Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Krysti tak możesz zrobić sobie papkę z cytryną, kefirem i miodem np ale musisz uważać bo od cytryny często wychodzą piegi - musi być tendencja do nich i oczywiście nadmierne słońce. Ale możesz też do toniku albo do wody mineralnej dodać cytrynę i przemywać sobie buzię.
Mam postanowienie na jutro że nie uruchamiam bellyMusze posprzątać, upiec ciasto, zrobić w końcu porządek w tej szafie a inaczej tego nie ogarnę. W sobotę mam gości (z ciuszkami dla maluchów) więc mam dużo do zrobienia wcześniej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Krysti tak możesz zrobić sobie papkę z cytryną, kefirem i miodem np ale musisz uważać bo od cytryny często wychodzą piegi - musi być tendencja do nich i oczywiście nadmierne słońce. Ale możesz też do toniku albo do wody mineralnej dodać cytrynę i przemywać sobie buzię.
Mam postanowienie na jutro że nie uruchamiam bellyMusze posprzątać, upiec ciasto, zrobić w końcu porządek w tej szafie a inaczej tego nie ogarnę. W sobotę mam gości (z ciuszkami dla maluchów) więc mam dużo do zrobienia wcześniej
ja tez sprzatam ale wpadam w miedzy czasie
tu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, widziałam, że poruszałyście temat ZUSu i zwolnień. Może się orientujecie. Pracuję zdalnie, na umowę o pracę i dopiero od lutego będe szła na L4. Czy zwolnienie musi być dostarczone do "mojego" oddziału ZUSu czy do poznańskiego - tam gdzie ma siedzibę firma?
Ależ wy tu smaczki macie.
Co do otulania - zastanawiam się na kupieniem Woombie. Tylko to dość drogie cudo, więc nie wiem jak to będzie. -
Jestem taaaka głodna, a Wy tu o jedzonku
Życzymy smacznego!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 19:56
KasiaKwiatek, Krysti, Rudzia, mimka84, Bambi85, Hela85, iwonka1077, mantissa, Lali, Ida, Eweliśka, MartaAlvi, CzaryMary, Ewelcia, weronika86, sylvia007, Robotka1, liloe, Justinka lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Dzięki IDA .. ehhh .. Mi badali dopiero w 13tc a w necie nie mogę znaleźć info na ten temat więc pytam. Kurcze czyli to już takie normalne tempo prawda? Myślalam, że może bić wolniej ..
Dzisiaj lekarz mi mówił że normalny zakres pracy serca dziecka to od 110 do 170 uderzeń.Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymantissa wrote:Dziewczyny, widziałam, że poruszałyście temat ZUSu i zwolnień. Może się orientujecie. Pracuję zdalnie, na umowę o pracę i dopiero od lutego będe szła na L4. Czy zwolnienie musi być dostarczone do "mojego" oddziału ZUSu czy do poznańskiego - tam gdzie ma siedzibę firma?
Ależ wy tu smaczki macie.
Co do otulania - zastanawiam się na kupieniem Woombie. Tylko to dość drogie cudo, więc nie wiem jak to będzie. -
nick nieaktualnyAż musiałam zobaczyć co to jest Woombie- pierwsze wrażenie hmmm dziecko wygląda jak glizda i wydaje mi się jak w kaftanie bezpieczeństwa jakoś do mnie nie przemawia to na pierwszy rzut oka - jestem bardziej za zwykłym rożkiem lub luznym otulaczem. Ale to tylko moje zdanie nie wczytywałam się w plusy tego
Krysti, Lali, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny