X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawno się nie odzywałam, ale czuje jakby mnie ktoś wyłączył z życia. Mam nadzieję, że wrócę szybko do żywych.
    Nie mam szans nadrobić wszystkiego :)
    Kluska nic się nie martw na pewno będzie wszystko z kruszynką dobrze, podlecz się tylko i oczywiście życzę ci dużo spokoju :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 13:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela chyba się nic nie stało, chyba że ci źle pokazuje wiek ciąży

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 13:36

• kluska Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczynki, jesteście niezastąpione. Trzymam kciuki i modlę się za nas wszystkie.

Krysti, Fasia, haneczka, ziolko lubią tę wiadomość

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kluska nie martw się wszystko dobrze bedzie musisz być silna i odpoczywaj i zdrowiej kochana ,życzę ci by uśmiech z twojej buźki nie znikał ,ciesz się kochana dla dobra maleństwa nie łam się będzie dobrze wszystko :)buźki weszlam na chwilę miałam odpoczywac od neta ale nie da się na dlugo jak się czyta takie rzeczy trza być razem i się wspierać :) buzie kluska :** i uśmiech .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 21:08

kluska lubi tę wiadomość

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kluska kciuki mocne, będzie dobrze

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dziś dzień super zlecial caly dzień na obrotach i precelek z cynamonem pyszny :) shoping zaliczony , Jeszcze po listwy musialam zasuwac bo zabraklo i trza bylo isc kupic dwie do podlogi ,kawał drogi przeszlam:) z moją psinką kochaną wyszalalam się w Parku :) dom po sprzatałam teraz ciasteczko i herbatka z cytrynką relax i ogladanie auta ktore kupimy :)) bez mdłosci zadnych bóli .Wczoraj mnie zołądek zaczol pobolewać ale mięty się napilam przeszlo ,kluska ja tez zawsze mialam problem z opuszkiem dwunastnicy i famogast musialam brac zawsze bo jak coś zjadlam to zaraz mnie bolało masakra rok czasu się leczylam i ustąpilo ale nie moge smażonego nic czasem tam ciupne ale malo .

• misia83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 15:58

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • kluska Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti ja już 14 lat choruję na paskództwo zwane wrzodziejącym zapaleniem jelita grubego. Umiem już z tym żyć i funkcjonować ale widać ciąża rządzi się swoimi prawami. Będę grzecznie słuchać lekarzy i musi być dobrze.
    Tak teraz patrzę, że jakiś wyrośnięty ten mój okruszek. W ciągu tygodnia urósł ponad 1 cm. Najważniejsze, że się na nim nie odbiły te moje biegunki. Oby tak dalej.
    Krysti podziwiam Twoją energię. Jesteś chodzącą iskierką.
    Jeszcze raz Wam wszystkim serdecznie dziękuję za wsparcie w ciężkich chwilach.

zrz6p07wtzdrpy2l.png

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kluska całym sercem jestem z Tobą <3 :) Będzie dobrze Kochana, odpoczywaj i myśl pozytywnie!! Buźki!

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • kluska Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już jest mi dobrze bo kruszynka ma się dobrze i to jest dla mnie najważniejsze. Teraz muszę dać mu spokój bo to było już 4 USG.
    Dziękuję Marta, misia, Krysti, malinka, Angela, Amy, ziolko, liwi, Ida i wszystkie, które trzymały za mnie kciuki.
    Chyba nasz Stwórca nie może się sprzeciwiać tylu ciężarnym. Musi być dobrze.

Krysti, liwi, malinka1984 lubią tę wiadomość

zrz6p07wtzdrpy2l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam inny problem bo z cisnieniem tętniczym kluska i moje serce nie pompuje krwi jak nalezy ?leczylam to dwa lata masakra . Ja jak się spać kladlam to w stanie spoczynku tętno mialam tak wysokie ze szook ? Bóg dał zdrowie no i tabletki pomogly bralam bisoprol 2,5 mg i natrix1,5 jak tu w uk mi te tabletki przepisywali lekarze to w szooku byli ze tak mloda osoba bierze takie leki . Teraz juz problemu nie mam ale wiem ze mam to genetyczne po mamie bo ona to samo ma do dnia dzisiejszego . Tez przeszlam swoje i wiem ze zdrowie najwarzniejsze bo ma się je tylko jedno na cale zycie .:)

• mantissa Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się późnym wieczorkiem. :)
    Klusko, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze! Musi być i nie martw się na zapas. Wiem, że łatwo się mówi, ale przynajmniej spróbuj. :)

Ja też się trochę martwię, co u mnie, bo kurczę objawów praktycznie żadnych oprócz zgagi i wrażliwości piersi i brzuszek jakoś też zbytnio nie rośnie. :(

Ale na szczęście we wtorek wizyta, więc mam nadzieję, że lekarz mi niepewne myśli rozwieje. :)

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Sandii Nowa

Wysłany: 4 września 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam jestem nowa ,jak widzę wszystkie tutaj jesteście doświadczone na forum ,chciałabym dołączyć . Pozdrawiam ;)

Krysti, malinka1984, olka30, Ewelcia, Fasia, haneczka lubią tę wiadomość

oar8csqvkpr6bonx.png

qdkkanlip9na1f0s.png
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Sandii witaj w Naszym zacnym gronie.
    Ja szykuję śnuadanko,sprzątm mieszkanko i na 10:00 wybywam na zajęcia fit la "ciężarówek".
    Udanego dnia kobietki.

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki

Sandii witaj wśród nas.

Ja dzisiaj standardowo wstałam o 6 naszykowałam młodego do szkoły i o 7:30 spacerkiem poszliśmy. Jestem wściekła bo znów tyje jak głupia. Nie jem dużo a tyje tak jak i z moim synem. 24 kg na plusie miałam z nim , teraz chciałabym połowe tego bo i tak mnie nadwaga dopadła ale miałam nadzieję, że uda mi się nie tyć tak. A tu dupa :(

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:14

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelcia nie nakrecaj sie:)tez mialam takie sny i jak widzisz wsio ok jest takze sie nie stresuje, bedzie dobrze.
    Mi sie robia spodnie za ciasne, o staniku nie wspomne, jakiś lużniejszy wybrałam ale musze chyba jakis niedlugo kupić poczekam aż jeszcze urosną trochę:)

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a ktora ma najwczesniej badanie prenatalne, test Pappa?????
    Ja mam 8.10 a już się boję bosze, jak jak wytrzymam to nie wiem............

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
‹‹ 150 151 152 153 154 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ