X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 06:26

hwesta, KasiaKwiatek, Fasia, Hela85, CzaryMary lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia - niech stracę ;) DZIEŃ DOBROCI DLA FASI :D będę w dupę miła :P

Ewelcia, Bambi85, KasiaKwiatek, Fasia, Hela85, liloe, weronika86 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pije kawę, jem śniadanie, ogarniam mieszkanie, zakupy i lecę po córkę przyjaciółki do przedszkola... Mój dzisiaj pewnie o północy zejdzie z pracy :/ dobrze, że zaraz weekend

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem ze to na własne zyczenie bo powinnam olać męża fochy czy przytyki i myśleć o sobie i dziecku tylko. On dziś nie meczy się z bolacym brzuchem i sraczka- za przeproszeniem, ale temat kupy na forum obcy nie jest ;)

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ja wiem ze to na własne zyczenie bo powinnam olać męża fochy czy przytyki i myśleć o sobie i dziecku tylko. On dziś nie meczy się z bolacym brzuchem i sraczka- za przeproszeniem, ale temat kupy na forum obcy nie jest ;)
    zapodaj mu jagody albo węgiel :P
    ja bym w życiu nie olała fochów męża - u mnie one się wtedy potęgują, poza tym chyba nie do końća da się to olać, skoro mieszkacie pod jednym dachem? musiałby być dla Ciebie zupełnie obojętny... osobiście bym naciskała żeby przestał wyładowywać na tobie emocje :)

• Fasia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Lachony :D
    Kasia zaraz zobaczę dokładnie zdjęcie jak tylko wlacze laptopa :)

Amy jak Ty cos wymyslisz to witki opadaja.. Ty i Twoje przemyslenia :D

Jestem zawiedziona, bo nikt nie napisał czy mam ładna nowa kurtkę czy tam spadochron jak pisze Amy :P
    O, Ewelcia Dziękuję :) nie ma szans żeby się Julek przebił, jak rozepne zamki po bokach to z palcem w nosie do konca pochodze i jeszcze bedzie luz :)

KasiaKwiatek, Hela85, Ewelcia, CzaryMary, Agusiek89 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurza twarz... jutro nie ma spania do 11 :( musze wstać rano i lecieć na glukoze... fuuu...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia - foch napisałam że kurtka super !!!

Fasia, Ewelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    Dzień dobry:)

Bambi coś mówiła że witamina C uszczelnia naczynia więc taki rutinoscorbin mogłabyś łykać w większej dawce a zewnętrznie bardzo dobre są maści z wyciągiem z kasztanowca

Alina ostre wejście ale może skuteczne, witamy:)
    No wlasnie to masc z kasztanowca naturalna ten antistax :) zaczne smarowac miejscowo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faaasia śliczna kurtka :D
    mężowi się podobała?

Fasia lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia piękny spadochron :D

Fasia lubi tę wiadomość

• 8485 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem po glukozie nie bylo tak zle bardzo slodkie troche aby na poczatku mulilo

weronika86 lubi tę wiadomość

https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
    Aniołek Lipiec 2017[*]
    Aniołek czerwiec 2013[*]
    Aniołek styczeń 2014 [*]
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela wybacz na telefonie czasem coś ucieka :P

Kasiu podobała :) mówi, że inny styl niż nosze ale fajnie tak inaczej :) i powiedział, że jak zakładam kaptur to wyglądam jak ktoś z South Park ale nie oglądałam tego wiec nie wiem :D

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo.... Syncio się przekrecil :) juz mnie nie rozpycha na boki, teraz wali w żołądek :D

Hela85, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    A ja się w 100% zgadzam z Alina, która sama zresztą napisała ze tylko tyle wynosi po postach Hwesty. Nie znamy zdania jej faceta, to jest tylko obraz jednej strony. Hwesta sama wie ile w tej ocenie jest prawdy i wyciągnie z tego co istotne.
    podobnie myślę,mało który człowiek widzi w sobie wady i przyznaje się do błędów, opowiadając coś pokazujemy swój punkt widzenia i siebie raczej nie szkalujemy,to jest tylko jedna strona prawdy a wypowiedź Aliny która pisała że czyta nasz wątek na świeżo od 2 tyg jest jak najbardziej obiektywna bo widzi wszystko bez emocjonalnych więzi i dla mnie ta wypowiedź była pouczająca,wręcz samo życie, lubię ludzi bezpośrednich a nie przydupasów, wolę jak mną ktoś potrząśnie niż zagłaszcze a niektórym osobom by się przydało żeby się pozbierały bo faktycznie mało czasu zostało a nie liczyłabym że akurat Nam przytrafi się dziecko przesypiające całą noc i nie płaczące bez powodu

hwesta, Anka1501, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie moje przemyślenia??
    macie problem z czytaniem ze zrozumieniem? :P Matury macie? chyba STARE! :P

Ewelcia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    hello, ja mam dzisiaj wybitnie zly dzien, porazka jakas a mial byc mily bo wieczorem sluzbowa wigilia i po raz pierwszy od 3 lal mialam ochote isc a tak to nie wiem, na chcwile obecna chyba sobie odpuszcze
    Kristi- ten krem co kupilas w boots mysle ze mozesz uzywac ale to bardziej kosmetyk, czy pomoze to bym nie liczyla szczerze mowiac, w skladzie ekstrakt z lisci winorosli i same sztucznosci PEG itp,Hela dobrze Ci mowi z tym rutinoscorbinem jak najbardziej, jakas masc z wyciagiem kasztanowca miejscowo na tego zylaka tez. Ale chyba najwazniejsze w Twoim przypadku, bo kazdej z nas moze sie zdarzyc, ale skoro Tobie juz ywszedl zylak to jakies tam skolnosci masz to rajstopy/ ponczochy uciskowe- trzebaby je zakladac jak najczesciej. I to nie takie jak reklamuje chyba gatta "przeciwzylakowe" tylko npormalnie kupowane w aptece, trzeba dobrze wymierzyc noge w kilku miejscach tam na opakowaniu podaja w ktorych konkretnie. One sa skonstruowane tak ze ten ucisk jest stopniowany wzdluz calej konczyny w w ten sposob wspomaga powrot zylny, a wiadomo im wieksza bedzie macica i dzidzia tym powrot tej krwi zylnaje z konczyn dolmnych bedzie bardziej utrudniony. W ogole pamietam, ze na studiach chirurdzy naczyniowi lansowali nam taki poglad, ze w ogole wszystkie kobiety w ciazy powinny nosic te rajstopy, zeby zapobiegac zylakom a jeszcze wazniejsze zakrzepicy konczyn dolnych, powinnysmy je nosic najlepiej cala ciaze, lacznie z porodem ( wtedy ponczochy bo wiadomo ;)). One takie srednio ladne ogolnie rzeczbiorac, ale z niektorych firm, trzebaby poszukac bo nie pamietam w tej chwili byly takie bardziej kobiece, seksowniejsze z jakimis tam koronbkami itp ale tez duzo drozsze, bo w ogole one tanie nie sa tak ok 150zl chyba ale trzeb aposzukac.
    Uprzedadzajac pytanie- ja nie nosze :P.
    A Kristi i jak siedziesz, lezysz no naklepiej nogi wyzej trzymaj. Kurde znowu mi dlugi wywód wyszedł, ale coz niezainteresowani przewiną. :)
    Dziękuje Bambi on ma tez wycią z kasztanowca i z tego ci piszesz takze moze byc :)

Bambi85 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8485 wrote:
    ja jestem po glukozie nie bylo tak zle bardzo slodkie troche aby na poczatku mulilo

Ja juz miałam kiedyś glukoze i da się przeżyć ale nie lubię takich specyfików. I to siedzenie w przychodni tyle czasu....

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Faaasia śliczna kurtka :D
    mężowi się podobała?

podobała na pewno :D jak się wkurwi to ją rzuci w niej przez okno z myślą, że nie będzie musiał siedzieć za usiłowanie zabójstwa, bo przecież miałą na sobie spadochron :P

Fasia, KasiaKwiatek, liloe, weronika86 lubią tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Ewelcia - niech stracę ;) DZIEŃ DOBROCI DLA FASI :D będę w dupę miła :P

Amy Ty to lubisz od dupy strony wyjeżdzać :D

Ola słonko kuzynka żyje w przekonaniu , że wie lepiej niżeli wszyscy dookoła. A jak jej słuchać nie chcesz to pierdyknęła fochem , bo nie może swoich wywodów i mądroości wpierniczać. Przekaż kuzynce , że twoja ciąża twoja sprawa a jeśli chce te swoje mądrości lekarskie wpierniczać niech idzie na medycyne.
    Mnie wkurwiają wszyscy bo jak się pytają jak się dziecko będzie nazywać to nie powiedzą , wiesz fajnie tylko wiecznie ale jakieś. a czy Lilianna to w kalendarzu ma imieniny? Takie imię ? A co to za Imię? Wcvzoraj już mnie wkurwiła teściowa i jej powiedziałam , że Ja nikomu nie wybierałam imienia dla dziecka więc i od mojej córci wara. Moja siostra znów stwierdziła , że ona zna już taką jedną Lilke i , że niezłe ziółko z niej. To jej odpowiedziałam , że ostatnich Karolów jakich znałam( tak ma jej syn na imie) to widziałam naćpanych pod sklepem czy w bramie. Zamknęła morde nareszcie.

Hwesta nie wiem o co dokładnie chodzi więc się wypowiadać nie będę. Mam nadzieję tylko , że wkurwiaj ąc się na męża stawiasz się nie tylko w swojej skórze ale i w jego. Warto popatrzeć na wszystko z dwóch stron , jakie on może mieć odczucia. To ,że jego brzuch nie boli nie znaczy , że nie przeżywa tego w takim samym stopniu jak ty.

Hela85, Amy, Ewelcia, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
‹‹ 1541 1542 1543 1544 1545 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ