SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta
    I nie masz za co przepraszac, po cos tu chyba jestesmy, jakos zawsze jest lepiej jak sie komus wyzalisz, z reszta jak sie cos napisze jakos bardziej dociera, wtedy latwiej mozna sobie przemyslec, wyciagnac wnioski. Druga rzecz ze tu zawsze mozna liczyc na jakas madra rade :), pisz pisz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 11:16

KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam właśnie w apteczce ten zwykły magnezb6. Wzięłam jedna,ale wezmę 4 dzis,rozloze sobie,bo jednak stres powoduje bóle brzucha:/ Dziś nie wstaje z łóżka i odpoczywam. A obiad zamówię sobie jakiś do domu,moze chinszczyzne albo pizze. Robie dziś wszystko tylko dla siebie

KasiaKwiatek, Bambi85, Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra t

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:05

Bambi85, Jaga, Amy, CzaryMary, Fasia, Klaudia90, mantissa, Hela85, Ida, Krysti, Rudzia, Eweliśka, Militta110816, mimka84, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 20:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Mowie lekarzowi czy wypisze zwolnienie a ten mnie pyta : jakie? Wrrrr już ostatnio byl niechetny, powiedzialam że bola mnie plecy i wypisal ale z wielkim bolem, powiedzial żeby nastepnym razem na poczatku wizyty mowic.

Jego ból polegał nie na niechęci wypisywania zwolnienia, tylko on wypełnia przy wizycie twoją kartę i jak nie mówisz od razu o zwolnieniu to on z góry zakłada, że dobrze się czujesz i to odnotowuje... mój lekarz też powiedział, że mi nie da zwolnienia, bo poprosiłąm na końcu wizyty a on już kartę rozpisał i teraz mi nie wypisze.. :) także o zwolnieniu najlepiej na początku wizyty żeby lekarz mógł rozpisać tak kartę żeby była podstawa do wystawieni L4 :)

mantissa, Hela85, Eweliśka lubią tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest racja ze aż tak bardzo nie ma się co sugerować wymiarami z USG ale jednak najczęściej są miarodajne np w szpitalu jak byłam to rodziła kobitka dobra z takim malutkim brzusiem ze nikt by nie powiedział ze rodzi juz i zrobili jej USG i wyszło ze mała wazy uwaga 4840 lekarze się smiali z tego kto to USG robił ze aż takiej wagi to to dziecko napewno nie będzie miało ale dla świętego spokoju zrobili jej CC i co się okazało ze dziecko ważyło 4880 :)

KasiaKwiatek, adk_1989, Hela85 lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie drugi dzień zwolnienia i nadal mam wyrzuty sumienia chyba mnie musicie dziewczyny jakoś naprostowac porządnie :) z moim charakterem to jest masakra po prostu wszystkim się przejmuje wszystko rozstrzasam i się niepotrzebnie mecze... Tez sobie juz wkrecilam ze jak będę chciała drugie dziecko za jakieś 2 lata to w pracy juz się wkurwia porządnie czy np z ta wczorajsza sytuacja z kuzynka tak mi jest przykro ze cały czas o tym myślę... Wykończe sie...

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tu mój brzusio z bliska :Dee7e0b1223c6m.jpg[/IMG][/URL]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:05

Bambi85, Amy, Ewelcia, mantissa, Hela85, Klaudia90, Krysti, Lali, Rudzia, mimka84, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak po wywodzie Ali, zrobiło mi się ciut niesmacznie.

Może dlatego, że w życiu nie odważyłabym się ocenić kogoś po strzępkowych wypowiedziach, po drugie w życiu bym nie zrobiła tego publicznie.

to tyle.. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 11:26

Lali lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatek - czy ja tam widzę dwa koty?? :D
    A brzucha jakoś szczególnei nei widać :P za to z tyłu kawał dupy :D oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu :D facet pewnie zadowolony mega :D oni miewają takie dziwne zboczenia :D
    moj woli mnie od tyłu, ale to może dlatego że jestem paskudna, a nie dlatego że lubi moją wielką dupkę? :D

KasiaKwiatek, Fasia, Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miała dużo racji z tym gledzeniem moim,ze do niczego to nie prowadzi. To dla mnie destrukcja jest. A nie o to chodzi... ja sobie najbardziej szkodze nerwami

Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ale to jest co innego, u niej akurat wyszło podobnie a u mnie różnica w wadze była o 840g. Jeśli jej dziecko było w odpowiedniej odległości od aparatu to wynik wyszedł dobry ale to się zdarza u ulamka osób

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, ja już swoich stóp nie widzę :D Może kiedyś wam wrzucę zdjęcia :D

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 20:56

• Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    A tak po wywodzie Ali, zrobiło mi się ciut niesmacznie.

Może dlatego, że w życiu nie odważyłabym się ocenić kogoś po strzępkowych wypowiedziach, po drugie w życiu bym nie zrobiła tego publicznie.

to tyle.. :)

Amy Ty i Twoje przemyślenia... :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak wredota Amy mogłam na Ciebie liczyć ;)
    spoko ja niestety jak tyję to idzie w dupu, tak jak mojej mamie i siostrze :D
    na szczęście normalnie nad tym panuję :D na czerwiec już mam wykupiony karnet w moim klubie fitness więc dupę zrzucam :D

na drugich zdjęciach już lepi widać bo na golacha

i dobrze widzisz...moje dwie kocice - Fajka i Lola :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 11:33

Amy, weronika86 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się w 100% zgadzam z Alina, która sama zresztą napisała ze tylko tyle wynosi po postach Hwesty. Nie znamy zdania jej faceta, to jest tylko obraz jednej strony. Hwesta sama wie ile w tej ocenie jest prawdy i wyciągnie z tego co istotne.

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Amy też miałam się do tego odnieś

Bo w sumie Alina pisała sporo mądrych rzeczy, ale ocenienie kogoś po przeczytaniu 2 tygodni postów bym chyba sobie darowała. Wiadomo jest to forum można pisać o wszystkim ale na dzień dobry z takim wejściem chyba bym sobie darowała.

Nie weryfikuje tego co napisała, nie wiem czy miała rację - ta kwestia niech zostanie do rozstrzygnięcia przez Hwestę, jak jej to pomogło to dobrze.
    Nie chcę się już niepotrzebnie na ten temat rozwodzić.. :)

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    U mnie drugi dzień zwolnienia i nadal mam wyrzuty sumienia chyba mnie musicie dziewczyny jakoś naprostowac porządnie :) z moim charakterem to jest masakra po prostu wszystkim się przejmuje wszystko rozstrzasam i się niepotrzebnie mecze... Tez sobie juz wkrecilam ze jak będę chciała drugie dziecko za jakieś 2 lata to w pracy juz się wkurwia porządnie czy np z ta wczorajsza sytuacja z kuzynka tak mi jest przykro ze cały czas o tym myślę... Wykończe sie...
    Ola mnie opanowanie wyrzutow sumienia zajelo jakis miesiac :P, widocznie Ole tak maja hih. Ale spokojnie robisz to dla dziecka, w pracy sobie bez nas poradzą :). O kuzynce nie mysl... A moze z przepisu dla Hwesty (wyzej) skorzystaj :), ja chyba tez dzisiaj powinnam

Ola89 lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawdę dziewczyny,nie ma co roztrzasac... nerwy, płacz powodują tylko wzmożoną lek o dziecko,bo tu coś zaciagnie,tu zaboli,tu mdli po takiej awanturze... nie ma sensu... bo to same siebie karamy czymś takim, teraz z 2-3 dni stresu czy z dzieckiem wszystko w porządku po dawce stresu od matki,nie warto

‹‹ 1540 1541 1542 1543 1544 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ