Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się wieczorem
Dziś mąż pojechał w delegację więc do jutra wieczora jestem sama z młodymtak więc trochę więcej do ogarnięcia jest, bo jak mąż jest to przynajmniej się nim od późnego popołudnia zajmie..
Brzuszki macie super! Ja jutro mam dzień zdjęćwięc zobaczymy czy będzie widoczna różnica hehe
Ewelcia super ubrankau mnie już się zrobiły 2 reklamówki
No i jutro mam glukozę bleee na dodatek idę w końcu samamam nadzieję, że nie zasłabnę... przy okazji mocz i krew...
Co do dotacji z bezrobocia mi udało się takie uzyskać w zeszłym roku... tyle że u mnie był wymóg prowadzić rok działalność oraz wystarczył jeden poręczyciel - była to moja mama. 4.XI minął roczek
MartaAlvi Jeżeli chodzi o badanie na NFZ po 30 tygodniu, ja chodzę prywatnie, ale dostałam skierowanie na to w 13tyg i automatycznie miałam też połówkowe, natomiast to po 30 tyg już się w tym nie zawiera, więc nie wiem czy moja gin gdzieś mnie wyśle czy sama zrobi to USG, zresztą dziwie się bo w poprzedniej ciąży wszystkie ona robiła i nie było problemu, nie chodziłam na NFZ specjalnie ze skierowaniem...MartaAlvi lubi tę wiadomość
-
Przyszłąm się do was wyżalić
Wróciła właśnie z młodym od stomatologa. Pisałąm wam kiedyś , że miał krwiaka pod zębem po tym jak mu wychowawczyni landryna dała. No więc dzisiaj mu ten ząbek pęknął. Pojechałam do stomatologa a tam się okazało , że ząb do wyrwania. Nosz kuźwa 5 lat ma i przewz głupote dorosłej krowy musi cierpieć. Pomimo , że dostał znieczulenie to sam fakt ze coś mu robią tak go zestresował , że biedak zaczął płakać a co za tym idzie dostał katar i zwymiotował.
Ja znowu nie podaje dziecku żadnych leków bez konsultacji z lekarzem i boję się podawać leków których jeszcze nie dostawał. Więc to znieczulenie jakie dostał było dla mnie nowością i strasznie to przeżyłam. Głowa mnie rozbolała, zestresowałam się strasznie i ogólnie chce mi się teraz wyć bo wszystkie emocje ze mnie zchodzą.
I się wyżaliłam chociaż tak. -
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Ola89 jak się czujesz?? Właśnie opedzlowalam 4 hot wings z kfc
mmmm
Juz lepiejDziękuje ze pytasz
USG wyszło wczoraj super mały wazy 738 g i jestem dziś do wypisy. Mam nadzieje ze juz nic się nie zmieni i wyjde dziś. Poziom wód wyszedł ładny także została infekcja do wyleczenia
Krysti, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Juz lepiej
Dziękuje ze pytasz
USG wyszło wczoraj super mały wazy 738 g i jestem dziś do wypisy. Mam nadzieje ze juz nic się nie zmieni i wyjde dziś. Poziom wód wyszedł ładny także została infekcja do wyleczenia
i dzidzia pięknie rośnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Magnezu nie pije nie kazala pic mi polożna , mowi ze ilosc w prenetralnych tabletkach jest wystarczajaca plus z jedzenia .I tak juz ze 5 dni nie pije .A ignaś ruchliwy caly dzień wczoraj byl
dzis juz tez od rana daje
Moj Wojtus tez w szpitalu jest hiperaktywny ale to na pewno przez moje zdenerwowanie. Teraz jak się uspokoilam ze wszystko z nim ok to i dziecko jest spokojniejsze
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Moj Wojtus tez w szpitalu jest hiperaktywny ale to na pewno przez moje zdenerwowanie. Teraz jak się uspokoilam ze wszystko z nim ok to i dziecko jest spokojniejsze
najwazniejszy jest spokój w ciązy ,
dobrze ze wiesz co pięc i ze pojechalas do szpitala .Teraz to spokojna juz bedziesz i super .
-
Kristi a ty znowu suwaczek zmienilas:)
Ola nieźle przybiera ten twój synuś ale najważniejsze ze już wszystko dobrze i że cię już wypuszcza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 07:32
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny