Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDawno się nie odzywałam, ale czuje jakby mnie ktoś wyłączył z życia. Mam nadzieję, że wrócę szybko do żywych.
Nie mam szans nadrobić wszystkiego
Kluska nic się nie martw na pewno będzie wszystko z kruszynką dobrze, podlecz się tylko i oczywiście życzę ci dużo spokoju -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKluska nie martw się wszystko dobrze bedzie musisz być silna i odpoczywaj i zdrowiej kochana ,życzę ci by uśmiech z twojej buźki nie znikał ,ciesz się kochana dla dobra maleństwa nie łam się będzie dobrze wszystko :)buźki weszlam na chwilę miałam odpoczywac od neta ale nie da się na dlugo jak się czyta takie rzeczy trza być razem i się wspierać
buzie kluska :** i uśmiech .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 21:08
kluska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi dziś dzień super zlecial caly dzień na obrotach i precelek z cynamonem pyszny
shoping zaliczony , Jeszcze po listwy musialam zasuwac bo zabraklo i trza bylo isc kupic dwie do podlogi ,kawał drogi przeszlam:) z moją psinką kochaną wyszalalam się w Parku
dom po sprzatałam teraz ciasteczko i herbatka z cytrynką relax i ogladanie auta ktore kupimy
) bez mdłosci zadnych bóli .Wczoraj mnie zołądek zaczol pobolewać ale mięty się napilam przeszlo ,kluska ja tez zawsze mialam problem z opuszkiem dwunastnicy i famogast musialam brac zawsze bo jak coś zjadlam to zaraz mnie bolało masakra rok czasu się leczylam i ustąpilo ale nie moge smażonego nic czasem tam ciupne ale malo .
-
Krysti ja już 14 lat choruję na paskództwo zwane wrzodziejącym zapaleniem jelita grubego. Umiem już z tym żyć i funkcjonować ale widać ciąża rządzi się swoimi prawami. Będę grzecznie słuchać lekarzy i musi być dobrze.
Tak teraz patrzę, że jakiś wyrośnięty ten mój okruszek. W ciągu tygodnia urósł ponad 1 cm. Najważniejsze, że się na nim nie odbiły te moje biegunki. Oby tak dalej.
Krysti podziwiam Twoją energię. Jesteś chodzącą iskierką.
Jeszcze raz Wam wszystkim serdecznie dziękuję za wsparcie w ciężkich chwilach. -
Już jest mi dobrze bo kruszynka ma się dobrze i to jest dla mnie najważniejsze. Teraz muszę dać mu spokój bo to było już 4 USG.
Dziękuję Marta, misia, Krysti, malinka, Angela, Amy, ziolko, liwi, Ida i wszystkie, które trzymały za mnie kciuki.
Chyba nasz Stwórca nie może się sprzeciwiać tylu ciężarnym. Musi być dobrze.Krysti, liwi, malinka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam inny problem bo z cisnieniem tętniczym kluska i moje serce nie pompuje krwi jak nalezy ?leczylam to dwa lata masakra . Ja jak się spać kladlam to w stanie spoczynku tętno mialam tak wysokie ze szook ? Bóg dał zdrowie no i tabletki pomogly bralam bisoprol 2,5 mg i natrix1,5 jak tu w uk mi te tabletki przepisywali lekarze to w szooku byli ze tak mloda osoba bierze takie leki . Teraz juz problemu nie mam ale wiem ze mam to genetyczne po mamie bo ona to samo ma do dnia dzisiejszego . Tez przeszlam swoje i wiem ze zdrowie najwarzniejsze bo ma się je tylko jedno na cale zycie .
-
Witam się późnym wieczorkiem.
Klusko, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze! Musi być i nie martw się na zapas. Wiem, że łatwo się mówi, ale przynajmniej spróbuj.
Ja też się trochę martwię, co u mnie, bo kurczę objawów praktycznie żadnych oprócz zgagi i wrażliwości piersi i brzuszek jakoś też zbytnio nie rośnie.
Ale na szczęście we wtorek wizyta, więc mam nadzieję, że lekarz mi niepewne myśli rozwieje. -
hej kobietki
Sandii witaj wśród nas.
Ja dzisiaj standardowo wstałam o 6 naszykowałam młodego do szkoły i o 7:30 spacerkiem poszliśmy. Jestem wściekła bo znów tyje jak głupia. Nie jem dużo a tyje tak jak i z moim synem. 24 kg na plusie miałam z nim , teraz chciałabym połowe tego bo i tak mnie nadwaga dopadła ale miałam nadzieję, że uda mi się nie tyć tak. A tu dupa -
ewelcia nie nakrecaj sie:)tez mialam takie sny i jak widzisz wsio ok jest takze sie nie stresuje, bedzie dobrze.
Mi sie robia spodnie za ciasne, o staniku nie wspomne, jakiś lużniejszy wybrałam ale musze chyba jakis niedlugo kupić poczekam aż jeszcze urosną trochę