Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Lali, Eweliśka ja miałam połówkowe dopiero w 22t6d, wg lekarza im później tym lepiej bo więcej można zobaczyć, także luz
inaczej sytuacja się ma z usg prenatalnym III trymestru, je ponoć robi się 28-32tc, ale najlepiej do końca 30tc (w sensie 30t6d), bo potem dzieciaczek jest duży i z niektórymi pomiarami ciężej może być gdy będzie nie tak ułożony, aby wszystko było dobrze widać
Weronika86 jestem z Ciebie dumna, że taka jesteś wytrwała w tej powściągliwości na linii synowa-teściowatak trzymaj
Ola gratuluję wyjścia do domu. Co w końcu z tymi wiązadłami? Ponaciągane są?
Moja Mała w 22t6d ważyła 499g, ale ja miałam późną owulacjęTo mnie zreszą cieszy, że nie rośnie zbyt mocno w tym etapie, bo takie są opinie, że po Clexane to duże bardzo dzieci się rodzą. Przynajmniej mi to nie spędza snu z powiek póki co.
Ja miałam koszmarną noc. Najpierw nie mogła zasnąć chyba do 1, a potem śniły mi się przeraźliwe koszmary, obudziłam się cała mokra i rozdygotana. Tak się ucieszyłam ciążą Agi89, że sprawdziłam co u Kati86 (też była na naszym wątku - ciąża bezzarodkowa). Zajrzałam do jej pamiętnika i było tam tak przerażająco smutno, że moje uczucia towarzyszące mi po kwietniowym poronieniu wróciły, stąd te sny... dobrze, że już rano
Więzadła ponaciagane a swoja droga jakąś paskudna infekcja. No i co do tych wód to te testy na wody płodowe zabarwil im się lekko wiec mogło cos pocieknac ale szybko się zasklepilo na szczescie. Teraz tylko uważać na siebie i odpoczywać
-
nick nieaktualny
-
Witam się po wypiciu kubeczka z glukozą bleee wszystko nic ale nie mogło być tylko pół kubeczka, ja normalnie mało piję więc to dla mnie było sporo tak na raz hehe dobrze że mnie suszyło ☺
z palca przed wypicie miałam 3,3 to ponoć na granicy, tak?
Piłam 75g kłucie przed wypicie, po 1h i po 2h:/
Zobaczymy dziś popołudniu powinny być wyniki, oby...
Dzidzia szaleje w brzuchu, a ja kiepsko się czuję, głowa mnie rozbolała i jakoś mi słabo, niedobrze. ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 10:32
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie, widzę że na tapecie był temat kopniaczków. Ja mam łożysko z przodu i nic to nie zmienia. Mały kopie non stop, w dzień i w nocy i spokojnie jest to wyczuwalne przez brzuch. Czasem w cale nie jest to przyjemne, a wiem że to dopiero przedsmak możliwości dzidziorka. Niedługo wszystkie się doczekacie.
Krysti lubi tę wiadomość
-
liloe wrote:Psotka...odwrotnie
Przeczytaj wiadomości od Bambi jeszcze raz
A tak tak, zrozumialam dobrze tylko zle napisalam.
mimka84 - moze dlatego, ze 19,3 jest juz blisko granicy (20). Moze sie z tego nic nie rozwinie, mam nadzieje. Ale i tak mocno mnie to zestresowalo. Roznica nie duza ale ty mialas to badanie w 22t6d a ja ja juz teraz w 20t3d mialam 19,3. Chyba, ze lekarka tak wpisala, zeby poprostu na to uczulic moja zwykla ginke i zeby mi juz na cukrzyce teraz zrobili (dzisiaj) test. Powiedzila, ze sporo wod ale zeby sie nei stresowac bo jeszcze nei jest zle i wszystko ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 11:12
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! Witam się dziś przedśniadaniowym brzuszkiem. W końcu foto.
Gdzie ta nasza Amy się zgubiła.mimka84, Hela85, Eweliśka, weronika86, Justinka, liloe, misia83, Ewelcia, Klaudia90, Krysti, olka30, MartaAlvi, KasiaKwiatek, Amy, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:U mnie dziś ogólnie kijowo, pies znów wymiotuje biedak, a wczoraj takie bąki sadził, że mieliśmy wszyscy ochotę uciec z domu. Gadałam z sąsiadką i ona twierdzi że ktoś coś rozsypuje u nas na trawniku pod blokiem, bo jej pies miał te same objawy co mój. Czyli ktoś jakby podtruwa psy.... Jakbym dorwała tego skurw... to bym mu łeb z dupą na miejsca pozamieniała.
dziewczyny dziekuje za wsparcie, naprawde sie staram
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
No właśnie gdzie jest Fasia miała napisać rano relacje z wizyty po czym zapytała tylko o wagę dzieciaczków hmmm
Ja za 15 min mam ostatnie trzecie kłucie i do domu jeść w końcu ☺