Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLali - więcej niż 10 zł za te dwie rzeczy nie dałam.
Dziewczynki mające już dzieciaki - ile pieluch tetrowych kupić ?? hęę ??
Fasia - kocyk za 35 zeta ( rozmiar 75 x 100) kupione na MarywilskiejWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 14:45
Fasia lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Lali - więcej niż 10 zł za te dwie rzeczy nie dałam.
Dziewczynki mające już dzieciaki - ile pieluch tetrowych kupić ?? hęę ??
Fasia - kocyk za 35 zeta ( rozmiar 75 x 100) kupione na MarywilskiejIda, CzaryMary, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka
podczytuje Was tylko bo mam sporo pracy jeszcze do jutra ale z tym moim imieniem to się dziś uśmiałam, w dzieciństwie nie było żadnej dziewczynki o podobnym imieniu, same Kasie, Agnieszki ale nikt mi nie dokuczał, babcia mówiła do mnie Hesia:)
Któraś z Was pisała coś o sprawdzaniu znaczenia imion i z ciekawości przeczytałam dziś znaczenie mojego i parę innych w księdze imion, i tak się uśmiałam z kolegą w pracywszystko to bzdury pisane na kolanie
Trzymajcie się cieplutko:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 14:54
Fasia, Robotka1, CzaryMary, Krysti lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:A ja kupiłam taki pięciopak kolorowych z Tesco tetrowych. Nie wiem na co mi się to przyda, ale były tanie i ładne to wzięłam
Ale takie typowe, białe muszę kupić.
Ja też mam te z tesco koloroweChciałam wziąć ten zestaw z granatowymi, bo są bardziej chłopięce ale wzięłam takie w tygryski, wesoło, kolorowe, 5szt za 10zł
A flanelowe są po co?
Ida, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:A ja kupiłam taki pięciopak kolorowych z Tesco tetrowych. Nie wiem na co mi się to przyda, ale były tanie i ładne to wzięłam
gdybym ja miała kolorowe to już białych bym nie kupowała:) to i tak używasz do przemywania rączek albo wycierania buzi:) czasem w lecie też można tertrą dziecko przykryć jak jest ciepło
Ida, Fasia lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 14:57
hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za info. ja głupia pipka jestem i na allegro zamówiłam jakiś beznadziejny rozmiar ( 40X70) - mam jednak nadzieję, ze do czegos sie przydadzą.
ojjj Robotka - to ile żeś tych krówek zeżarła
Rudzia - te buty wymiatają. Sama chcę takieRudzia lubi tę wiadomość
-
moja z flanelową do dziś się nie rozstaje:) pod poduszą ją ma:D taką od urodzenia:)
flanelka to głównie wydaje mi się do przytulania właśnie:)
HELA pracuj pracuj:) ja miałam taki pracowity dzień wczoraj:)Hela85, Fasia lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:ojjj Robotka - to ile żeś tych krówek zeżarła
a z 10 ;/ głupia jestem do potęgi ehhh
MARY a czego to rozmiar? pieluszki? spokojnie rozmiar nie jest aż tak ważny:)
dziś na allegro widziałam pieluszki flanelowe własnie takie mniejsze typowo do przytulankowania:D
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:a z 10 ;/ głupia jestem do potęgi ehhh
MARY a czego to rozmiar? pieluszki? spokojnie rozmiar nie jest aż tak ważny:)
dziś na allegro widziałam pieluszki flanelowe własnie takie mniejsze typowo do przytulankowania:D
tak, pieluszki. Taki pasek ale co tam coś wymyślę.
OMG własnie przeczytałam że moje dziecko słyszy burczenie w brzuchu!! Idę zjeść bo młody ogłuchnieFasia, Rudzia, Robotka1, Hela85, weronika86, mantissa lubią tę wiadomość
-
Idę dziś do kościoła na mszę za Wojtusia i Grzesia o których pisałam (swoją drogą nie pamietam kiedy ostatnio byłam w Kościele...) więc wstąpię po drodze do tesco i jak będą jeszcze te pieluszki tetrowe granatowe to też wezmę, skoro piszecie, że białych nie trzeba to ja wole mieć kolorowe, jakieś takie weselsze się wydają
Ida, CzaryMary lubią tę wiadomość