Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
OK, czekam pod gabinetem wiec napisze
Przyjdechalismy wczoraj o 19.30 do lekarza, bylam 12 w kolejce.. czyli czekanie mniej wiecej do 22, na szczescie pani doktor poprosila mnie szybciej, jakoś przed 21 wiec super. Nie widziałam Julka bo badanie było bardzo szybkie ale wszystko jest dobrze. Szyjka zamknięta, nie rozwiera sie, ma jakieś 30mm wiec super. Szew założony świetnie. Pani dr powiedziała, że mam śliczny brzuszek jak balonik
) jest wysoko wiec nie ma obaw, że Julek siedzi za nisko.
Waży ok. 680g!!! Jestem w szoku, bo 3 tyg temu ważył dokładnie połowę.. ależ urósł)
Za 5-6tyg czeka mnie szpital i kuracja sterydowa w zastrzykach żeby szybciej się wyksztalcily plucka u synka na wypadek wcześniejszego porodu, który wiadomo, że jest bardzo prawdopodobny.
Ogólnie dobrze, odpoczywać, nie chodzić za dużo, nie stać za długo i dbać o siebie
Uff to tyle to nasmimka84, iwonka1077, Krysti, MartaAlvi, Bambi85, Angela89, Ida, Justinka, liloe, CzaryMary, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
teraz dobrze widać Olka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 20:56
Fasia, Hela85, mimka84, hwesta, Lali, Krysti, MartaAlvi, Ewelcia, Bambi85, Rudzia, Angela89, Ida, Justinka, misia83, CzaryMary, KasiaKwiatek, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas wszystko ok
po lekarzu byliśmy na burgerach i czekoladzie mmmm obiad z głowy, a teraz leżę w domku
szyjka 4,4 cm,skrocila się o 0,6 cm od miesiąca ale i tak jest spoko
Amy, Hela85, Krysti, mimka84, MartaAlvi, Bambi85, Ida, Ida, Rudzia, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy jaki słodki! Naprawdę ruszyły:))
Co do porodu ciężko powiedzieć. Szew będzie trzymać wiec kwestia kiedy zaczną się skurcze.
Póki co 28tydzień jak zaczniemy będzie juz super. Później najgorzej dla płuc między 30-34 a później z górkioszczędzanie i jeszcze raz oszczedzanie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Amy jaki słodki! Naprawdę ruszyły:))
Co do porodu ciężko powiedzieć. Szew będzie trzymać wiec kwestia kiedy zaczną się skurcze.
Póki co 28tydzień jak zaczniemy będzie juz super. Później najgorzej dla płuc między 30-34 a później z górkioszczędzanie i jeszcze raz oszczedzanie
Ja mam jakies takie przeczucie, że jeszcze trzeba będzie trzeba Ci ten szef sciągąć i prosić Julka żeby wreszcie wylazł tak długo będzie w brzuchu siedziałFasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia nogi do góry !
OOO Amy jaki brzusio ładny
Odebrałam wyniki i powiem Wam jestem w szoku bo nie są złe,myślałam że będą po tej biegunce infekcji i szpitalu tragiczne ale nie są delikatne obniżenie co może wskazywać na anemie ale nie jest źleNo i zrobiłam toxo i dalej ujemna co mnie cieszy
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny