Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mantissa wrote:Dziewczyny, pamiętacie jak się jakiś czas temu rejestrowałyśmy na różnych stronach i niektóre z was dostały paczuszki - jakieś tam broszurki, próbki itp. Bo kurczę, nie pamiętam już z czego to było a paczuszki dalej ani widu ani słychu. ;/
-
Anka1501 wrote:Mantissa ja dostałam z hippa(10 chusteczek nawilzanych) i z bebi programu płytę z muzyką klasyczną
O właśnie. Płyty z muzyką dostałyście. Oszukują nas, kurczę.
Bambi, w końcu cię widzimy.Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Kryst nie wiem dokładnie jak jest w Szkocji a podejrzewam ze podobnie ale nie sadze ze tak z miejsca dostaniesz wszystkie dodatki.
Orientuje sie jak jest w Anglii i jeżeli sie nie pracujesz, jesteś samotna matka i mieszkasz pare lat w uk to ok dostanie jakieś tam wsparcie ale nie ma ze dają każdemu z ulicy.
Przepisy sie zaostrzyły i nie ma dawania za nic, a mieszkania tez sie pokończyły. Takze my jako małżeństwo cieżko pracujące dostaniemy nic...a pracujemy na tych wszystkich nierobów co sepia od państwa.bo mam własną firmę z moim i mamy duze zarobki także dostaną te co sa samotne racja.
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Niemiłosiernie wkurzają mnie tacy co przyjeżdzają i pierwsze co to to na zasiłki...bez języka, bez wykształcenia bez niczego z ulicy...z piątka dzieci i niemowlę ze tylko Polacy ale Hindusi, Hiszpanie czy pakistanczycy
juz nie dostaną tak bo minimum 3 miesiące musza przepracować by cokolwiek dostali . A teraz ma byc w uk tak ze jak się pracy nie bedzie miało tu to sie nie wiedzie to Cameron chce wprowadzić .
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia wrote:Byłam na spacerku i wróciłam z ciuszkami ze sklepu PINOKIO. Mieli rozmiar 52 więc wzięłam 2 pajace, 2x body, 2x półśpiochy i kaftanik - dostałam w prezencie dwie zabawki szmaciane. Niestety nie było nic z wyprzedaży wiec sporo wyszło ale czego się nie zrobi dla dzieci
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c9225b9464f0.jpg
Ja z bebiprogramu dostałam płytę
Super ciuszki.Ale te półśpiochy to mi się wyjątkowo podobają.
Swoją drogą - czemu nie nazwą tego po prostu spodenkami?
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Mantissa ja mam taka teorie ze polspiochy tez od razu zakrywaja stopki (chociaz tu na zdjeciu niedokladnie widac ale chyba tak jest), a do spodenek trzeba osobno skarpetki- ale to moje wlasne przemyslenia, ja sie nie znam
Anka1501, mantissa, Ewelcia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
A ja też chodzę na NFZ i póki co za nic nie musiałam płacić
Wizyty mam co 3 tygodnie i na każdej wizycie USG.
Ja mam pytanie odnośnie skierowania na badanie prenatalne z NFZ. Wiem, ze skoro się dostało skierowanie na badanie 13 tygodnia to na połówkowe z automatu też się idzie. Pytanie moje brzmi: czy na to 3 badanie po 30 tygodniu też się idzie na NFZ czy to już jest zupełnie dodatkowe?Czy wie ktoś coś może w tym temacie?