Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w kokonie dziecko tak wyglada w tym Woombie :D ale pozytywy tego są :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 19:53

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ta huśtawka elektryczna mnie interesuje . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c8937a3c5d1.jpg

Ja tez taki chcialam ale on duzo miejsca zajmuje.. wybralam mniejszy ktory mozna tez latwo przeniesc z jednego pokoju do drugiego :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia, jaki spiczasty! Normalnie jak nie na dziewczynkę (według teorii). Ale piękny jest, napatrzeć się nie mogę :)

Klaudia90 lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tez wlasnie skonczylam jesc, imowie do meza ze znowu jestem glodna, zagldam tu co slychac a tu tez o jedzeniu aaaaa caly czas jestem glodna i jeszcze tych sledzi w smietanie zapomnialam dzisiaj zamowic, co mi wczoraj Kristi na nie ochote zrobila ; (.

Mantissa mnie sie cos kojarzy ze szkolenia w zusie jak kiedys bylam, ze do swojego oddzialu, tam gdzie mieszkasz

mantissa lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ależ rosniesz :) jej normalnie ciężarówka taki brzusio wielki :)
    Ostatnio w pracy dziewczyny mnie nazwały ciężarówką. Jedna z nich tak się oburzyła i stwierdziła, że to jest niemiłe. Twierdzi, że wolałaby gdyby nazwał ją ktoś tirówką, niż ciężarówką, wyjaśniając: ZA TIRÓWKĄ TO CHOCIAŻ FACECI SIĘ OGLĄDAJĄ :P

Lali, nick nieaktualny, misia83 lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym zjadła mandarynki....a tu ani jednej nie ma :( Chyba męża wyślę do Tesco, ciekawe czy się zgodzi.

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia to ja wolę byc ciężarówką niż mieć opinię jak tirówka :-D

Klaudia90, Rudzia, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Klaudia, jaki spiczasty! Normalnie jak nie na dziewczynkę (według teorii). Ale piękny jest, napatrzeć się nie mogę :)
    Dziękuję, też patrzę patrzę i nie mogę uwierzyć, że to ja ;) Hehe kurcze do słodkiego też mnie nie ciągnie... Czyżby córeczka miała siusiaka? :?

mimka84 lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz mam wózek :) jest piękny czerwony ze wstawkami ecri ze skory ekologicznej camarelo Carmelo i jestem strasznie zadowolona wózek chodzi tak lekko ze aż się zdziwilam jest mega lekki także polecał Wam bardzo tym bardziej ze za 2 w 1 zaplacilam 1200 zl no i spacerowka jest całkiem dużą i wygodna także posłuży dłużej :) jutro wystawie zdjęcia :)

Rudzia, nick nieaktualny, mimka84, Ida, nick nieaktualny, Ulka84, Robotka1, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 ja juz 3 razy jak byłam na usg pytałam się czy na pewno dziewczynka we mnie siedzi śmieje się i ciągle potwierdza :) Ale brzusio naprawdę szpiczasty masz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ja juz mam wózek :) jest piękny czerwony ze wstawkami ecri ze skory ekologicznej camarelo Carmelo i jestem strasznie zadowolona wózek chodzi tak lekko ze aż się zdziwilam jest mega lekki także polecał Wam bardzo tym bardziej ze za 2 w 1 zaplacilam 1200 zl no i spacerowka jest całkiem dużą i wygodna także posłuży dłużej :) jutro wystawie zdjęcia :)

OOO wstawiaj zdjęcia my zdecydowani na Carere jesteśmy. Mnie właśnie podoba się że jest lekki i druga sprawa fajnie się unosi jak mam pokonać jakąs przeszkodę

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    OOO wstawiaj zdjęcia my zdecydowani na Carere jesteśmy. Mnie właśnie podoba się że jest lekki i druga sprawa fajnie się unosi jak mam pokonać jakąs przeszkodę

Ja tez miałam kupić carere ale na żywo Carmela fajniejsza i więcej kolorów do wyboru ale naprawdę camarelo ka świetne wózki dużą różnorodność a dla dziewczynki śliczny jest Sevilla taki ecri z różowym ale takim ciemniejszym pudrowym śliczny po prostu :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie w Carmela nie przypasowało to że daszek mocno zasłania dziecko, opatetowałam że można to schować ale jakoś mi to nie przypasowało.One w sumie bardzo od siebie nie różnią. Co do koloru wybieramy szary lub kremowy a wy jaki kupiliście ?

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uprosiłam! Zgodził się! Będę miała mandarynki ;)

nick nieaktualny, Rudzia, Eweliśka, Klaudia90, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ewelcia, Fasia, weronika86, Robotka1, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    A u mnie beda dzis OPONKI :D !!!!

nienawidze Cie!!!

Rudzia, Robotka1 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wcinam chrupki kukurydziane ! Taka mnie naszła ochota :D

mimka84 lubi tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja teraz uwielbiam kefiry takie z lidla z owocami:D maż mi dziś przyniósł całą zgrzewkę:P bo już mu sie nie chce codziennie po pracy zajezdzac do lidla:P\

Fasia lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [Q

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 19:58

Lali lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Mnie w Carmela nie przypasowało to że daszek mocno zasłania dziecko, opatetowałam że można to schować ale jakoś mi to nie przypasowało.One w sumie bardzo od siebie nie różnią. Co do koloru wybieramy szary lub kremowy a wy jaki kupiliście ?

Czerwony ze wstawkami ecri

nick nieaktualny, Rudzia lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2vkfb6q.jpg

Smacznego ! :P

mimka84, Klaudia90, Lali, nick nieaktualny, Eweliśka, Fasia, nick nieaktualny, Robotka1 lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
‹‹ 1432 1433 1434 1435 1436 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ