Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:Też tak miałam na początku
tydzień na pomarańczach, tydzień na tostach z serem
jedyne co mnie przez cały czas trzyma to buraki
dajcie mi pięć zjem wszystkie
Hihi ja nie lubię buraków, jakoś tak nie przepadamAle dobrze wiedzieć, że nie tylko ja sie czasem czepiam tego samego jadłospisu długimi tygodniami lub dniami
Mnie zaparcia wykańczają .. Kończy się to pęknięciami i krwią, a później bólem wiadomo gdzie(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 13:48
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Nie orientujesz się, czy w naszym szpitalu znieczulenie do porodu jest bezpłatne?
I jeszcze jedno - wiesz że otworzyli Manekina? Byłaś? My byliśmy z mężem w zeszłym tygodniu.
Z tego co czytałam jeszcze sierpniu, zaraz po zmianie dyrektora to teraz wszystko jest bezpłatnie tzn znieczulenie i poród rodzinny. Kiedys i za to i za to sie płaciło.
No własnie słyszałam, że otworzyli ale nie byłam. Może w niedzielę się z mężem wybiorę. Jak wrażenia? Ja byłam dwa razy w życiu ale w Toruniu, naleśniki były cudowne, taka wielka karta i takie pomysły, ze nie wiedziałam co wziąćIda lubi tę wiadomość
-
ROBOTKA to koniecznie do łóżka, herbatka z miodem, cytrynką i soczkiem malinowym. Leżenie pod kocem, książki, filmy - lenistwo
Nie daj się chorobie !!
Mnie też coś bierze od kilku dni, bo co rano mam katar, ból gardła i ból głowy zatokowy .. oby się nie rozkręciło, bo ledwo co zatoki mi przeszły -
nick nieaktualny
-
Wszystkie wyniki odebrane - mocz, morfologia i tsh - jestem w szoku, bo wszystko dobrze
Morfologia super, mocz też i TSH 1,700 mlU/l
MIMKA mój mąz też robi cudowne nalesniki. Ja się nawet nie zabieram, bo mi nie wychodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 13:54
Angela89, shimmer_lip, mimka84, Ida, Hela85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Z tego co czytałam jeszcze sierpniu, zaraz po zmianie dyrektora to teraz wszystko jest bezpłatnie tzn znieczulenie i poród rodzinny. Kiedys i za to i za to sie płaciło.
No własnie słyszałam, że otworzyli ale nie byłam. Może w niedzielę się z mężem wybiorę. Jak wrażenia? Ja byłam dwa razy w życiu ale w Toruniu, naleśniki były cudowne, taka wielka karta i takie pomysły, ze nie wiedziałam co wziąćale wiecie, mi jest szkoda kasy na restauracje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Temat kupy ?! OOO ja lubię, ostatnio znów biegunka, teraz 2 dni bez kupy ! ;/ I co teraz zrobić ?
może teraz znowu dwa dni biegunki będą
a serio to serio poczekać dwa dni po biegunce to nie jest dużo. Organizm musi się ustabilizować i zaparcie po biegunce to nic dziwnego. Chociaż ja nienawidzę!!! Dziś są mojego taty urodziny więc pewnie będzie pizza i ja (oraz moi znajomi) mam tak, że jak zjem pizzę z dagrasso następnego dnia mam piękną kupę
albo jeszcze wieczorem
-
SHIMMER - no właśnie kolejki były gigantyczne! To nas przekonało, że skoro stoi tyle ludzi tzn, że muszą dawać coś dobrego do jedzenia, no i się nie myliliśmy
Nigdy nie jadłam naleśników np z mięsem mielonym, po indyjsku itd
))
shimmer_lip, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość