Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Ta huśtawka elektryczna mnie interesuje . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c8937a3c5d1.jpg
Ja tez taki chcialam ale on duzo miejsca zajmuje.. wybralam mniejszy ktory mozna tez latwo przeniesc z jednego pokoju do drugiegoKrysti lubi tę wiadomość
-
no ja tez wlasnie skonczylam jesc, imowie do meza ze znowu jestem glodna, zagldam tu co slychac a tu tez o jedzeniu aaaaa caly czas jestem glodna i jeszcze tych sledzi w smietanie zapomnialam dzisiaj zamowic, co mi wczoraj Kristi na nie ochote zrobila ; (.
Mantissa mnie sie cos kojarzy ze szkolenia w zusie jak kiedys bylam, ze do swojego oddzialu, tam gdzie mieszkasz
mantissa lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Ależ rosniesz
jej normalnie ciężarówka taki brzusio wielki
Lali, Krysti, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Klaudia, jaki spiczasty! Normalnie jak nie na dziewczynkę (według teorii). Ale piękny jest, napatrzeć się nie mogę
Hehe kurcze do słodkiego też mnie nie ciągnie... Czyżby córeczka miała siusiaka?
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Ja juz mam wózek
jest piękny czerwony ze wstawkami ecri ze skory ekologicznej camarelo Carmelo i jestem strasznie zadowolona wózek chodzi tak lekko ze aż się zdziwilam jest mega lekki także polecał Wam bardzo tym bardziej ze za 2 w 1 zaplacilam 1200 zl no i spacerowka jest całkiem dużą i wygodna także posłuży dłużej
jutro wystawie zdjęcia
Rudzia, Angela89, mimka84, Ida, KasiaKwiatek, Ulka84, Robotka1, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Ja juz mam wózek
jest piękny czerwony ze wstawkami ecri ze skory ekologicznej camarelo Carmelo i jestem strasznie zadowolona wózek chodzi tak lekko ze aż się zdziwilam jest mega lekki także polecał Wam bardzo tym bardziej ze za 2 w 1 zaplacilam 1200 zl no i spacerowka jest całkiem dużą i wygodna także posłuży dłużej
jutro wystawie zdjęcia
OOO wstawiaj zdjęcia my zdecydowani na Carere jesteśmy. Mnie właśnie podoba się że jest lekki i druga sprawa fajnie się unosi jak mam pokonać jakąs przeszkodę -
Angela89 wrote:OOO wstawiaj zdjęcia my zdecydowani na Carere jesteśmy. Mnie właśnie podoba się że jest lekki i druga sprawa fajnie się unosi jak mam pokonać jakąs przeszkodę
Ja tez miałam kupić carere ale na żywo Carmela fajniejsza i więcej kolorów do wyboru ale naprawdę camarelo ka świetne wózki dużą różnorodność a dla dziewczynki śliczny jest Sevilla taki ecri z różowym ale takim ciemniejszym pudrowym śliczny po prostu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Mnie w Carmela nie przypasowało to że daszek mocno zasłania dziecko, opatetowałam że można to schować ale jakoś mi to nie przypasowało.One w sumie bardzo od siebie nie różnią. Co do koloru wybieramy szary lub kremowy a wy jaki kupiliście ?
Czerwony ze wstawkami ecriAngela89, Rudzia lubią tę wiadomość