Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzez miesiąc bede miec polozną w domu co dziennie
fajnie bo mi pokaze duzo jak cos wiedziec nie bede a napewno tak bedzie ,potem przez nastepne dwa miesiace bodajrze raz w tyg wizyta z maluchem w szpitalu kontrolne takie .
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Dziewczyny jakie powinno być PH moczu żeby nie rozwijały się infekcje ? Tzn chodzi o to czy np przy PH 7 jest "lepsze" środowisko dla infekcji czy nie? Nie wiem czy jasno napisałam
Lepsze jest niższe. Ja miałam na początku 7-8 i ciągle a to krew a to bakterie. Jak zaczęłam pić wodę z cytryną mam 6 i cała reszta jest czysta
No i przykro mi z powodu koleżanki ale tak jak Ci pisałam, mi też lekarz powiedział, że jeśli faktycznie tak serduszko wolno bije to nie ma dla mnie dobrych wieści (to są zazwyczaj wady genetyczne, które uniemożliwiają życie malucha poza łonem matki).
Rudzia kochana nie ma sensu inwestować w tą maść co ją pokazywałaś bo ona jest strasznie droga a skład jest identyczny jak ziajki, tylko ziajka kosztuję jakąś 1/3 ceny tamtej
Już się nie mogę doczekać tej jutrzejszej wizytyzasypię go swoimi objawami i niech mnie bada
trochę lipa, ze nie ma usg w gabinecie ale powie mi co z tą moją glukozą i modlę się żebym nie zapomniała o tym cholernym zaświadczeniu do szkoły rodzenia bo już się z nim nie widzę przed pierwszymi zajęciami
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:Teraz to chyba już nie ma becikowego..mąż mi mówił że tylko z generali kase dostaniemy
Eweliśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:OOo to ja o takim funduszu nie słyszałam, więc u mnie pewnie nic takiego nie ma:(
Zaraz sprawdze ile z ubezpieczenia można dostać, od składki zależy czy jest 1 stawka? -
No jesli chodzi o macierzynski w Szwecji to ja bede dostawac najnizsza krajowa bo nie przepracowalam jeszcze 250 dni ..czyli okolo 6 tys kr czyli okolo 3 tys zlotych plus na dziecko 1050kr co miesiac do ukonczenia przez Mala 18 roku zycia
a macierzynski bede miala przez 13 miesiecy
takze okej
po macoerzynskim daje Malutka do zlobka bo musze isc do pracy i tyle
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny