wystarczy, bo pozniej bedzie cieplej i bede zakladac kurteczke.
Ja chyba tez taki wlasnie mami mam rozmiar 62 i tak mi sie wydaje tez ze chyba jest dosc duzy jak na ten rozmiar..
Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylink do termometru - http://www.elmedico.pl/product-pol-2856-Termometr-bezdotykowy-ThermoFlash-LX-26-Evolution.html?gclid=CjwKEAiA2JqkBRDshIOY_9eMghkSJABvNd1QAf-DW36WSzkWpXAccEjWxHpvZYNz1LK2FIJiomlSxBoCiZLw_wcB
Kupiliśmy na agito - tam jest darmowa przesyłkaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 14:16
Robotka1, Rudzia, Ewelcia, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:link do termometru - http://www.elmedico.pl/product-pol-2856-Termometr-bezdotykowy-ThermoFlash-LX-26-Evolution.html?gclid=CjwKEAiA2JqkBRDshIOY_9eMghkSJABvNd1QAf-DW36WSzkWpXAccEjWxHpvZYNz1LK2FIJiomlSxBoCiZLw_wcB
mantissa lubi tę wiadomość
-
Ida, mantissa, Fasia, Klaudia90, Angela89, CzaryMary, hwesta, Rudzia, Eweliśka, Hela85, weronika86, Ewelcia, MartaAlvi, KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzięki za linka, a czy ktoś mi go poda np po świętach?
będę bardziej przy kasie:) a własnie potrzebuję kupić taki bezdotykowy
na allegro za akrusz A4 płaci się 1-2zł plus jakieś śmieszne koszty przesyłki więc tanio, zamówiłam 10 akruszy:D będę też robić ozdoby na choinkę
Sylvia o szał !!! ale koraliki:D zajefajna, ona jest obcisła czy luźna??Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 14:19
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Hej,
Ja dziś miała test glukozy i normalnie MASAKRA. Nigdy tego słowa nie używam, ale w tym wypadku muszę
LALI - uroczy brzusioAle chyba jeszcze Ci nie przeszkadza w codziennych obowiązkach, co?
Co to za cacko? Jak działa bezdotykowy termometr?Lali lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:dzięki za linka, a czy ktoś mi go poda np po świętach?
będę bardziej przy kasie:) a własnie potrzebuję kupić taki bezdotykowy
na allegro za akrusz A4 płaci się 1-2zł plus jakieś śmieszne koszty przesyłki więc tanio, zamówiłam 10 akruszy:D będę też robić ozdoby na choinkę
Sylvia o szał !!! ale koraliki:D zajefajna, ona jest obcisła czy luźna??Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Klaudia90 wrote:Hej,
Ja dziś miała test glukozy i normalnie MASAKRA. Nigdy tego słowa nie używam, ale w tym wypadku muszę
LALI - uroczy brzusioAle chyba jeszcze Ci nie przeszkadza w codziennych obowiązkach, co?
Co to za cacko? Jak działa bezdotykowy termometr?
Nie przeszkadza, nikt mnie nie chce jeszcze przepuscic w kolejce do kasyale wieczorem jest wiekszy
Nie musisz dotykac czoła takim termometrem