Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Lali, Eweliśka ja miałam połówkowe dopiero w 22t6d, wg lekarza im później tym lepiej bo więcej można zobaczyć, także luz
inaczej sytuacja się ma z usg prenatalnym III trymestru, je ponoć robi się 28-32tc, ale najlepiej do końca 30tc (w sensie 30t6d), bo potem dzieciaczek jest duży i z niektórymi pomiarami ciężej może być gdy będzie nie tak ułożony, aby wszystko było dobrze widać
Weronika86 jestem z Ciebie dumna, że taka jesteś wytrwała w tej powściągliwości na linii synowa-teściowa
tak trzymaj
Ola gratuluję wyjścia do domu. Co w końcu z tymi wiązadłami? Ponaciągane są?
Moja Mała w 22t6d ważyła 499g, ale ja miałam późną owulację
To mnie zreszą cieszy, że nie rośnie zbyt mocno w tym etapie, bo takie są opinie, że po Clexane to duże bardzo dzieci się rodzą. Przynajmniej mi to nie spędza snu z powiek póki co.
Ja miałam koszmarną noc. Najpierw nie mogła zasnąć chyba do 1, a potem śniły mi się przeraźliwe koszmary, obudziłam się cała mokra i rozdygotana. Tak się ucieszyłam ciążą Agi89, że sprawdziłam co u Kati86 (też była na naszym wątku - ciąża bezzarodkowa). Zajrzałam do jej pamiętnika i było tam tak przerażająco smutno, że moje uczucia towarzyszące mi po kwietniowym poronieniu wróciły, stąd te sny... dobrze, że już rano
Więzadła ponaciagane a swoja droga jakąś paskudna infekcja. No i co do tych wód to te testy na wody płodowe zabarwil im się lekko wiec mogło cos pocieknac ale szybko się zasklepilo na szczescie. Teraz tylko uważać na siebie i odpoczywać
-
nick nieaktualny
-
Witam się po wypiciu kubeczka z glukozą bleee wszystko nic ale nie mogło być tylko pół kubeczka, ja normalnie mało piję więc to dla mnie było sporo tak na raz hehe dobrze że mnie suszyło ☺
z palca przed wypicie miałam 3,3 to ponoć na granicy, tak?
Piłam 75g kłucie przed wypicie, po 1h i po 2h:/
Zobaczymy dziś popołudniu powinny być wyniki, oby...
Dzidzia szaleje w brzuchu, a ja kiepsko się czuję, głowa mnie rozbolała i jakoś mi słabo, niedobrze. ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 10:32
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie, widzę że na tapecie był temat kopniaczków. Ja mam łożysko z przodu i nic to nie zmienia. Mały kopie non stop, w dzień i w nocy i spokojnie jest to wyczuwalne przez brzuch. Czasem w cale nie jest to przyjemne, a wiem że to dopiero przedsmak możliwości dzidziorka. Niedługo wszystkie się doczekacie.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
liloe wrote:Psotka...odwrotnie
Przeczytaj wiadomości od Bambi jeszcze raz
A tak tak, zrozumialam dobrze tylko zle napisalam
.
mimka84 - moze dlatego, ze 19,3 jest juz blisko granicy (20). Moze sie z tego nic nie rozwinie, mam nadzieje. Ale i tak mocno mnie to zestresowalo
. Roznica nie duza ale ty mialas to badanie w 22t6d a ja ja juz teraz w 20t3d mialam 19,3. Chyba, ze lekarka tak wpisala, zeby poprostu na to uczulic moja zwykla ginke i zeby mi juz na cukrzyce teraz zrobili (dzisiaj) test. Powiedzila, ze sporo wod ale zeby sie nei stresowac bo jeszcze nei jest zle i wszystko ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 11:12
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! Witam się dziś przedśniadaniowym brzuszkiem. W końcu foto.

Gdzie ta nasza Amy się zgubiła.
mimka84, nick nieaktualny, Eweliśka, weronika86, Justinka, nick nieaktualny, misia83, Ewelcia, Klaudia90, nick nieaktualny, olka30, MartaAlvi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
zabilabym dziada ale poczestowalabym go kremowka z tym samym specyfikiemmimka84 wrote:U mnie dziś ogólnie kijowo, pies znów wymiotuje biedak, a wczoraj takie bąki sadził, że mieliśmy wszyscy ochotę uciec z domu. Gadałam z sąsiadką i ona twierdzi że ktoś coś rozsypuje u nas na trawniku pod blokiem, bo jej pies miał te same objawy co mój. Czyli ktoś jakby podtruwa psy.... Jakbym dorwała tego skurw... to bym mu łeb z dupą na miejsca pozamieniała.
dziewczyny dziekuje za wsparcie, naprawde sie staram
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
No właśnie gdzie jest Fasia miała napisać rano relacje z wizyty po czym zapytała tylko o wagę dzieciaczków hmmm
Ja za 15 min mam ostatnie trzecie kłucie i do domu jeść w końcu ☺