Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
HWESTA dokładnie te łykam
chcesz jedno opakowanie czy dwa ? Bo na allegro mam aukcje z której kupowałam i dwa opakowania są w cenie 59zł z przesyłką
http://allegro.pl/prenatal-dha-2-x-30-kaps-omega-3-60-kapsulek-i4894961490.html
Wysyłka listem poleconym ekonomicznym w cenie, a na innej aukcji za 29zł tek opakowanie i też za darmo wysyłka. To jest apteka. Wysłali mi to ekspresem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 14:36
-
nick nieaktualny
-
Poszłam nastawić chleb do pieczenia, wstawiłam pralkę z przed ostatnią serią ciuszków dla chłopaków, zdjęłam poprzednią serię już wypranych z suszarki i ułożyłam według kategorii: body z krótkim rękawem, body z długim rękawem, pajacyki i piżamki, koszulki i bluzki z dł.rękawem no i spodenki i patrzcie co wyszło:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/313bec71d6fa.jpg
a jeszcze jedna pralka się pierze i jeszcze mamy dostać ciuszki z dwóch źródełNormalnie mam chłopców ubranych! Teraz tylko zostaje to wszystko wyprasować i rozdzielić na rozmiary...
A no i przez to wszystko przegapiłam porody ale to może i dobrze bo u nas ponuro i szaro i łapię deprechęCzaryMary, Fasia, Rudzia, Hela85, MartaAlvi, Amy, Krysti, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia - wow , pokaźna kolekcja
już pierzesz ubranka ??
Tak w ogole to wczoraj moja gin pyta sie mnie czy zastanawaialam sie juz jak chce rodzić. ja jej na to uradowana " no co ty, to jeszcze tyyyyyyyyle czasu " a ta do mnie " no tak sie składa, że juz niewiele ". Sprowadziła mnie na ziemieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 14:40
-
liloe wrote:Tu macie taniej:
http://www.aptekagemini.pl/prenatal-dha-z-tunczyka-30-kapsulek.html
Dolicz przesyłkę13zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 14:39
-
nick nieaktualny
-
Hela85 wrote:ja piję 1-2 zależy od dnia i na czczo bo wtedy organizm przyjmuje tylko te dobre tłuszcze ,po śniadaniu np. wchłonie tłuszcze ze śniadania a tych z oleju już nie tyle co potrzeba
dla mnie to dobry smak ale wiem że niektórym nie podchodzi, możesz go spożyć wymieszany np. z jogurtem,owocami, białym serem jako taki szejk na śniadanie, dobrze się przyswaja z nabiałem
Ja bardzo lubię właśnie z serem białymHela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Fasia oo to na allegro się opłaca, zaraz poszukam i zamówię
widze,ze polecane w 3 trymestrze do lykania szczególnie
Wg mnie na allegro wychodzi najtaniej. Szybka wysyłka. Ja wzięłam od razu 4 opakowania, będę mieć na 40 dni dokładnie, bo ja łykam 3 tabsy dziennie
Tak DHA jest szczególnie ważne w 3 trymestrze -
liloe wrote:No ja 250 łykam codziennie od poczatku II trymestru, od początku III będę łykać 500 dziennie. 250 mam w witaminach Vitaminer Prenatal DHA a 250 mam w Omegamed Pregna. Kupiłam te, bo tam jest DHA z alg morskich. Może potem skuszę się na te Fasiowe
Ja łykam 1000mg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia no nie.. Juz kupione bilety na prom i w ogole.. Dziadkowie czekaja.. To starsi ludzi i rodzice nie chca zostawic ich samych na swieta.. Akurat jest tak ze kazde ich dziecko jest daleko corka w Hiszpanii Syn w Warszawie i moj tata w Szwecji.. Wiec chca byc z Nimi na swieta.. Ze mna pewnie zostanie siostra,, ale to nie to samo
-
nick nieaktualny
-
Liloe przy większych zakupach to pewnie, ze się opłaca
ja często z doz.pl zamawiam z darmową dostawą do apteki, bo vteż taniej wychodzi. Ale jeśli chodzi o same DHA to chyba ta aukcja z allegro jest korzystna.
Rudzia no to bardzo mi przykro(( dobrze, że chociaż siostra będzie, bo samej to byłoby ciężko ... A na długo przyjeżdżają do PL ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 14:47
Hela85 lubi tę wiadomość