Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i po serduszko bije pięknie ,cianienie niskie mam ,no i mam lozysko na przedniej scianie brzucha ,ale mowi ze moze pojsc w gore ,takze na scanie w styczniu zobaczà . :)no i szkola rodzenia sie zaczyna w styczniu
same szkotki zadnej polki nima
Fasia, Ida, KasiaKwiatek, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:O tak! Cytrusy! Ostatnio mam taką jazdę, że szok. Przedwczoraj na raz zjadłam 4 pomarańcze i jeszcze było mi mało
Wczoraj byliśmy na deserze u Grycana, to wyjadałam owoce z deseru lodowego, a lody mogłyby dla mnie nie istnieć, co wcześniej było nie do pomyślenia
No i z mężem chorujemy na sok bezpośrednio wyciskany "Słoneczna Tłocznia". 3 litry kosztują 20 zł, ale nic to - ja MUSZĘ go pić!jak się jutro dowiem, że muszę przejść na dietę to tylko grapefruity mi zostaną a ja za nimi aż tak nie przepadam
i nie wiem czy sobie dziś nie kupić pomarańczy i mandarynek i nie zrobić z nimi pożegnania
Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Tak? A jednak. Ja też o tym słyszałam i właśnie zastanawiałam się ile w tym prawdy. No to super!
A czemu masz nadzieję, że się przesunie? teraz jest chyba ok.i ze brxuch podskakuje wiec luzik
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam łożysko na przedniej ścianie i lewej krawędzi - cokolwiek to oznacza
LILOE słodycze odstawiłam. Tzn teraz tylko dżem jem jakieś dwa razy dziennie
Co to za globulki ?KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Ja też słabo czuję ruchy, choć czuję zawsze odkąd poczułam. I tak właśnie podejrzewałam, że to przez łożysko na przedniej ścianie. I o tym łatwiejszym porodzie już kilkukrotnie słyszałam. Także fajnie
Ja nie muszę czuć mega kopów, ważne, że się rusza. także mi to łożysko jak najbardziej pasuje
pujdzie szybko porôd :Dhihi
Ida, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny