X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ida Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, któraś posiada pralkosuszarką albo samą suszarkę?

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:

ja mam suszarke, a co ? :)

Ida lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Ja mam pralkosuszarkę bo na dwa urządzenia miejsca nie miałam (jedno na drugim też nie bo nad pralką mam wieszak na ręczniki a w blokach łazienki nie są gigantyczne).
    Kocham swoją pralkę miłością absolutną (mam samsunga z ecobubblem) :) a z suszarki korzystam tylko wtedy kiedy pogoda nie pozwala na suszenie na balkonie albo w łazience mi się nie mieści albo mam coś co muszę uprać i założyć szybko. Suszy do suchego faktycznie tylko prądu trochę pożera :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 15:17

Ida lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 18:34

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ja mam pralkosuszarkę bo na dwa urządzenia miejsca nie miałam (jedno na drugim też nie bo nad pralką mam wieszak na ręczniki a w blokach łazienki nie są gigantyczne).

ja mam wlasnie suszarke na pralce postawiona :) bo jak mowisz lazieka nie zawielka w bloku :P

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jak dziewczyny - polecacie?

• Rudzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Zastsnawiamy się poważnie nad zakupem. Mieszkamy w 60m mieszkaniu na parterze i raczej ciężko się tu suszy, a prania mamy zawsze dużo. A przy dziecku to już zupełnie. Nie mamy balkonu, więc suszarki są rozstawione praktycznie non stop w mieszkaniu. To uciążliwe, no i długo u nas schnie, czasem jak jest deszczowa pogoda to i ze 3 dni...

No suszarka to bardzo wygodna opcja :) polecam :)

Ida lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zasnęłam Kobietki na 2 godziny jak zabita. Teraz czekam pod gabinetem mojego gina. Może od ręki załatwię to zwolnienie.

Rudzia, Fasia, Angela89, shimmer_lip, Eweliśka lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    No i jak dziewczyny - polecacie?
    Ogólnie tak. Cofnij się o stronę :) ale pewnie gdybym robiła teraz remont to bym tak go sprytnie zrobiła żeby oddzielne maszyny jedną na drugiej postawić. A pralki samsunga polecam baaardzo bo swoją to mam ochotę normalnie całować w okienko :D jedyną jej wadą była cena :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 15:24

Ida lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 19:56

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    No właśnie-cena. My mamy dobrą pralkę, więc nie wiem czy jest sens kupować 2w1, a same suszarki są już za 900-1000zł. Miejsca byśmy mieli gdzie wstawić jakoś ;)
    Jak masz sprawną pralkę to bez sensu lepiej suszarkę i na górkę ją :D ale gdybyś chciała nową praleczkę to samsungi kocham i ogólnie to mogę być darmową reklamą tej firmy ;) kocham ich system reklamowania i to że nie trzeba tego robić często :) jak bedę kiedyś zmieniać tv to też pójdę w samsunga własnie ze względu na serwis.

CzaryMary, Angela89, weronika86 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na temat suszarki mogę wypowiedzieć się na podstawie doświadczeń mojej siostry.
    Suszarka zjadała im bardzo dużo prądu, łazienka niesamowicie się nagrzewała ( było w niej jak w saunie), suszarka niestety niszczyła ubrania :( a na koniec się popsuła... Oczywiście to na pewno zależy od firmy ale ja się jakoś zraziłam :(

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 06:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 20:26

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    na temat suszarki mogę wypowiedzieć się na podstawie doświadczeń mojej siostry.
    Suszarka zjadała im bardzo dużo prądu, łazienka niesamowicie się nagrzewała ( było w niej jak w saunie), suszarka niestety niszczyła ubrania :( a na koniec się popsuła... Oczywiście to na pewno zależy od firmy ale ja się jakoś zraziłam :(
    To moja praleczka nie grzeje łazienki ale z całą pewnością żre prąd i wodę jak suszy, niczego mi do tej pory nie zepsuła. Nie używam jej ciągle ale czasami ratuje życie.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ida Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer - pralkę mam otwieraną od góry, więc piętrowo odpada ;)

Mary - to są właśnie mity na temat suszarek, bo teraz robią już naprawdę inne, niż te nawet kilka lat temu. Oczywiście zdarzają się problemy, ale trzeba dlatego szukać takich dobrych jakościowo, patrzeć na klasę energetyczną itd.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Dziewczyny pisałyście o PUE możecie mi podpowiedzieć gdzie macie te zasiłki? Za nic w świecie nie ogarniam tego konta :/ Chciałam sprawdzić czy przyjęli mije l4 i w ogóle co na tym konie jest a mam tak jedną wielką dupę czyli nic. W oknie głównym wszędzie tylko zapisane brak oświadczeń, brak wiadomości i takie tam... nic konkretnego nie mogę wyszukać :/

W prawym rogu masz zakładkę świadczenia i w nią wchodzisz :) a później po lewej stronie masz zasiłki, zaświadczenia lekarskie

Fasia lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my nie mam raczej wyjścia, bo wolę, by suszarka zżerała nam prąd, niż mielibyśmy żyć w ciągłej wilgoci i praktycznie bez miejsca, bo non stop coś się suszy na tych zwykłych suszarkach.
    Poza tym my malutko za prąd płacimy ;) Wszędzie żarówki ledoowe a to się opłaca.

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Dziękuje za polecenie termometru! Tego mi właśnie trzeba było, Natala dostanie pod choinkę :P haha Nie umiałam się zdecydować czy lepszy taki do ucha czy taki właśnie "strzelacz" bo z takim nigdy nie miałam do czynienia, ale jak polecacie to spoko :)

Co do filcu to z allegro znacznie taniej wychodzi niż ze sklepu :) Robotko chyba pytałaś wczoraj jaką ja miałam grubość - 1mm chyba albo 0,9 jakoś tak.

KasiaKwaiatek współczuje tej porannej "atrakcji" ale fajnie, że dzieki temu odpoczniesz sobie już na L4 :D

Miłego dnia Dziołszki!

Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jaka ja mam ochote na warzywa na patelnie to szok. Muszę zadzwonić do męza zeby pojechał kupił bo mi język do dupy ucieknie.

Fasia, CzaryMary, weronika86 lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
‹‹ 1424 1425 1426 1427 1428 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ