Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki IDA .. ehhh .. Mi badali dopiero w 13tc a w necie nie mogę znaleźć info na ten temat więc pytam. Kurcze czyli to już takie normalne tempo prawda? Myślalam, że może bić wolniej ..
-
Fasia wrote:Dzięki IDA .. ehhh .. Mi badali dopiero w 13tc a w necie nie mogę znaleźć info na ten temat więc pytam. Kurcze czyli to już takie normalne tempo prawda? Myślalam, że może bić wolniej ..
-
shimmer_lip wrote:A czemu??? Bo ja nie wiem czy pamiętasz ale ja miałam jazdę z serduszkiem i z za wolnym biciem w 9tc taką, że się już z dzieciem żegnałam
No bo moja przyjaciółka jest w 7tc i była dziś na usg i lekarz powiedział, że serce bije za wolno. Wiem tylko, że poniżej 100 ale nie wiem jak bardzo poniżej .. Kolejne usg w sobotę .. Ona jest załamana. Starali się z mężem też bardzo długo jak my, ta ciąża to takie wyczekane szczęście, a tu taka wiadomość .. Ja wierze, że wszystko będzie dobrze! Że się rozkręci ale rozumiem jakie to musi być trudne dla Niej -
nick nieaktualnyFasia u mnie było 165
A co do Zusu - już Ci piszę
Z tym kserem to moja szefowa tak chce - aby mieć podkładkę w razie W.
Podbija pieczątkę swoja i podpisuje nie wiem jak wygląda to z kadrami dokładnie musiała byś się dowiedzieć.W zusie zostawiasz zwolnienie. I tyle. Jest trochę chodzenia w moim przypadku wszystko jest na jednym osiedlu dlatego mi to nie przeszkadza. -
Fasia wrote:No bo moja przyjaciółka jest w 7tc i była dziś na usg i lekarz powiedział, że serce bije za wolno. Wiem tylko, że poniżej 100 ale nie wiem jak bardzo poniżej .. Kolejne usg w sobotę .. Ona jest załamana. Starali się z mężem też bardzo długo jak my, ta ciąża to takie wyczekane szczęście, a tu taka wiadomość .. Ja wierze, że wszystko będzie dobrze! Że się rozkręci ale rozumiem jakie to musi być trudne dla Niej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 17:15
-
Fasiu na parenting.pl był taki oto wykres:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/85f28b41b9ae.jpg
Miejmy niedzieję, że znajdzie się w tych dopełniających procentach, a serduszko ruszy z kopytaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 17:17
-
MartaAlvi wrote:Mi też się wydaje, że macice mam już nad pępkiem bo ze 2 razy Natka mnie kopnęła właśnie tak wysoko jakoś aż się zdziwiłam, bo właśnie ten obrazek pokazuje niby coś innego. Myślę że to indywidualna sprawa dosyć
Sylwia, jak miałaś ten skurcz po położeniu się to lekarz coś komentował? Miałam dokładnie to samo i stwierdził zę to skurcze B-H, ciekawa jestem czy Tobie powiedział to samo?MartaAlvi lubi tę wiadomość
-
Ale macie z tym ZUSem... U mnie na szczęście nie ma problemu, nasza personalna osobiście do zusu zwolnienia wozi i wszystko jest zawsze na czas. A firma mojego szefa liczy już ponad 250 osób. Nie wiem jak dziewczyna wszystko ogarnia, ma taki porządek w papierach, że szok. Nawet podania np o urlop czy jakieś inne za mnie wypisuje a ja tylko podpisuje
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
IDA moja siostra ma suszarke ale taka za 2 tys i mowi, ze nawet nie zauwazyla roznicy w rachunkach za prad, zadnej pary w pomieszczeniu nie ma, ona w tej chwili ma ja w kuchni, cicha i nie musi pobierac wody, sama tworzy pare z tej wody z ciuchow, jest super i jak wyjde z urzadzania domu na prosta to se kupie a co
Ida lubi tę wiadomość
-
A ja czuje kopniaki na wysokosci pepka ale to nie czesto, głownie pod pepkiem widze i czuje ruchy.
Fasia mam nadzieje, ze bedzie dobrze u tej koleżanki, niech wybierze sie na usg do jakiegos lekarza z super sprzetem moze?? -
Fasia wrote:No bo moja przyjaciółka jest w 7tc i była dziś na usg i lekarz powiedział, że serce bije za wolno. Wiem tylko, że poniżej 100 ale nie wiem jak bardzo poniżej .. Kolejne usg w sobotę .. Ona jest załamana. Starali się z mężem też bardzo długo jak my, ta ciąża to takie wyczekane szczęście, a tu taka wiadomość .. Ja wierze, że wszystko będzie dobrze! Że się rozkręci ale rozumiem jakie to musi być trudne dla Niej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 17:29