X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:51

ziolko, mantissa, Gosha, KasiaKwiatek, Bambi85, Fasia, Hela85, mimka84, Ida, Ewelcia, Krysti, misia83 lubią tę wiadomość

• mantissa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam na przedniej ścianie. I przez to czuję malucha dość słabo. Jejku już bym chciała Okruszka zobaczyć a tu jeszcze tydzień czekania. :( Ciekawe czy się obrócił, bo ostatnio się miednicowo usadowił. :) a teraz po bokach kopie. :P

SHIMMER nie nastawiaj się z tą cukrzycą tak od razu. Znajoma też miała przedcukrzycowy a na powtórce wyszło wyszystko dobrze. Po prostu wyniki były błędne, bo dzień przed pierwszym badaniem zeżarła o 17 tabliczkę czekolady. :P

A w ogóle nasz synuś chyba dostanie imię "robocze" Michał.Bo nam się obojgu w miarę podoba a już mamy dość bezimiennego zwracania się do niego. Będziemy jeszcze myśleć o innym ale na chwilę obecną będzie Michaś. :)

Super, że Adzie tak szybko się udało. :)

KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze niektóre nicki są tak podobne, że mi umyka i zapominam, szczególnie właśnie te, które są zbliżone imię i 89 u nas się powtarza kilkukrotnie :D a już z zapamiętaniem, która z Was co pisała cholera...mam problem :/ :)

• Gosha Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie ma becikowego, ale dowiedziałam sie ze moge zdobyć status licznej rodziny to wtedy bedzie 1000€ (bo synek mój z upośledzeniem autysta liczony jest jako 2 dzieci tutaj).
    Szefowa pójdzie na reke CHYBA i do 3,5 miesiąca macierzyńskiego doda 2 tyg laktacyjnego, tylko nie bede mogła wychodzić wcześniej z pracy. Do tego urlop miesiąc łącznie za cały rok, wiec we wrześniu teoretycznie do pracy wracam... Po pół roku juz.

Maluszek do żłobka prywatnego, do państwowki sie ma bank nie dostanie...

Ot i taka sytuacja u mnie. Na tym całym zachodzie, w Polsce miałabym lepiej, hihi

Wiec nie narzekać tam babki! Zazdroszczę wam jak nie wiem... Fuck, chyba wrócę d PL!

Krysti lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jessu... Jak to forum nadrobić po paru godzinach.... ;)

RUDZIA powiem Ci tylko tyle, że przede wszystkim myśl o dziecku. Wiem, że jesteś inteligentną dziewczyny i sama będziesz wiedziała co dalej robić. Ja bym na pewno nie skreslala go całkowicie. Różnie w życiu bywa i może się pogubil chłopak. Niestety zaufanie ciężko odbudować ale jeśli Was kocha to zrobi wszystko. Czas pokaże co dalej...

KasiaKwiatek, Rudzia lubią tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja po wypiciu tej glukozy po 45 minutach sie zimnym potem oblalam, myślałam ze sie tam przewroce w poczekalni ;) pielęgniarka tylko powiedziała żeby na takie badanie z kims przychodzić i wlasnie po około godz stężenie tego cukru w organizmie jest tak duze i to normalne objawy...
    A wyniki w piątek dopiero ;)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek - ja też mam czasem problem z zapamiętaniem kto co pisał :D

GOSHA - no proszę! W końcu ktoś napisał, że w Polsce mamy lepiej hihi :D

Ja na glukozę będę szła sama .. nie mam z kim .. Ale miałam ją już dwa razy robioną i przeżyłam więc i teraz dam radę :D

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Militta110816 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello :) podsyłam Wam zdj brzucholka tylko nie patrzcie na mój tyłek bo się zrobił okropny jak piłka.. mam 2 piłeczki jedna z przodu druga z tyłu :D

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/731990bd907ad582.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7fa3fa84b1806c56.html

mantissa, Fasia, Anka1501, Hela85, Gosha, KasiaKwiatek, Lali, Ewelcia lubią tę wiadomość

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez idę sama na glukoze :/ miałam iść z przyjaciółka ale niestety musi być wtedy w pracy.

• mantissa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki tam tyłek jak piłka. Marudzisz. :P Fajny brzucho i fajny tyłek. :P

Anka1501, Militta110816, Gosha, Fasia lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Militta110816 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzięła mnie trochę nerwa.. i musze się wam wyżalić...
    Moja mama nie ma tam 50 lat czy więcej bo jest młoda bo ma 40 lat.
    I kiedy byłam w pierwszej ciąży to jak ludzie się dowiedzieli to zaraz do mojej mamy glupie teksty,że ooo taka młoda babcia i wogóle i moja mama raz jednemu facetowi to odpysknęła.. żeby swoje dzieci pilnował..
    i teraz była i jakiejś znajomej i ona do mamy że noo słyszałam że będziesz wkońcu tą babcią a mama że tak a mąż tej babki z tekstem: jaa pier*** taka młoda(że moja mama taka młoda i już babcią) a ta babka żee a bo jej moja koleżanka mówiła.. mama mi to mówi wkurwiłam się okropnie bo mnie to cholernie drążnią takie teksty no bo bez przesady ale jestem dorosła, mam męża a im gówno do tego.. gdybym ja była przy tym o tak by, zjechała tego faceta że chyba suchej nitki bym nie postawiła na nim.. ludzie to już naprawdę za grosz wstydu nie mają!!! aa sami mają 2 córki to niech kuźwa ich pilnują!!.. jestem taka wściekła.. bo może i młoda moja mamcia ale każdy się cieszy z Karolinki w rodzinie a mama to szaleje z ubrankami i wogole,cieszy się,tata też.. tylko ludzie zawsze muszą coś dogryź...Przykro mi jak słysze takie teksty bo mame też to wkurza za pewne i jej też przykro ale żeby posuwać się do takiego stopnia to dla mnie chore.. bo ja się tam niczyim życiem nie interesuje bo każdy żyje tak jak chce.. ehh sorki że was przynudzam ale musiałam się wygadać bo aż mam świeczki w oczach momentami..:/

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam z jakim bezsensem się spotkałam :D moja przyjaciółka starała się o dofinansowanie na otwarcie działalności. Pieniądze z urzędu pracy dla bezrobotnych. Biznesplan przeszedł ale żeby dostać te 20 tysięcy z UP musi mieć 2 poręczycieli lub środki na koncie stanowiące 140% dofinansowania... który bezrobotny prosi o pomoc urząd mając na koncie 28tysięcy?? :D poręczycieli nie ma bo albo ludzie nie moga albo nie chcą

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Militta bo ludzie są ograniczeni umysłowo, olać takich ciepłym moczem :D
    Mój facet ostatnio usłyszał, fajny tekst... Gadał z jakimś gościem i mu mówi ze dziecka się spodziewamy to ten pyta czy pierwsze?? Mój mowi ze to czwarty syn będzie... Zgadnij co usłyszał?? "bardzo mi przykro... Pewnie na córkę liczyliscie... "

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ludzie to są naprawdę podli;) kurna, debile.

• Gosha Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MILITTA juz tacy ludzie sa... Trzeba sie znieczulić na głupie teksty, szkoda nerwów.
    ANKA1501 a ja tu wyżej niemalże Polskę pochwalilam i zazdrościłam ze tam mieszkacie ;) wszędzie to samo widzę, hihi. Bezsens.

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha no wszędzie to samo. Zdecydowaliśmy się jej pożyczyć te pieniądze bo inaczej nic nie zrobi. Kurcze, samotna matka, ciągle jej wiatr w oczy wieje. Mam nadzieję, że wkoncu się odbije i zacznie jej się układać.

Gosha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podliczylam grudniowe wydatki na lekarza i kształtują się tak: pakiet enel med 230 zl, 2 razy wizyta po 150 zl=300 ( opcjonalnie jeszcze 30 grudnia jak będzie trzeba, to wtedy 450) lekarstwa: 250 zł, pobyt w szpitalu- różne rzeczy z tym związane- sama nie wiem,bo mąż wszystko mi kupował, jutrzejsze badania w laboratorium: 32 zl(morfologia i crp), w przyszłym tyg glukoza,morfologia,mocz,tsh- 84 zl... ja pierdykam...

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta... Masakra :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero widać te wydatki jak się podliczy. Jutro już mąż musi mi za wizytę zapłacić bo po mojej pensji prawie ani śladu ;)

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta witaj w klubie, nie bylam w szpitalu a u mnie jakby podsumowac wyjdzie podobnie, co zrobic ciaza naprawde duzo kosztuje

ex2bj44j3vvmhqd0.png
‹‹ 1486 1487 1488 1489 1490 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ