X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale swoja droga dziwne uczucie jak cos mi wędruje w brzuchu :P wczesniej to tylko kopal a teraz czuje ze się tak konkretnie przemieszcza :)

Rudzia, Fasia, Amy lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Fasia no nie.. Juz kupione bilety na prom i w ogole.. Dziadkowie czekaja.. To starsi ludzi i rodzice nie chca zostawic ich samych na swieta.. Akurat jest tak ze kazde ich dziecko jest daleko corka w Hiszpanii Syn w Warszawie i moj tata w Szwecji.. Wiec chca byc z Nimi na swieta.. Ze mna pewnie zostanie siostra,, ale to nie to samo :(

Rudzia a nie masz możliwości przełożyć tej operacji na po świętach?

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary - mieścisz się jeszcze w zwykle spodnie?? :D
    sliczny brzucholek!

Kwiatek - i co, wytłumaczył Ci ktoś jak się pogrubia? :D
    na początku wyrazu ktory chcesz pogrubić robisz [ b ] bez spacji między "[" a "b" i "]"
    Gdy już chcesz końćzyć pogrubienie dodajesz tylko przed b / -> [ / b ] wszystko bez spacji

kursywa - zamiast b dajesz i
    podreślenie - u ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 14:49

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodzice jada na tydien do Polski.. Wiecie to nie dlugo ale to jednak czas swiateczny.. ;(

Ola no jutro zadzwonie i sprobuje przelozyc ale jak sie nie da to teudno, czekalam na to ponad miesiac i nie chce czekac tez kolejnego miesiaca bo mnie to ciagle boli i boje sie ze to jakos zle wplywa na Mala.,

No kurde wszystko nie tak.. Ciagle cos.,. Ehh

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary, Fasia ja już piorę i segreguję ubranka bo niestety przy moich bliźniakach wizja dłuższego i wcześniejszego pobytu w szpitalu jest prawie że pewna :/ Nie chcę żeby się okazało że w styczniu trafiam do szpitala a w domu zostawiony sajgon... dziewczyny niby z bliźniakami to tak ok 30 tyg do szpitala się kładą więc jeszcze mam 8 tyg ale jakoś wolę się zabezpieczyć :P

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    CzaryMary, Fasia ja już piorę i segreguję ubranka bo niestety przy moich bliźniakach wizja dłuższego i wcześniejszego pobytu w szpitalu jest prawie że pewna :/ Nie chcę żeby się okazało że w styczniu trafiam do szpitala a w domu zostawiony sajgon... dziewczyny niby z bliźniakami to tak ok 30 tyg do szpitala się kładą więc jeszcze mam 8 tyg ale jakoś wolę się zabezpieczyć :P

Ewelcia jak będziesz się dobrze czuła to chyba nie będą Cie kłaść do szpitala także głową do gory :)

Fasia lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ewelcia jak będziesz się dobrze czuła to chyba nie będą Cie kłaść do szpitala także głową do gory :)
    NIe zmienia to faktu że musze być gotowa na taką ewentualność...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 14:53

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Uciekam bo mi się dzień skończy zaraz :P

Ps. Fajna taka burza mózgów bo zaczynam poważnie myśleć nad imieniem Natan - tylko jak mojego TZ przekonać???

Natan to fajne imię, tzn może nie do końca mi się podoba Natan co Nataniel, ale dla mnie Natan to zdrobnienie od Nataniela ;)

Anka1501 lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia moja koleżanka o której już pisała ma termin na 6 stycznia, czyli za 2,5 tygodnia a chyba dziś czy jutro ją kładą do szpitala :) Czuje się super, z dzieciakami wszystko dobrze. W 33tc i jedno i drugie ważyło już ponad 2 kg :) Nie masz problemów więc na spokojnie może dochodzić do terminu :)
    Ze mną może być gorzej hehe :P

Ewelcia lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 ja też mam to uczucie biegania w moim brzuchu,wczesniej kopniaki a teraz już normalne tsunami w brzuszku

Ola89 lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMY Natan i Nataniel to dwa różne imiona :D

Już 15 a ja dalej w piżamie w łóżku :D

A za godzinkę jadę zobaczyć mój dom, bo dziś wstawiają okna !! W Julinkowym pokoju już są :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 14:57

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ola89 ja też mam to uczucie biegania w moim brzuchu,wczesniej kopniaki a teraz już normalne tsunami w brzuszku

Jeszcze maja miejsce to biegają :) szybko nam maluchy rosna zaraz będą miały ponad kilogram a my zaczniemy trzeci trymestr :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez w pizamie w łóżku i dziś nie wstaje

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:

Już 15 a ja dalej w piżamie w łóżku :D

A za godzinkę jadę zobaczyć mój dom, bo dziś wstawiają okna !! W Julinkowym pokoju już są :D

Ja juz tez mam okna w domu :) ale pojade zobaczyć w sobotę :)

Fasia lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3 stycznia 3 trymestr :)

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Maaaaatko ja chyba zwariuję jak Julek przyjdzie na świat :D piszę to chyba po raz setny - JESTEM PRZERAŻONA i czuję, że sobie nie poradzę .. że coś będę robić nie tak .. nie wiem jak trzeba się zająć takim mały szkrabem, jak go karmić, myć, przewijać, w co ubierać .. ja pitole KOSMOS :D

Chyba też tak zrobię, że może kupię już po urodzeniu jak się okaże, że Julek lubi być małą glizdką, a jak nie to szkoda kasy :P

nie jesteś jedyna :P moja teściowa to się smieje, ze mi nawet wanienka niepotrzebna bo wrzuce mlodego pod prysznic i bede go lała wodą :P
    No co? ważne żeby była ciepła :P

Anka1501 lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 12 stycznia 3 trymestr :)

OLA ja to pędzę od razu :D jeszcze będą robotnicy, bo za dużo okien do wstawienia żeby się dziś wyrobili ale to nie ważne, muszę je zobaczyć :D

Hwesta ja gdyby nie te okna też bym dziś nigdzie nie szła

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:

Wiem, że różne, dlatego napisałąm że nie tyle Natan co Nataniel mi się podoba, co nie zmienia faktu że jakbym dałą dziecku na imię Nataniel to każdy by zdrobniale wołał Natan... boże jak wam trzeba wszystko dokładnie opisywać :P

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    3 stycznia 3 trymestr :)

Ja tak samo jak Ty - mamy ten sam wiek ciąży ci do dnia :)

hwesta lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMY spoko, mi tylko tak trzeba :P

OLA Ty tydzień przede mną :> Ja mam dziś 23t3d a Ty 24t5d :>

Ola89, Amy lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 1553 1554 1555 1556 1557 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ