Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej słoneczka
Wstałam i czuję sie jakbym miała się znowu bardziej rozchorować. Ide zjeść zaraz jakieś śniadanie i się z deka ogarnąć bo ledwie zipie. Wieczorem miałam ostry ból nie tyle macicy co jelit bo przeciez jak mi się zachciało warzywek na patelnie to opierdzieliłam całą pake. I dostałam wzdęć. Obżarstwo nie popłaca ale co miałam zrobić jak to taaaaakie pyszne było?
Weronika jeśli są to skurcze to skonsultuj to z położną albo ginem. Bo to raczej nie powinno się teraz pojawiać.
Adka ja tak miałam jak spałam w 2 pokoju. Jak wstałam siku o 2 w nocy tak bujałam się potem do 4-5 rano. A teraz UWAGA śpie na materacu na podłodze w pokoju z mężem i synem i przesypiam całą noc.KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej brzuchatki:-)
Adk - wspolczuje nieprzespanej nocy. Ja ostatnio spie cudownie. Nawet na siku nie wstaje:-)
Amy- dobrze ze dalas rade z ta glukoza. Gratulation
Ola- trzymam kciuki zeby przy montażu okien nie było żadnych niespodzianek. Tez bym się cieszyła:-)
Werka- tak jak mówi Jaga , te skurcze skonsultowalabym ze specem.
Dziewczyny z wawy- podobno no wislostradzie jakieś mega korki. Uprzezdzcie swoich mężów i same wezcie to pod uwagę zęby nie stać 5 godzin. Pisze tak ku przestrodze
Ja wczoraj zabralam się za ta karuzele. Mam juz projekt, powycinane elementy. Później pokażeKasiaKwiatek, Amy, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieki Mary
jeszcze jedno klucie i do domu. Siedzi obok mnie jakas smierdzaca dziewucha i dmucha na mnie. A chora!!! Zatkany nos, oddycha przez buzie, sapie i zaglada mi w telefon... fuj
Ola fajowa brykaja nie mam ani pol miejsca na wozek
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:Dzieki Mary
jeszcze jedno klucie i do domu. Siedzi obok mnie jakas smierdzaca dziewucha i dmucha na mnie. A chora!!! Zatkany nos, oddycha przez buzie, sapie i zaglada mi w telefon... fuj
Amy jak długo pilas ten ulepek ? Można tak na hejnał za jednym razem? Czy tak nie wejdzie ?
Przenies się na inne krzeselko. Fujjj nie lubie smierdzacych ludzi, tym bardziej chorych, a z zagladaniem w tel to przegiela. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuz wstala. Ja nie wstalam bo nikt by mi miejsca nie ustapil... zakrywalam buzie rekawem. Fffffuuuuj!!!! Mloda laska moglaby sie umyc!!!
Mary ja wcisnelam cytryne i pilam na 4 razypani poleca na raz zeby mniej bolalo ale da sie przezyc... wczoraj dzwonilam do szpitala i tam laska mowila ze cytryny nie wolno wciskax. Moge se tylko polizac... co za pieprzone widzimisie....
Kasia mam 3 klucia. Jedno na czczo pozniej po godzinie i po dwochliloe lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Dzień dobry, ja pod kocem i kontempluję L4...bosko
Ale żeby nie było zawiozłam już Kaję na basen.
Dziś po raz pierwszy mój synek obudził mnie w środku nocytak się wiercił, podskakiwał, brzuch mi się cały ruszał. A...i wczoraj pierwszy raz kopnął tatusia
ależ był zadowolony i gadał z nim potem
Weronika ten magnez musisz parę dni pobrać żeby poczuć różnicę. Też mam skurcze BH, były częstsze ale od tygodnia biorę 4tabsy i już rzadziej się pojawiająKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:Dzieki Mary
Nasz wózek stoi na razie u moich rodzicówU nas też by się nie zmieścił
Ale jaka rodzice mieli frajdę jak nas zobaczyli z tym wózkiem to nie da sie opisać
Amy lubi tę wiadomość