Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Wiecie co sie wczoraj stalo?
Tatus Niuni sie obudzil... wyznal ze nadal mnie kocha.. ehh
Mam wrażenie, że go tamta dziunia rzuciła...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 12:49
Rudzia, Krysti, Eweliśka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SHIMMER - dziękuję bardzo. Ogólnie piję dużo wody ale chyba zacznę cytrynę wciskać, bo boję się infekcji jakichkolwiek, a mam tendencję do grzybicy i innych paskudztw ..
Co do poronienia to tak własnie rozmawiałyśmy, że lepiej, że to się stało teraz niż później. No i skoro tak się dzieje tzn, że płód musiał być uszkodzony w jakiś sposób i dlatego się poronił ..
Dzięki za odpowiedź dziewczyny - czyli mąż będzie ze mną 2 tyg po porodzie)
A becikowe chyba jest, nie slyszałam żeby je znieśli.
Poza tym nie porównujcie, że w innych krajach jest więcej kasy. Każdy w swoim kraju zarabia w danej walucie i w tejże walucie za wszystko płaci. U nas jest 1tys zł. W UK 1tys funtów, w NL pewnie 1tys euro itd. Tak uważam, że nie ma sensu dołować się, bo tam jest 5 razy tyle bo sobie mnozymy ..KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:To się obudził, pytanie na jak długo... faceci.
No wlasnie.. ;/ nie no nie dam sie znowu nabracco znowu uwierze a On po kilku miesiacach znowu mnie zostawi no nie ma tak... teraz jest jeszcze dziecko nie jestem sama.. kie moge wprowadzac zametu do zycia Malej
Hela85, shimmer_lip, Angela89, kluska lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Wiecie co sie wczoraj stalo?
Tatus Niuni sie obudzil... wyznal ze nadal mnie kocha.. ehh
Olałabym Rudzia .. wiem, że gdzieś w sercu się cieszysz ale skoro zostawił Cię jak dowiedział się, że jesteś w ciąży tzn że później znowu mu odwali. Nie wiem ale nie miałabym zaufania ... -
Fasia wrote:Olałabym Rudzia .. wiem, że gdzieś w sercu się cieszysz ale skoro zostawił Cię jak dowiedział się, że jesteś w ciąży tzn że później znowu mu odwali. Nie wiem ale nie miałabym zaufania ...
wiem Fasiu, ja mu nie potrafie zaufac juz.. ;/ i jrdynie czego dzis chcialabym to to zeby On chcisl byc tata dla Sofijki i tyle.
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Wiecie co sie wczoraj stalo?
Tatus Niuni sie obudzil... wyznal ze nadal mnie kocha.. ehhalbo dojrzal albo zmądrzał
fajnie mozna jeszcze zwiazek sprobować odbudować
ja bym się cieszyla wierz mi
kochana zyczę ci szczescia w milosci i dla sofijki by tatuś ten prawdziwy byl przy niej jak pierwsze kroki bedzie stawiać i wogole
kocha to znaczy ze mysli duzo o tobie i o dziecku opamietal się widocznie tak jest dacetą trza dac czasem czas i wolną ręke . Warto spróbowac pamietaj ,nic nigdy w zyciu tak o nie przekreslaj
Ludzie sobie wybaczają i zyją lepiej jak im to się wydawalo .
glowa do gory Rudzia wierze ze bedziecie szczesliwi .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 12:57
Rudzia, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:A ja nie wiem co zrobilabym na miejscu Rudzi. Pewnie bym uległa i czekała aż się wykarze i zacznie starać i zobaczyła ile z siebie daje
No teraz zebym mu znowu zaufala to musialby sie naprawde napracowac ! Juz mu sie tak latwo nie dam.. poki co nie wierze w jego slowa.. duzo mowil i obiecywal a nic nie zrobil.Fasia, KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Kochana, ale tam są także inne zarobki, no i ceny. U nas nie dość że drogo to i zarobki żałosne. O to właśnie chodzi.
Oczywiście, że są. U nas też można zarabiać grube tysiące jak się ma dobrą pracę. Jak wszędzie. Mój brat mieszka w Anglii od 12 lat. Drugi mieszka w Holandii od 5 i uwierz mi, że wcale tak kolorowo nie jest. Fakt, że socjal jest super. Ale co do pracy to - jaką znajdziesz tak zarabiasz. Co do rzeczy to też się zgadzam, że tam jest taniej - przynajmniej ciuchy w pewnych sklepach
Ja uwazam, że zawsze wszędzie dobrze gdzie nas nie maJak komuś tu źle to niech się pakuje i wyjeżdża, a wtedy się przekona czy się opłacało czy może jednak okazało sie, że rzeczywistość jest brutalniejsza niż nasze wyobrażenia o niej
Hela85, KasiaKwiatek, mantissa, liloe, misia83, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:wiem Fasiu, ja mu nie potrafie zaufac juz.. ;/ i jrdynie czego dzis chcialabym to to zeby On chcisl byc tata dla Sofijki i tyle.
Oczywiście nie jestem w takiej sytuacji ale chyba bym wolała być jedynym opiekunem prawnym i nie musieć różnych decyzji konsultować z takim panemweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny