Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIda wrote:shimmer - pralkę mam otwieraną od góry, więc piętrowo odpada
Mary - to są właśnie mity na temat suszarek, bo teraz robią już naprawdę inne, niż te nawet kilka lat temu. Oczywiście zdarzają się problemy, ale trzeba dlatego szukać takich dobrych jakościowo, patrzeć na klasę energetyczną itd.
no właśnie. Oni kupowali chyba jakieś 5 lat temu... jak na rozwój całej tej branży elektronicznej to lata świetlne.
Tak w ogóle uważam że sama idea takiej suszarki jest suuuperIda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaga wrote:dziewczyny jaka ja mam ochote na warzywa na patelnie to szok. Muszę zadzwonić do męza zeby pojechał kupił bo mi język do dupy ucieknie.
Wpadaj do mnie, u mnie warzywa na patelni z ryżem i filetem z kurczakaFasia, Jaga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja próbuje was nadrobic ale sen mnie ogarnia ale jak tu spac przy 3 latce??
troche sprztalam mama co prawda wiekszosc robila ale cos sie przeciążyłam bo mnie z tyłu dopadł ból promieniujcy na nogę, leżę i odpoczywam teraz..... -
dzięki MartaALvi:P zamówiłam 1.5mm grubości bo nie wiedziałam czy cieńsze się sprawdzą
no nic wyjdą mi najwyżej kluchy:P
idę laski:) miłego weczoruWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 15:46
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:No byłam, dostałam wydruk o potwierdzeniu profilu i dupa
dalej nic nie działa
Proponuje do nich zadzwonić bo masz racje my mamy inne okienko i dodatkowe zakładki. Powiedz że u nich byłaś i niby aktywowałaś konto i dalej nic a jesteś w ciąży to 10 razy łazić do nich nie będziesz -
I do tych kopytek szklanka zimnego mleka
o maaatko
Sorki, ja tak wczoraj zdychałam za chałką której nie miałam gdzie kupić o 19, więc trzeba było do rana czekać
Moja strona główna w PUE też wygląda inaczej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 15:51
Ida lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:No uciska ci rwa kulszowa pewnie identyczny ból miałam i lekarz mi to właśnie zdiagnozował - odpoczywać marsz
-
Jaga wrote:dziewczyny jaka ja mam ochote na warzywa na patelnie to szok. Muszę zadzwonić do męza zeby pojechał kupił bo mi język do dupy ucieknie.
usiluje to moje dziecko przekonac do miesa ale kiepsko mi idzie
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:dzięki MartaALvi:P zamówiłam 1.5mm grubości bo nie wiedziałam czy cieńsze się sprawdzą
no nic wyjdą mi najwyżej kluchy:P
idę laski:) miłego weczoru
Coś Ty, na bank będzie gitmoże bardziej się z wkłuwanim igły pomęczysz, ale i tak myślę że będzie spoko
Miłego wieczoru krówkowy potworze
PS. zjadłam łazanki to oczywiście zaraz po obiedzie bierze mnie na słodycze. szlag by to trafił!! -
Mnie w ZUSie zawsze denerwują. Teraz jak byłam zeby aktywowac to całe PUE to czekałam 40min, bo u nas ną nr no i tak czekam i czekam, patrzę jest nr przed moim, a za chwilę nr po moim ... myślę sobie - o co chodzi. Idę do babki z informacji, a ona do mnie, że jak mam nr to na pewno będzie. Przeleciało kolejnych 5 po moim więc idę znowu. No to poszła do babki ze stoiska, woła mnie, a tamta do mnie że na pewno nr był, a ja że nie, a ona że tak, a ja że na pewno nie i że pilnuję swojej kolejki bo jak pani widzi (chodziło o brzuch) nie uśmiecha mi się spędzać tutaj połowy dnia .. Aktywacja zajęła jej jakieś 3 minuty, nie dostałam żadnego potwierdzenia ale konto działa