Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam pytanie, dla dzidzi 5 miesięcy jakie ubranka 62-68 czy 68- 74 , chcialam kupic cos dla kolezanki tzn jej dzidziusia bo moze sie bede z nia widziala przez swieta i ogladam w next. Rudzia bo ty jestes obeznana w next, te rozmiary wychodza tak jak mniej wiecej sa podane, czy zawyzone/ zanizone ?
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:
Fasia a Ty widzę ciągle w biegu. Ty nie powinnaś nieco zwolnić? Jak to jest z tym krażkiem? Pytam z ciekawości oczywiście i troski o Twą szyjkę
Wcale nie ciągle w biegu. Wczoraj ani razu nie wyszłam. Dziś tylko Kościół, później tesco i lidl na chwileCo do szwu okrężnego (taki dokładnie mam, są różne rodzaje) to mam zalecenia - oszczędny tryb zycia. Tak mi na wypisie napisali. Tyczy się to tego, że mam spacerować, ruszać się, nie leżeć plackiem ale nie nosić, nie przemęczać się, nie dźwigać. Ogólnie nie robić nic tylko odpoczywać w łóżku i na spacerach
liloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:Mam pytanie, dla dzidzi 5 miesięcy jakie ubranka 62-68 czy 68- 74 , chcialam kupic cos dla kolezanki tzn jej dzidziusia bo moze sie bede z nia widziala przez swieta i ogladam w next. Rudzia bo ty jestes obeznana w next, te rozmiary wychodza tak jak mniej wiecej sa podane, czy zawyzone/ zanizone ?
-
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:ok dzieki to wezme te wieksze
Fasia masz konfiture??.
Nie mam ! Nic już nie było .. jakieś puste półkikupiłam póki co zwykłą jagodową, bo ją też lubię i już wciągnęłam chałkę z nią i do tego mleczko
Jutro pojadę do innego i może tam znajdę! Muszę! -
Oponki robila moja mama
i byly pyszne
BAMBI jesli chodzi o Nexta to ubranka sa chyba okej, chociaz przylozylam jednego bodziaka z innej firmy do Nexta i ten z Nexta byl ciut wiekszy ale nie duzo.. no nie mam z czym porownac bo prawie wszystko mam z Nexta heheale na pewno kupuj powyzej 68 rozmiar bo ja kolezance teraz kupowalam to kupowalam 62-68 a jej Mala ma 2 miesiace.. chociaz to tez od dziecka zalezy
ale najwet jak bedzie wieksze to nic sie nie stanie
bylyby nie kupic za malego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 21:36
Bambi85 lubi tę wiadomość