X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta
    I nie masz za co przepraszac, po cos tu chyba jestesmy, jakos zawsze jest lepiej jak sie komus wyzalisz, z reszta jak sie cos napisze jakos bardziej dociera, wtedy latwiej mozna sobie przemyslec, wyciagnac wnioski. Druga rzecz ze tu zawsze mozna liczyc na jakas madra rade :), pisz pisz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 11:16

KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam właśnie w apteczce ten zwykły magnezb6. Wzięłam jedna,ale wezmę 4 dzis,rozloze sobie,bo jednak stres powoduje bóle brzucha:/ Dziś nie wstaje z łóżka i odpoczywam. A obiad zamówię sobie jakiś do domu,moze chinszczyzne albo pizze. Robie dziś wszystko tylko dla siebie

KasiaKwiatek, Bambi85, Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra t

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:05

Bambi85, Jaga, Amy, CzaryMary, Fasia, Klaudia90, mantissa, Hela85, Ida, Krysti, Rudzia, Eweliśka, Militta110816, mimka84, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 20:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Mowie lekarzowi czy wypisze zwolnienie a ten mnie pyta : jakie? Wrrrr już ostatnio byl niechetny, powiedzialam że bola mnie plecy i wypisal ale z wielkim bolem, powiedzial żeby nastepnym razem na poczatku wizyty mowic.

Jego ból polegał nie na niechęci wypisywania zwolnienia, tylko on wypełnia przy wizycie twoją kartę i jak nie mówisz od razu o zwolnieniu to on z góry zakłada, że dobrze się czujesz i to odnotowuje... mój lekarz też powiedział, że mi nie da zwolnienia, bo poprosiłąm na końcu wizyty a on już kartę rozpisał i teraz mi nie wypisze.. :) także o zwolnieniu najlepiej na początku wizyty żeby lekarz mógł rozpisać tak kartę żeby była podstawa do wystawieni L4 :)

mantissa, Hela85, Eweliśka lubią tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest racja ze aż tak bardzo nie ma się co sugerować wymiarami z USG ale jednak najczęściej są miarodajne np w szpitalu jak byłam to rodziła kobitka dobra z takim malutkim brzusiem ze nikt by nie powiedział ze rodzi juz i zrobili jej USG i wyszło ze mała wazy uwaga 4840 lekarze się smiali z tego kto to USG robił ze aż takiej wagi to to dziecko napewno nie będzie miało ale dla świętego spokoju zrobili jej CC i co się okazało ze dziecko ważyło 4880 :)

KasiaKwiatek, adk_1989, Hela85 lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie drugi dzień zwolnienia i nadal mam wyrzuty sumienia chyba mnie musicie dziewczyny jakoś naprostowac porządnie :) z moim charakterem to jest masakra po prostu wszystkim się przejmuje wszystko rozstrzasam i się niepotrzebnie mecze... Tez sobie juz wkrecilam ze jak będę chciała drugie dziecko za jakieś 2 lata to w pracy juz się wkurwia porządnie czy np z ta wczorajsza sytuacja z kuzynka tak mi jest przykro ze cały czas o tym myślę... Wykończe sie...

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tu mój brzusio z bliska :Dee7e0b1223c6m.jpg[/IMG][/URL]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:05

Bambi85, Amy, Ewelcia, mantissa, Hela85, Klaudia90, Krysti, Lali, Rudzia, mimka84, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak po wywodzie Ali, zrobiło mi się ciut niesmacznie.

Może dlatego, że w życiu nie odważyłabym się ocenić kogoś po strzępkowych wypowiedziach, po drugie w życiu bym nie zrobiła tego publicznie.

to tyle.. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 11:26

Lali lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatek - czy ja tam widzę dwa koty?? :D
    A brzucha jakoś szczególnei nei widać :P za to z tyłu kawał dupy :D oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu :D facet pewnie zadowolony mega :D oni miewają takie dziwne zboczenia :D
    moj woli mnie od tyłu, ale to może dlatego że jestem paskudna, a nie dlatego że lubi moją wielką dupkę? :D

KasiaKwiatek, Fasia, Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miała dużo racji z tym gledzeniem moim,ze do niczego to nie prowadzi. To dla mnie destrukcja jest. A nie o to chodzi... ja sobie najbardziej szkodze nerwami

Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ale to jest co innego, u niej akurat wyszło podobnie a u mnie różnica w wadze była o 840g. Jeśli jej dziecko było w odpowiedniej odległości od aparatu to wynik wyszedł dobry ale to się zdarza u ulamka osób

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, ja już swoich stóp nie widzę :D Może kiedyś wam wrzucę zdjęcia :D

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 20:56

• Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    A tak po wywodzie Ali, zrobiło mi się ciut niesmacznie.

Może dlatego, że w życiu nie odważyłabym się ocenić kogoś po strzępkowych wypowiedziach, po drugie w życiu bym nie zrobiła tego publicznie.

to tyle.. :)

Amy Ty i Twoje przemyślenia... :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak wredota Amy mogłam na Ciebie liczyć ;)
    spoko ja niestety jak tyję to idzie w dupu, tak jak mojej mamie i siostrze :D
    na szczęście normalnie nad tym panuję :D na czerwiec już mam wykupiony karnet w moim klubie fitness więc dupę zrzucam :D

na drugich zdjęciach już lepi widać bo na golacha

i dobrze widzisz...moje dwie kocice - Fajka i Lola :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 11:33

Amy, weronika86 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się w 100% zgadzam z Alina, która sama zresztą napisała ze tylko tyle wynosi po postach Hwesty. Nie znamy zdania jej faceta, to jest tylko obraz jednej strony. Hwesta sama wie ile w tej ocenie jest prawdy i wyciągnie z tego co istotne.

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Amy też miałam się do tego odnieś

Bo w sumie Alina pisała sporo mądrych rzeczy, ale ocenienie kogoś po przeczytaniu 2 tygodni postów bym chyba sobie darowała. Wiadomo jest to forum można pisać o wszystkim ale na dzień dobry z takim wejściem chyba bym sobie darowała.

Nie weryfikuje tego co napisała, nie wiem czy miała rację - ta kwestia niech zostanie do rozstrzygnięcia przez Hwestę, jak jej to pomogło to dobrze.
    Nie chcę się już niepotrzebnie na ten temat rozwodzić.. :)

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    U mnie drugi dzień zwolnienia i nadal mam wyrzuty sumienia chyba mnie musicie dziewczyny jakoś naprostowac porządnie :) z moim charakterem to jest masakra po prostu wszystkim się przejmuje wszystko rozstrzasam i się niepotrzebnie mecze... Tez sobie juz wkrecilam ze jak będę chciała drugie dziecko za jakieś 2 lata to w pracy juz się wkurwia porządnie czy np z ta wczorajsza sytuacja z kuzynka tak mi jest przykro ze cały czas o tym myślę... Wykończe sie...
    Ola mnie opanowanie wyrzutow sumienia zajelo jakis miesiac :P, widocznie Ole tak maja hih. Ale spokojnie robisz to dla dziecka, w pracy sobie bez nas poradzą :). O kuzynce nie mysl... A moze z przepisu dla Hwesty (wyzej) skorzystaj :), ja chyba tez dzisiaj powinnam

Ola89 lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawdę dziewczyny,nie ma co roztrzasac... nerwy, płacz powodują tylko wzmożoną lek o dziecko,bo tu coś zaciagnie,tu zaboli,tu mdli po takiej awanturze... nie ma sensu... bo to same siebie karamy czymś takim, teraz z 2-3 dni stresu czy z dzieckiem wszystko w porządku po dawce stresu od matki,nie warto

‹‹ 1540 1541 1542 1543 1544 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ