Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agucha wrote:Fasia powiem Ci że to był hardcore
fizyczny i psychiczny hehe klienci najlepsi
:P czasem scyzoryk w kieszeni się otwierał
Szkoła zyciaprzetrwasz pracę w Manekinie - przetrwasz każdą inną
-
nick nieaktualny
-
IDA na szczęście zapalenia pęcherza w ciązy nie miałam. W styczniu wylądowałam na SORZE na Katowickiej z ostrym zapaleniem pęcherza, ryczałam z bólu myslałam, że się wykończę .. Mocny antybiotyk i od tamtej pory, tfu tfu mam spokój ..
Natomiast grzyb to mój przyjaciel(
-
Fasia wrote:SHIMMER ja biorę probiotyk ginekologiczny - TRIVAGIN, pomaga i na infekcje i na zaparcia. Dla mnie jednak jeśli chodzi o grzybki to takie tabsy nie pomagają. Mam z tym problem od lat. Jednego wyleczę, a za dwa tygodnie jest znowu .. Zwariowac można. Nie wiem dlaczego tak się mnie czepiają ...
AGUCHA no to miałaś ruchliwą pracę -
Shimmer - wolę juz tam nic nie wciskać. Luteina dowcipna przez kilka miesięcy mi wystarczyła. Po założeniu szwu jakoś jestem bezpieczniejsza jak sobie tam nie grzebię
zmienię dietę najwyżej, zobaczymy
mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Shimmer - wolę juz tam nic nie wciskać. Luteina dowcipna przez kilka miesięcy mi wystarczyła. Po założeniu szwu jakoś jestem bezpieczniejsza jak sobie tam nie grzebię
zmienię dietę najwyżej, zobaczymy
http://allegro.pl/extra-gruby-komin-tuba-bawelniany-zimowy-zolla-i4812730805.html
A taki???Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 14:26
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Fasia jak dokładnie te kwasy się nazywają? Jakie kupic?
Ja kupiłam PRENATAL DHA na allegro, bo był w najkorzystniejszej cenie. On ma 300mg Kwasów Omega 3, w innych ciązowych tabletkach jest po 250mg. Wy musicie brać 500mg dziennie, a ja 1000mg więc chciałam takie które mają tego najwięcej zeby jak najmniej łykać ..hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jutro wizyta w końcu mam nadzieje,że wszystko dobrze
ja ostatnio też mam problemy ze spaniem.Co prawda śpie normalnie ale często się przewracam ehh masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 15:19
-
hih shimmer na Ciebie zawsze mozna liczyc
edit FASIA moim tez wciaz rządzi ta chałka, pani w sklepie juz poznaje mojego meza i ze on [po chalke, nawet mu zaproponowlaa ze bedzie mu odkladac i jak bedzie kolezanka to ma mowic, ze prosze chalke spod lady <hihihi>Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 14:46
Fasia, shimmer_lip, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:SHIMMER - no właśnie kolejki były gigantyczne! To nas przekonało, że skoro stoi tyle ludzi tzn, że muszą dawać coś dobrego do jedzenia, no i się nie myliliśmy
Nigdy nie jadłam naleśników np z mięsem mielonym, po indyjsku itd
))
Ja uwielbiam naleśniki z Manekina.Mamy w Toruniu trzy.
Generalnie rzadko gdzieś wychodzimy coś zjeść, ale jak już to z reguły na chińszczyznę albo właśnie na naleśniki. Zwłaszcza, jak mam na słodkie danie ochotę.
Ostatnio jadłam takie z ryżem na mleku z malinami, zapiekane. MNIAM!
Uważam, że cen nie mają wygórowanych, porcje spore (dla mnie w zupełności wystarczające) ale wydaje mi się, że parę lat temu robili większe, bo pamiętam, że się brało na pół i człowiek spokojnie się najadał. Albo może po prostu więcej jem.
W środę chyba pójdę zrobić morfologię i mocz. Ciekawe jak mi to tam wyjdzie.
FASIA - super ten niebieski z brązową zapinką.Albo szary.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 14:53
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MłodaDamo - brelok pewnie ten z samochodzikiem jak dla faceta
BAMBI no to nieźle jak już Wam chałkę pod ladę odkładająhihi
HELA - dzieki Kochana ! Muszę zacząć w takim razie jeść zielone no i może do grejpfruta sie przekonam .. Trzeba go jeść np jednego dziennie ? Czy sok z niego pić? ma to jakiś znaczenie ?
Hela85, Bambi85 lubią tę wiadomość