Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:krysti to pierwszy wnuk twojej mamy?
hihi ale od najmlodszej cory mama dumna ,kolezanki ze szkoly mojej mamy wszystkie nauczycielki ktore i mnie uczyly gratulują mojej mamci
teraz mama idzie do szkoly na christmas dyner i spodkanie z kolezankami takze ploty na moj temat bedą haha:)
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Witam się i ja... która dla odmiany spała dzisiaj cuuuuudownie aż do 10
Z tym łożyskiem to faktycznie jakoś dziwnie. Ja tez mam na przedniej ścianie i czuję chłopaków niesamowicie. Brzuch podskakuje jak szalony jak zaczną się przepychać
Co do wagi dzieci to u nas w 19+5 jeden ważył 296g a drugi 268g. Niby mieszczą się w normie więc raczej jest ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaka ja przed ciązą bylam tyczka
chudzinka a teraz cyce jak donice dupa urosla
haha http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8bff23fec2d2.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 12:24
iwonka1077, mimka84, mantissa, Hela85, Eweliśka, Lali, Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
krysti za pół roku jak się wezmiesz też taka będziesz:)
Ja tam staram się nie patrzeć na zdjięcia wcześniejsze bo od razu mam doła i myśle w co ja się dziś ubiore:)hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 12:26
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:krysti za pół roku jak się wezmiesz też taka będziesz:)
po porodzie się biorę w garsc .Przegladam foty haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 12:32
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Krysti, ja w poprzedniej ciąży przytyłam 16,5 kg, a już 2 dni po porodzie ważyłam tyle co przed ciążą 58kg. Zobaczysz, nie będzie tak źle, jeśli nie masz tendencji do tycia to szybko waga wróci do wyjściowej.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Ja przy łożyszku z przodu czuję ruchy tak bardziej jakby wewnętrznie, brzuszek się rusza, ale nie jest to tak bezpośrednio pod skórą jak w 1 ciąży gdy łożysko miałam na ścianie tylniej. Powiem szczerze że jest mi to bardziej na rękę, bo tak nie boli.
mnie tez nie boli