Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tylko niech nie czeka tego tygodnia. Mi też mówił żebym nie robiła od razu tylko może za tydzień przyjdę ale ja bym się przez ten tydzień wykończyła. Przez dwa dni i tak plamiłam z nerwów a jak wyszłam z tym drugim wynikiem to poszłam z radości zaszaleć w the body shop
Fasia lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Wczoraj marudzilam mojemu, że już prawie 7kg mam na plusie a dzisiaj z przyjaciółka pól dnia ciasto i krówki wpierdzielalysmy
tylko, że ona waży 30kg mniej ode mnie to może
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 17:38
-
sylvia007 wrote:Ja mam taką ochotę na ciasto, że prawie co noc śni mi się, że je jem, a raczej popycha się. Dzisiaj w nocy to chyba 12 kawałków różnego ciasta we śnie zjadłam
Dobrze, że we śnie to Ci chociaż w dupe nie pójdzieznowu do porodu pójdę z wagą 90kg
Lali, Fasia, MartaAlvi, liloe, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Dobrze, że we śnie to Ci chociaż w dupe nie pójdzie
znowu do porodu pójdę z wagą 90kg
chociaż myślę, że 12kawałków mimo wszystko nie wcisnę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 17:42
-
sylvia007 wrote:Na razie sobie nie pozwalam, no ale w święta to zaszaleję
chociaż myślę, że 12kawałków mimo wszystko nie wcisnę
Ja bym zjadła nawet 12 jak mnie ochota weźmieale tylko takie domowe bo sklepowe smakują wszystkie jednakowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 17:46
-
Dzieki dziewczyny. Ona ma kolejne usg w sobotę. Badanie miała w szpitalu. Sprzęt ciężko powiedziec jakiej jakości. Jak jej w sobote znowu wyjdzie zły wynik to ją wyślę gdzieś prywatnie żeby to sprawdzili. Widzę, że niektóre z Was też miały małe wartości .. Wierze, że to jeszcze zbyt szybko na badanie częstotliwości bicia, że jakoś lekarz to źle zmierzył i w sobotę okaże się, że jest wszystko dobrze!
Dziękuję, przekazał jej informacje od Was i mam nadzieję, że jest odrobinkę spokojniejsza!
Uciekam do Koscioła, później do tesco po pieluchy i do lidla po konfiturę figową. udanego wieczoru -
Anka1501 wrote:Ja bym zjadła nawet 12 jak mnie ochota weźmie
ale tylko takie domowe bo sklepowe smakują wszystkie jednakowo
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Ja mam jedno miejsce sprawdzone, gdzie pieką takie domowe ciasto. Sama uwielbiam piec, ale jak nie rozdam to muszę pół wyrzucać, bo mój mąż nie je ciasta.
Oj ja też uwielbiam piec. Tylko że u mnie problem że ja ich nie lubię jeść no chyba ze karpatkę zrobię to mogę cała wciągnąć. A tak mąż łasuch i teściowa -
sylvia007 wrote:Ja mam jedno miejsce sprawdzone, gdzie pieką takie domowe ciasto. Sama uwielbiam piec, ale jak nie rozdam to muszę pół wyrzucać, bo mój mąż nie je ciasta.
Mój je ciasta ale on lubi takie suche tylko np babke czy zebre. Ale z owocami to już nie zje ani z kremem żadnym. Ewentualnie sernik wciągnie -
nick nieaktualny
-
Lali wrote:A jak córka? Lepiej juz?https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*]