Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hwesta
I nie masz za co przepraszac, po cos tu chyba jestesmy, jakos zawsze jest lepiej jak sie komus wyzalisz, z reszta jak sie cos napisze jakos bardziej dociera, wtedy latwiej mozna sobie przemyslec, wyciagnac wnioski. Druga rzecz ze tu zawsze mozna liczyc na jakas madra rade
, pisz pisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 11:16
KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam właśnie w apteczce ten zwykły magnezb6. Wzięłam jedna,ale wezmę 4 dzis,rozloze sobie,bo jednak stres powoduje bóle brzucha:/ Dziś nie wstaje z łóżka i odpoczywam. A obiad zamówię sobie jakiś do domu,moze chinszczyzne albo pizze. Robie dziś wszystko tylko dla siebie
KasiaKwiatek, Bambi85, Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Mowie lekarzowi czy wypisze zwolnienie a ten mnie pyta : jakie? Wrrrr już ostatnio byl niechetny, powiedzialam że bola mnie plecy i wypisal ale z wielkim bolem, powiedzial żeby nastepnym razem na poczatku wizyty mowic.
Jego ból polegał nie na niechęci wypisywania zwolnienia, tylko on wypełnia przy wizycie twoją kartę i jak nie mówisz od razu o zwolnieniu to on z góry zakłada, że dobrze się czujesz i to odnotowuje... mój lekarz też powiedział, że mi nie da zwolnienia, bo poprosiłąm na końcu wizyty a on już kartę rozpisał i teraz mi nie wypisze..
także o zwolnieniu najlepiej na początku wizyty żeby lekarz mógł rozpisać tak kartę żeby była podstawa do wystawieni L4
mantissa, Hela85, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
To jest racja ze aż tak bardzo nie ma się co sugerować wymiarami z USG ale jednak najczęściej są miarodajne np w szpitalu jak byłam to rodziła kobitka dobra z takim malutkim brzusiem ze nikt by nie powiedział ze rodzi juz i zrobili jej USG i wyszło ze mała wazy uwaga 4840 lekarze się smiali z tego kto to USG robił ze aż takiej wagi to to dziecko napewno nie będzie miało ale dla świętego spokoju zrobili jej CC i co się okazało ze dziecko ważyło 4880
KasiaKwiatek, adk_1989, Hela85 lubią tę wiadomość
-
U mnie drugi dzień zwolnienia i nadal mam wyrzuty sumienia chyba mnie musicie dziewczyny jakoś naprostowac porządnie
z moim charakterem to jest masakra po prostu wszystkim się przejmuje wszystko rozstrzasam i się niepotrzebnie mecze... Tez sobie juz wkrecilam ze jak będę chciała drugie dziecko za jakieś 2 lata to w pracy juz się wkurwia porządnie czy np z ta wczorajsza sytuacja z kuzynka tak mi jest przykro ze cały czas o tym myślę... Wykończe sie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tak po wywodzie Ali, zrobiło mi się ciut niesmacznie.
Może dlatego, że w życiu nie odważyłabym się ocenić kogoś po strzępkowych wypowiedziach, po drugie w życiu bym nie zrobiła tego publicznie.
to tyle..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 11:26
Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKwiatek - czy ja tam widzę dwa koty??

A brzucha jakoś szczególnei nei widać
za to z tyłu kawał dupy
oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu
facet pewnie zadowolony mega
oni miewają takie dziwne zboczenia 
moj woli mnie od tyłu, ale to może dlatego że jestem paskudna, a nie dlatego że lubi moją wielką dupkę?
KasiaKwiatek, Fasia, Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:A tak po wywodzie Ali, zrobiło mi się ciut niesmacznie.
Może dlatego, że w życiu nie odważyłabym się ocenić kogoś po strzępkowych wypowiedziach, po drugie w życiu bym nie zrobiła tego publicznie.
to tyle..
Amy Ty i Twoje przemyślenia...
-
nick nieaktualnyno tak wredota Amy mogłam na Ciebie liczyć

spoko ja niestety jak tyję to idzie w dupu, tak jak mojej mamie i siostrze
na szczęście normalnie nad tym panuję
na czerwiec już mam wykupiony karnet w moim klubie fitness więc dupę zrzucam 
na drugich zdjęciach już lepi widać bo na golacha
i dobrze widzisz...moje dwie kocice - Fajka i Lola
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 11:33
Amy, weronika86 lubią tę wiadomość
-
A ja się w 100% zgadzam z Alina, która sama zresztą napisała ze tylko tyle wynosi po postach Hwesty. Nie znamy zdania jej faceta, to jest tylko obraz jednej strony. Hwesta sama wie ile w tej ocenie jest prawdy i wyciągnie z tego co istotne.
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Amy też miałam się do tego odnieś
Bo w sumie Alina pisała sporo mądrych rzeczy, ale ocenienie kogoś po przeczytaniu 2 tygodni postów bym chyba sobie darowała. Wiadomo jest to forum można pisać o wszystkim ale na dzień dobry z takim wejściem chyba bym sobie darowała.
Nie weryfikuje tego co napisała, nie wiem czy miała rację - ta kwestia niech zostanie do rozstrzygnięcia przez Hwestę, jak jej to pomogło to dobrze.
Nie chcę się już niepotrzebnie na ten temat rozwodzić..
-
Ola mnie opanowanie wyrzutow sumienia zajelo jakis miesiacOla89 wrote:U mnie drugi dzień zwolnienia i nadal mam wyrzuty sumienia chyba mnie musicie dziewczyny jakoś naprostowac porządnie
z moim charakterem to jest masakra po prostu wszystkim się przejmuje wszystko rozstrzasam i się niepotrzebnie mecze... Tez sobie juz wkrecilam ze jak będę chciała drugie dziecko za jakieś 2 lata to w pracy juz się wkurwia porządnie czy np z ta wczorajsza sytuacja z kuzynka tak mi jest przykro ze cały czas o tym myślę... Wykończe sie...
, widocznie Ole tak maja hih. Ale spokojnie robisz to dla dziecka, w pracy sobie bez nas poradzą
. O kuzynce nie mysl... A moze z przepisu dla Hwesty (wyzej) skorzystaj
, ja chyba tez dzisiaj powinnam
Ola89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNaprawdę dziewczyny,nie ma co roztrzasac... nerwy, płacz powodują tylko wzmożoną lek o dziecko,bo tu coś zaciagnie,tu zaboli,tu mdli po takiej awanturze... nie ma sensu... bo to same siebie karamy czymś takim, teraz z 2-3 dni stresu czy z dzieckiem wszystko w porządku po dawce stresu od matki,nie warto
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH