Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy wrote:Nawet mi się nei chce czytać co tam nawaliłyście jak mnie nei było
tak mnie boli kręgosłup że chyba zaraz sobie strzele w łeb..
Moje dziecko rośnie, tak mi co chwilę coś ugniata, że mam ochotę go przesunąć!!!
na szczęście metoda na pieska pomaga
co za mały potwór!
Mnie strasznie jelita bolą, bo mi macica jakoś tak strasznie na nie naciska. -
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Nawet mi się nei chce czytać co tam nawaliłyście jak mnie nei było
tak mnie boli kręgosłup że chyba zaraz sobie strzele w łeb..
Moje dziecko rośnie, tak mi co chwilę coś ugniata, że mam ochotę go przesunąć!!!
na szczęście metoda na pieska pomaga
co za mały potwór! -
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Ja też często przybieram tą pozycję, bo w niej wszystkie uciski znikają
Mnie strasznie jelita bolą, bo mi macica jakoś tak strasznie na nie naciska.
no pewnie to ten nacisk na jelita wywołuje taki dyskomfort.. o duszności nie wspomnę!
ciul wie co ten gnojek tam robi -
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Dziewczyny a pamiętacie ten obrazek o wysokości macicy w poszczególnych tygodniach. w 24 ma być niby na wysokości pępka, a u mnie jest na takiej wysokości jak niby w 28 tygodniu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:o jaka zdrowa mama
a ja piję kakaomniam mniam!
Nie mogę słodyczy, bo ciągle jakieś grzyby się mnie czepiają więc wolę coś zdrowego, a te orzechy mi wyjątkowo posmakowałyW lidlu kupuję
Amy lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Ja też myślałam, że moja jest już wyżej, ale gin mi ostatnio w poniedziałek powiedział, że na wysokości pępka.
-
Mi też się wydaje, że macice mam już nad pępkiem bo ze 2 razy Natka mnie kopnęła właśnie tak wysoko jakoś aż się zdziwiłam, bo właśnie ten obrazek pokazuje niby coś innego. Myślę że to indywidualna sprawa dosyć
Sylwia, jak miałaś ten skurcz po położeniu się to lekarz coś komentował? Miałam dokładnie to samo i stwierdził zę to skurcze B-H, ciekawa jestem czy Tobie powiedział to samo? -
nick nieaktualny