Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Dziewczyny, któraś posiada pralkosuszarką albo samą suszarkę?
Kocham swoją pralkę miłością absolutną (mam samsunga z ecobubblem)a z suszarki korzystam tylko wtedy kiedy pogoda nie pozwala na suszenie na balkonie albo w łazience mi się nie mieści albo mam coś co muszę uprać i założyć szybko. Suszy do suchego faktycznie tylko prądu trochę pożera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 15:17
Ida lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Ja mam pralkosuszarkę bo na dwa urządzenia miejsca nie miałam (jedno na drugim też nie bo nad pralką mam wieszak na ręczniki a w blokach łazienki nie są gigantyczne).
ja mam wlasnie suszarke na pralce postawionabo jak mowisz lazieka nie zawielka w bloku
-
Ida wrote:Zastsnawiamy się poważnie nad zakupem. Mieszkamy w 60m mieszkaniu na parterze i raczej ciężko się tu suszy, a prania mamy zawsze dużo. A przy dziecku to już zupełnie. Nie mamy balkonu, więc suszarki są rozstawione praktycznie non stop w mieszkaniu. To uciążliwe, no i długo u nas schnie, czasem jak jest deszczowa pogoda to i ze 3 dni...
No suszarka to bardzo wygodna opcjapolecam
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:No i jak dziewczyny - polecacie?
ale pewnie gdybym robiła teraz remont to bym tak go sprytnie zrobiła żeby oddzielne maszyny jedną na drugiej postawić. A pralki samsunga polecam baaardzo bo swoją to mam ochotę normalnie całować w okienko
jedyną jej wadą była cena
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 15:24
Ida lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:No właśnie-cena. My mamy dobrą pralkę, więc nie wiem czy jest sens kupować 2w1, a same suszarki są już za 900-1000zł. Miejsca byśmy mieli gdzie wstawić jakoś
ale gdybyś chciała nową praleczkę to samsungi kocham i ogólnie to mogę być darmową reklamą tej firmy
kocham ich system reklamowania i to że nie trzeba tego robić często
jak bedę kiedyś zmieniać tv to też pójdę w samsunga własnie ze względu na serwis.
CzaryMary, Angela89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyna temat suszarki mogę wypowiedzieć się na podstawie doświadczeń mojej siostry.
Suszarka zjadała im bardzo dużo prądu, łazienka niesamowicie się nagrzewała ( było w niej jak w saunie), suszarka niestety niszczyła ubraniaa na koniec się popsuła... Oczywiście to na pewno zależy od firmy ale ja się jakoś zraziłam
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:na temat suszarki mogę wypowiedzieć się na podstawie doświadczeń mojej siostry.
Suszarka zjadała im bardzo dużo prądu, łazienka niesamowicie się nagrzewała ( było w niej jak w saunie), suszarka niestety niszczyła ubraniaa na koniec się popsuła... Oczywiście to na pewno zależy od firmy ale ja się jakoś zraziłam
-
shimmer - pralkę mam otwieraną od góry, więc piętrowo odpada
Mary - to są właśnie mity na temat suszarek, bo teraz robią już naprawdę inne, niż te nawet kilka lat temu. Oczywiście zdarzają się problemy, ale trzeba dlatego szukać takich dobrych jakościowo, patrzeć na klasę energetyczną itd. -
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Dziewczyny pisałyście o PUE możecie mi podpowiedzieć gdzie macie te zasiłki? Za nic w świecie nie ogarniam tego konta
Chciałam sprawdzić czy przyjęli mije l4 i w ogóle co na tym konie jest a mam tak jedną wielką dupę czyli nic. W oknie głównym wszędzie tylko zapisane brak oświadczeń, brak wiadomości i takie tam... nic konkretnego nie mogę wyszukać
W prawym rogu masz zakładkę świadczenia i w nią wchodzisza później po lewej stronie masz zasiłki, zaświadczenia lekarskie
Fasia lubi tę wiadomość
-
No my nie mam raczej wyjścia, bo wolę, by suszarka zżerała nam prąd, niż mielibyśmy żyć w ciągłej wilgoci i praktycznie bez miejsca, bo non stop coś się suszy na tych zwykłych suszarkach.
Poza tym my malutko za prąd płacimyWszędzie żarówki ledoowe a to się opłaca.
-
Dzień dobry
Dziękuje za polecenie termometru! Tego mi właśnie trzeba było, Natala dostanie pod choinkęhaha Nie umiałam się zdecydować czy lepszy taki do ucha czy taki właśnie "strzelacz" bo z takim nigdy nie miałam do czynienia, ale jak polecacie to spoko
Co do filcu to z allegro znacznie taniej wychodzi niż ze sklepuRobotko chyba pytałaś wczoraj jaką ja miałam grubość - 1mm chyba albo 0,9 jakoś tak.
KasiaKwaiatek współczuje tej porannej "atrakcji" ale fajnie, że dzieki temu odpoczniesz sobie już na L4
Miłego dnia Dziołszki!
Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość