Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia-butki są bajeczne :* ja ciągle siedze na allegro i oglądam buciki takie małe dla mojej perełki
tez musze kupic jakieś buciki
kup je. Ja bym kupiła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 18:14
Rudzia lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:No właśnie Hwesta też mnie to zdziwiło. Ja mam pakiet w medicover i wszystkie wizyty, usg i badania mam za darmo, za nic więcej nie płacę.
Mój facet ma medicover z pracy mu opłacają i tez tam chciałam ale bym musiała 60km jeździću nas w mieście nie ma
-
Ja mam pakiet w lux medzie ( nie wiem jaki bo pracodawca placi) no i jak chcę się zapisac online lub przez tel do mojego gin prowadzacego to też sa miejsca np na za miesiac ale w recepcji mowie że doktor mi powiedzial że ma okienka dla ciezarnych i zawsze mnie zapisuja kiedy chcę. A teraz z tym uczuleniem to go tego samego dnia zapytalam czy mnie przyjmie między pacjetami i nie było problemu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ida pieciolatki mają 19?? Mój syn ma 25/26 a ma 3 lata a jest raczej drobny... chociaz myślę, że na butki jest za wcześnie chocby z tego względu, że na zimę naszym maluchom kupimy kombinezony a one mają przeważnie zabudowane stopki tzn ze butów juz nie nie ubiera takiemu dziecku
-
Dziewczyny, pamiętacie jak się jakiś czas temu rejestrowałyśmy na różnych stronach i niektóre z was dostały paczuszki - jakieś tam broszurki, próbki itp. Bo kurczę, nie pamiętam już z czego to było a paczuszki dalej ani widu ani słychu. ;/
-
Angela no wiem, że chcą się zabezpieczyc ale wyobrażam sobie, że wielu ludzi nie ma szans na taką pomoc. Bo gdybyśmy jej nie pozyczyli tych pieniędzy to ona dalej by pracy nie miała ani możliwości żadnych. Ale to tylko na rok potrzebuje zabezpieczenie wiec spoko
-
dobra Fasia narobila mi ochote na tego brzucha, wiec i ja ujawnie swój kanciasty, prosze
sorki ze z kibelka ale narazie tam tylko mam odpowiednio duze lustroWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 19:30
KasiaKwiatek, mimka84, Militta110816, Hela85, Klaudia90, liloe, Krysti, Fasia, MartaAlvi, Eweliśka, weronika86, misia83, Amy lubią tę wiadomość