X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i housing benefit dostają Polki miesieczna doplata do mieszkania 280£ ja nie dostane bo my mieszkanko to kupujemy a potem wynajmiemy .Tu jest zycie dla Polaków i siedza tu bo w Pl faktycznie nic nie ma .

• Ida Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 20:16

• Rudzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co sie wczoraj stalo?

Tatus Niuni sie obudzil... wyznal ze nadal mnie kocha.. ehh

Krysti, Eweliśka, Robotka1, haneczka, misia83 lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:

Olałabym fiuta :D
    Mam wrażenie, że go tamta dziunia rzuciła...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 12:49

Rudzia, Krysti, Eweliśka, weronika86 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:

To się obudził, pytanie na jak długo... faceci.

• Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SHIMMER - dziękuję bardzo. Ogólnie piję dużo wody ale chyba zacznę cytrynę wciskać, bo boję się infekcji jakichkolwiek, a mam tendencję do grzybicy i innych paskudztw ..

Co do poronienia to tak własnie rozmawiałyśmy, że lepiej, że to się stało teraz niż później. No i skoro tak się dzieje tzn, że płód musiał być uszkodzony w jakiś sposób i dlatego się poronił ..

Dzięki za odpowiedź dziewczyny - czyli mąż będzie ze mną 2 tyg po porodzie :))

A becikowe chyba jest, nie slyszałam żeby je znieśli.

Poza tym nie porównujcie, że w innych krajach jest więcej kasy. Każdy w swoim kraju zarabia w danej walucie i w tejże walucie za wszystko płaci. U nas jest 1tys zł. W UK 1tys funtów, w NL pewnie 1tys euro itd. Tak uważam, że nie ma sensu dołować się, bo tam jest 5 razy tyle bo sobie mnozymy ..

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstaje muszę isc kupic jakies bluzki dwie bo male wszystko tez się robi :D i do lekarza buzie molego dnia :)

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    To się obudził, pytanie na jak długo... faceci.

No wlasnie.. ;/ nie no nie dam sie znowu nabrac :/ co znowu uwierze a On po kilku miesiacach znowu mnie zostawi no nie ma tak... teraz jest jeszcze dziecko nie jestem sama.. kie moge wprowadzac zametu do zycia Malej

Hela85, shimmer_lip, Angela89, kluska lubią tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 20:16

• Fasia Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:

Olałabym Rudzia .. wiem, że gdzieś w sercu się cieszysz ale skoro zostawił Cię jak dowiedział się, że jesteś w ciąży tzn że później znowu mu odwali. Nie wiem ale nie miałabym zaufania ...

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ida Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 20:17

mimka84 lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Olałabym Rudzia .. wiem, że gdzieś w sercu się cieszysz ale skoro zostawił Cię jak dowiedział się, że jesteś w ciąży tzn że później znowu mu odwali. Nie wiem ale nie miałabym zaufania ...

wiem Fasiu, ja mu nie potrafie zaufac juz.. ;/ i jrdynie czego dzis chcialabym to to zeby On chcisl byc tata dla Sofijki i tyle.

Fasia lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie wiem co zrobilabym na miejscu Rudzi. Pewnie bym uległa i czekała aż się wykarze i zacznie starać i zobaczyła ile z siebie daje

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia moja szwagierk sprawdzaliśmy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:06

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:

Rudzia no co ty :) albo dojrzal albo zmądrzał :) fajnie mozna jeszcze zwiazek sprobować odbudować:) ja bym się cieszyla wierz mi :) kochana zyczę ci szczescia w milosci i dla sofijki by tatuś ten prawdziwy byl przy niej jak pierwsze kroki bedzie stawiać i wogole :) kocha to znaczy ze mysli duzo o tobie i o dziecku opamietal się widocznie tak jest dacetą trza dac czasem czas i wolną ręke . Warto spróbowac pamietaj ,nic nigdy w zyciu tak o nie przekreslaj <3 Ludzie sobie wybaczają i zyją lepiej jak im to się wydawalo .:) glowa do gory Rudzia wierze ze bedziecie szczesliwi .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 12:57

Rudzia, Robotka1 lubią tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    A ja nie wiem co zrobilabym na miejscu Rudzi. Pewnie bym uległa i czekała aż się wykarze i zacznie starać i zobaczyła ile z siebie daje

No teraz zebym mu znowu zaufala to musialby sie naprawde napracowac ! Juz mu sie tak latwo nie dam.. poki co nie wierze w jego slowa.. duzo mowil i obiecywal a nic nie zrobil.

Fasia, KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Kochana, ale tam są także inne zarobki, no i ceny. U nas nie dość że drogo to i zarobki żałosne. O to właśnie chodzi.

Oczywiście, że są. U nas też można zarabiać grube tysiące jak się ma dobrą pracę. Jak wszędzie. Mój brat mieszka w Anglii od 12 lat. Drugi mieszka w Holandii od 5 i uwierz mi, że wcale tak kolorowo nie jest. Fakt, że socjal jest super. Ale co do pracy to - jaką znajdziesz tak zarabiasz. Co do rzeczy to też się zgadzam, że tam jest taniej - przynajmniej ciuchy w pewnych sklepach :P

Ja uwazam, że zawsze wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :) Jak komuś tu źle to niech się pakuje i wyjeżdża, a wtedy się przekona czy się opłacało czy może jednak okazało sie, że rzeczywistość jest brutalniejsza niż nasze wyobrażenia o niej

Hela85, KasiaKwiatek, mantissa, liloe, misia83, MartaAlvi lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:

Ale numer:P

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    wiem Fasiu, ja mu nie potrafie zaufac juz.. ;/ i jrdynie czego dzis chcialabym to to zeby On chcisl byc tata dla Sofijki i tyle.
    Chciałabyś? Kurczę ja to mam w takich wypadkach mieszane uczucia. Za dużo się napatrzyłam jak tacy tatusiowie potrafią potem bruździć i matce i dziecku. I czasem chyba tylko po to żeby na złość zrobić.
    Oczywiście nie jestem w takiej sytuacji ale chyba bym wolała być jedynym opiekunem prawnym i nie musieć różnych decyzji konsultować z takim panem :/

weronika86 lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia no na pewno trudno o zaufanie, ale nie musisz od razu decydować ze będziesz znów z nim, a wsparcia męskiego na pewno potrzebujesz... ja bym sprobowala

Rudzia, Krysti lubią tę wiadomość

‹‹ 1477 1478 1479 1480 1481 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ