Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wyszlam !!! Trafilam wczoraj na najfantastycznego lekarza na świecie profesora który zrobił mi wczoraj wieczorem USG na cito i powiedział ze wszystko pięknie a dzisiaj do domu bo nie ma co w tych zarazkach siedzieć. A dodatkowo na moim oddziale był w sobotę przypadek sepsy i oddział zamykają ze wzgledu na bakterie.,. Mowie Wam ja zawsze mam takie szczęście ze znajdę się w najlepszym momencie tam gdzie nie trzeba
Bambi85, Eweliśka, mantissa, misia83 lubią tę wiadomość
-
Jaga wrote:ADK napewno , w pierwszej ciązy mój brzuch na tym etapie falował , teraz mam też łożysko na przedniej ścianie i ewidentnie są słabiej odczuwalne , za co szczerze dziękuję
Później będzie bardzo widać jak dzidzia kopie.
Weronika trzymam kciuki za udanie się pogodzenia i żeby było wsio ok. Ja z moją teściową zyje jako tako , ciągle mam w głowie to ile mi krzywdy wyrządziła ale staram się zaciskać zęby i uśmiechać bo inaczej byśmy się pozabijały.
Ola super , że dzisiaj wychodzicie a chłopak to już taki sporawy jest
No juz duży jestpo nowym roku mam wizytę kolejna u swojego lekarza to pewnie juz z kilogram będzie ważył
-
Lali wrote:Dzien dobry
Jaga szkoda synka, ze mial takie przykre przezycia u dentysty, oby sie nie zraził tym na przyszlosc.
Wczoraj wieczorem mialam na wkladce brazowe uplawy, mialyscie tak? W piatek mam wizyte wiec gin sprawdzi czy wszystko ok. Dzis juz jest spoko, uplawow w takim kolorze brak.
Ja w nocy spie dobrze, wstajemy z Pola ok.7 teraz a klade sie spac ok.23-24.
Jeny jak ja sie ciesze na swietauwielbiam ten czas !!
Milego Dnia
Lali ja miałam tak samo 2 razy i to w tych dniachkiedy powinnam mieć okres. Zgłaszałam to do lekarza powiedział ze dopóki tak się dzieje jednorazowo w sensie raz i nie jest to czysta krew tylko brązowe to nie ma sie czym martwić tak sie może zdarzyc:)Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jaga wrote:ADK napewno , w pierwszej ciązy mój brzuch na tym etapie falował , teraz mam też łożysko na przedniej ścianie i ewidentnie są słabiej odczuwalne , za co szczerze dziękuję
Później będzie bardzo widać jak dzidzia kopie.
Weronika trzymam kciuki za udanie się pogodzenia i żeby było wsio ok. Ja z moją teściową zyje jako tako , ciągle mam w głowie to ile mi krzywdy wyrządziła ale staram się zaciskać zęby i uśmiechać bo inaczej byśmy się pozabijały.
Ola super , że dzisiaj wychodzicie a chłopak to już taki sporawy jestkaska kwwiatek asertywnosc
dziekuje cj raz jeszcze za rady
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:Psotka widocznie w Niemczech sa inne wytyczne, jak Ci zalecili 50g to bym nie kombinowala, pewnie sie postepuje w razie czego, tak jak w Polsce jak tez bylo 50 g
Pewnei tak, ale ja mam wrazenie, ze te babki tam jakies nieogarniete byly. To 50g to chyba zarekomendowala babka z laboratorium a nie moja lekarka. No i ponoc nei musze byc na czczo (ale bede, bo jakos dotrwam do tej 12...).
No nic, jak wyjdzie zle to najwyzej bede jeszcze raz robic. Dzieki. -
nick nieaktualny
-
PsotkaKotka wrote:To po co ja sie mecze
. Ale mozna ?
A mozesz mi to wytlumaczyc kiedy trzeba a kiedy nie? Bo ja na necie to znajduje za kazdym razem inne info...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 10:22