Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hwesta
I nie masz za co przepraszac, po cos tu chyba jestesmy, jakos zawsze jest lepiej jak sie komus wyzalisz, z reszta jak sie cos napisze jakos bardziej dociera, wtedy latwiej mozna sobie przemyslec, wyciagnac wnioski. Druga rzecz ze tu zawsze mozna liczyc na jakas madra rade, pisz pisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 11:16
KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam właśnie w apteczce ten zwykły magnezb6. Wzięłam jedna,ale wezmę 4 dzis,rozloze sobie,bo jednak stres powoduje bóle brzucha:/ Dziś nie wstaje z łóżka i odpoczywam. A obiad zamówię sobie jakiś do domu,moze chinszczyzne albo pizze. Robie dziś wszystko tylko dla siebie
KasiaKwiatek, Bambi85, Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Mowie lekarzowi czy wypisze zwolnienie a ten mnie pyta : jakie? Wrrrr już ostatnio byl niechetny, powiedzialam że bola mnie plecy i wypisal ale z wielkim bolem, powiedzial żeby nastepnym razem na poczatku wizyty mowic.
Jego ból polegał nie na niechęci wypisywania zwolnienia, tylko on wypełnia przy wizycie twoją kartę i jak nie mówisz od razu o zwolnieniu to on z góry zakłada, że dobrze się czujesz i to odnotowuje... mój lekarz też powiedział, że mi nie da zwolnienia, bo poprosiłąm na końcu wizyty a on już kartę rozpisał i teraz mi nie wypisze..także o zwolnieniu najlepiej na początku wizyty żeby lekarz mógł rozpisać tak kartę żeby była podstawa do wystawieni L4
mantissa, Hela85, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
To jest racja ze aż tak bardzo nie ma się co sugerować wymiarami z USG ale jednak najczęściej są miarodajne np w szpitalu jak byłam to rodziła kobitka dobra z takim malutkim brzusiem ze nikt by nie powiedział ze rodzi juz i zrobili jej USG i wyszło ze mała wazy uwaga 4840 lekarze się smiali z tego kto to USG robił ze aż takiej wagi to to dziecko napewno nie będzie miało ale dla świętego spokoju zrobili jej CC i co się okazało ze dziecko ważyło 4880
KasiaKwiatek, adk_1989, Hela85 lubią tę wiadomość
-
U mnie drugi dzień zwolnienia i nadal mam wyrzuty sumienia chyba mnie musicie dziewczyny jakoś naprostowac porządnie
z moim charakterem to jest masakra po prostu wszystkim się przejmuje wszystko rozstrzasam i się niepotrzebnie mecze... Tez sobie juz wkrecilam ze jak będę chciała drugie dziecko za jakieś 2 lata to w pracy juz się wkurwia porządnie czy np z ta wczorajsza sytuacja z kuzynka tak mi jest przykro ze cały czas o tym myślę... Wykończe sie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tak po wywodzie Ali, zrobiło mi się ciut niesmacznie.
Może dlatego, że w życiu nie odważyłabym się ocenić kogoś po strzępkowych wypowiedziach, po drugie w życiu bym nie zrobiła tego publicznie.
to tyle..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 11:26
Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKwiatek - czy ja tam widzę dwa koty??
A brzucha jakoś szczególnei nei widaćza to z tyłu kawał dupy
oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu
facet pewnie zadowolony mega
oni miewają takie dziwne zboczenia
moj woli mnie od tyłu, ale to może dlatego że jestem paskudna, a nie dlatego że lubi moją wielką dupkę?KasiaKwiatek, Fasia, Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:A tak po wywodzie Ali, zrobiło mi się ciut niesmacznie.
Może dlatego, że w życiu nie odważyłabym się ocenić kogoś po strzępkowych wypowiedziach, po drugie w życiu bym nie zrobiła tego publicznie.
to tyle..
Amy Ty i Twoje przemyślenia... -
nick nieaktualnyno tak wredota Amy mogłam na Ciebie liczyć
spoko ja niestety jak tyję to idzie w dupu, tak jak mojej mamie i siostrze
na szczęście normalnie nad tym panujęna czerwiec już mam wykupiony karnet w moim klubie fitness więc dupę zrzucam
na drugich zdjęciach już lepi widać bo na golacha
i dobrze widzisz...moje dwie kocice - Fajka i LolaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 11:33
Amy, weronika86 lubią tę wiadomość
-
A ja się w 100% zgadzam z Alina, która sama zresztą napisała ze tylko tyle wynosi po postach Hwesty. Nie znamy zdania jej faceta, to jest tylko obraz jednej strony. Hwesta sama wie ile w tej ocenie jest prawdy i wyciągnie z tego co istotne.
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Amy też miałam się do tego odnieś
Bo w sumie Alina pisała sporo mądrych rzeczy, ale ocenienie kogoś po przeczytaniu 2 tygodni postów bym chyba sobie darowała. Wiadomo jest to forum można pisać o wszystkim ale na dzień dobry z takim wejściem chyba bym sobie darowała.
Nie weryfikuje tego co napisała, nie wiem czy miała rację - ta kwestia niech zostanie do rozstrzygnięcia przez Hwestę, jak jej to pomogło to dobrze.
Nie chcę się już niepotrzebnie na ten temat rozwodzić..
-
Ola89 wrote:U mnie drugi dzień zwolnienia i nadal mam wyrzuty sumienia chyba mnie musicie dziewczyny jakoś naprostowac porządnie
z moim charakterem to jest masakra po prostu wszystkim się przejmuje wszystko rozstrzasam i się niepotrzebnie mecze... Tez sobie juz wkrecilam ze jak będę chciała drugie dziecko za jakieś 2 lata to w pracy juz się wkurwia porządnie czy np z ta wczorajsza sytuacja z kuzynka tak mi jest przykro ze cały czas o tym myślę... Wykończe sie...
, widocznie Ole tak maja hih. Ale spokojnie robisz to dla dziecka, w pracy sobie bez nas poradzą
. O kuzynce nie mysl... A moze z przepisu dla Hwesty (wyzej) skorzystaj
, ja chyba tez dzisiaj powinnam
Ola89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNaprawdę dziewczyny,nie ma co roztrzasac... nerwy, płacz powodują tylko wzmożoną lek o dziecko,bo tu coś zaciagnie,tu zaboli,tu mdli po takiej awanturze... nie ma sensu... bo to same siebie karamy czymś takim, teraz z 2-3 dni stresu czy z dzieckiem wszystko w porządku po dawce stresu od matki,nie warto