Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Eyy ja chce te oponki i soczyste slodko-kwasne mandarynki ;/ jutro obowiązkowo jade na miasto
Fasia, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:BAMBI liczę, że jutro gdzieś znajdę. Mam jeszcze 3 lidle w mieście
Moze jakaś ciężarówka maniaczka fig je wykupuje
, w piatek jedzie gdzies za poznan, wiec ,moze przy okazji zaliczy lidla, chyba jest wiecej tych maniaczek cieżarnych skoro opanowaly kilka miast
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Dziś jadłam ryż - fakt faktem nie rozgotowany ale ryż ..Banany niby są wskazane w biegunce.
Angela89 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a co do apetytu, to wszędzie czytam, że powinien być większy, a ja jem mniej niż przed ciążą. I wogóle na nic nie mam ochoty z takiego normalnego jedzenia, z chęcią zjadam tylko mandarynki i surówkę z kapusty pekińskiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 22:44
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mantissa wrote:Dziewczyny, widziałam, że poruszałyście temat ZUSu i zwolnień. Może się orientujecie. Pracuję zdalnie, na umowę o pracę i dopiero od lutego będe szła na L4. Czy zwolnienie musi być dostarczone do "mojego" oddziału ZUSu czy do poznańskiego - tam gdzie ma siedzibę firma?
Ja dziś byłam w Zusie i pytałam gdzie dostarczać zwolnienia (zameldowana jestem w innym mieście niż prowadzę firmę). Kobieta powiedziała że dowolnie, bo oni sobie wzajemnie przesyłają.
mantissa lubi tę wiadomość
-
Dobry dzień
Adk mam nadzieje, ze zasnelas? U mnie mąż właśnie wyszedł do pracy, ja wciagnelam chalke z konfitura i mlekiem i wracam do spania. Oby mi sie udalo zasnac..Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdk wariatko
w sumie ja ostatnio o 5 jadlam tez. Ale nie nutelle!
jestem po wypiciu glukozy. Mila pani pozwolila mi wcisnac cytryne. Da sie wypicjeszcze mnie nie mdli wiec jest okej
CzaryMary, KasiaKwiatek, Fasia, liloe, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Noo zasnęłam zaraz po kanapce. Następnym razem nie będę tyle czekac z jedzeniem. Szkoda, ze 2h pozniej zadzwonił budzik. Jestem nieprzytomna, nie wiem jak przetrwam dzisiaj do 16 w pracy. Trochę też nie dały mi spać emocje po wczorajszej wizycie bo po raz pierwszy mielismy 3d i sie zakochałam w swoim dziecku! Po raz pierwszy poczułam do niego taką miłość. Cieszyłam się bardzo, że jest, gdyby coś mu się stało to chyba bym tego nie przeżyła ale po wczorajszej wizycie po raz pierwszy poczułam taką falę miłości. Po zdjęciu twarzy (chociaż nadal wygląda jak kosmita) nabrał chyba dla mnie tożsamości
weronika86, KasiaKwiatek, Amy, Fasia, Hela85, Angela89, Nadzieja84, mimka84 lubią tę wiadomość
-
I wiecie co, nie wiem jakie macie stosunki ze swoimi mamami i podejście do tego tematu ale ja szczerze polecam zabrać przyszła babcię na jakieś większe usg. Moja mama była z nami i widzieć jak się cieszy było dla mnie bezcennym przeżyciem bo jest osobą raczej zamkniętym w sobie i nie pokazuje za wiele na zewnątrz. Ale wczoraj jak by jeszcze troszkę przestała się kontrolować to chyba by zaczęła piszczeć jak mała dziewczynka
weronika86, CzaryMary, Amy, Hela85, Ewelcia, Nadzieja84, Auro, MartaAlvi, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Witam sie z rana..u mnie niezbyt przyjemnie...te braxtony sa dla mnie strasznie nieptzyjemne
caly dzien wczoraj sie powtarzaly ale nieregularnie bardzo, tylko ze wybijaja mnie z tego co robie..teraz jest ok, zobaczymy co bedzie pozniej..wzielam nospe i duzo magnezu i dupa nie przeszlo. Jesli sie pogorszy lub zacznie bym bolesniejsze to lece zadzwonie do poloznej, czy na pewno to normalne. To nie sa napiecia tylko skurcze.
Aha i kuzwa w 9 dni przytylam 2kg!!!!!!!
i biegunka z rana...trzeba wziac sie za zdrowe zarcie bardziej zorganizowanieRobotka1, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:I wiecie co, nie wiem jakie macie stosunki ze swoimi mamami i podejście do tego tematu ale ja szczerze polecam zabrać przyszła babcię na jakieś większe usg. Moja mama była z nami i widzieć jak się cieszy było dla mnie bezcennym przeżyciem bo jest osobą raczej zamkniętym w sobie i nie pokazuje za wiele na zewnątrz. Ale wczoraj jak by jeszcze troszkę przestała się kontrolować to chyba by zaczęła piszczeć jak mała dziewczynka
Nadzieja84 lubi tę wiadomość
-
Hej ja tez się zbieram na glukoze, tylko ja mam na 8, a głodna jestem tak ze nie wiem jak wytrzymam tą godzine po glukozie.
Kurcze nie pamiętam już jak to smakuje, ale jade z koleżanką która też się będzie z tym męczyć więc jakos razem damy rade.
-
liwi wrote:Hej ja tez się zbieram na glukoze, tylko ja mam na 8, a głodna jestem tak ze nie wiem jak wytrzymam tą godzine po glukozie.
Kurcze nie pamiętam już jak to smakuje, ale jade z koleżanką która też się będzie z tym męczyć więc jakos razem damy rade. -
Hej
Witam się z pracy znad kawy
Dzisiaj wielki dzień dla mnie, montują mi okna w domu !!!! Cieszę się jak dziecko i nie mogę się doczekać 15 jak pójdę i zobaczę
Mój Wojtuś od kilku dni taki leniwy jakis jest, mało się rusza, czasem tylko da o sobie znać ale to chyba jeszcze nie ma co panikowac prawda?adk_1989, Krysti, mimka84 lubią tę wiadomość