Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Fasia no nie.. Juz kupione bilety na prom i w ogole.. Dziadkowie czekaja.. To starsi ludzi i rodzice nie chca zostawic ich samych na swieta.. Akurat jest tak ze kazde ich dziecko jest daleko corka w Hiszpanii Syn w Warszawie i moj tata w Szwecji.. Wiec chca byc z Nimi na swieta.. Ze mna pewnie zostanie siostra,, ale to nie to samo
Rudzia a nie masz możliwości przełożyć tej operacji na po świętach? -
nick nieaktualnyMary - mieścisz się jeszcze w zwykle spodnie??
sliczny brzucholek!
Kwiatek - i co, wytłumaczył Ci ktoś jak się pogrubia?
na początku wyrazu ktory chcesz pogrubić robisz [ b ] bez spacji między "[" a "b" i "]"
Gdy już chcesz końćzyć pogrubienie dodajesz tylko przed b / -> [ / b ] wszystko bez spacji
kursywa - zamiast b dajesz i
podreślenie - u ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 14:49
-
Rodzice jada na tydien do Polski.. Wiecie to nie dlugo ale to jednak czas swiateczny.. ;(
Ola no jutro zadzwonie i sprobuje przelozyc ale jak sie nie da to teudno, czekalam na to ponad miesiac i nie chce czekac tez kolejnego miesiaca bo mnie to ciagle boli i boje sie ze to jakos zle wplywa na Mala.,
No kurde wszystko nie tak.. Ciagle cos.,. Ehh -
CzaryMary, Fasia ja już piorę i segreguję ubranka bo niestety przy moich bliźniakach wizja dłuższego i wcześniejszego pobytu w szpitalu jest prawie że pewna
Nie chcę żeby się okazało że w styczniu trafiam do szpitala a w domu zostawiony sajgon... dziewczyny niby z bliźniakami to tak ok 30 tyg do szpitala się kładą więc jeszcze mam 8 tyg ale jakoś wolę się zabezpieczyć
-
Ewelcia wrote:CzaryMary, Fasia ja już piorę i segreguję ubranka bo niestety przy moich bliźniakach wizja dłuższego i wcześniejszego pobytu w szpitalu jest prawie że pewna
Nie chcę żeby się okazało że w styczniu trafiam do szpitala a w domu zostawiony sajgon... dziewczyny niby z bliźniakami to tak ok 30 tyg do szpitala się kładą więc jeszcze mam 8 tyg ale jakoś wolę się zabezpieczyć
Ewelcia jak będziesz się dobrze czuła to chyba nie będą Cie kłaść do szpitala także głową do goryFasia lubi tę wiadomość
-
Ola89 wrote:Ewelcia jak będziesz się dobrze czuła to chyba nie będą Cie kłaść do szpitala także głową do gory
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 14:53
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Uciekam bo mi się dzień skończy zaraz
Ps. Fajna taka burza mózgów bo zaczynam poważnie myśleć nad imieniem Natan - tylko jak mojego TZ przekonać???
Natan to fajne imię, tzn może nie do końca mi się podoba Natan co Nataniel, ale dla mnie Natan to zdrobnienie od NatanielaAnka1501 lubi tę wiadomość
-
Ewelcia moja koleżanka o której już pisała ma termin na 6 stycznia, czyli za 2,5 tygodnia a chyba dziś czy jutro ją kładą do szpitala
Czuje się super, z dzieciakami wszystko dobrze. W 33tc i jedno i drugie ważyło już ponad 2 kg
Nie masz problemów więc na spokojnie może dochodzić do terminu
Ze mną może być gorzej heheEwelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AMY Natan i Nataniel to dwa różne imiona
Już 15 a ja dalej w piżamie w łóżku
A za godzinkę jadę zobaczyć mój dom, bo dziś wstawiają okna !! W Julinkowym pokoju już są
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 14:57
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:AMY Natan i Nataniel to dwa różne imiona
Już 15 a ja dalej w piżamie w łóżku
A za godzinkę jadę zobaczyć mój dom, bo dziś wstawiają okna !! W Julinkowym pokoju już są
Ja juz tez mam okna w domuale pojade zobaczyć w sobotę
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Maaaaatko ja chyba zwariuję jak Julek przyjdzie na świat
piszę to chyba po raz setny - JESTEM PRZERAŻONA i czuję, że sobie nie poradzę .. że coś będę robić nie tak .. nie wiem jak trzeba się zająć takim mały szkrabem, jak go karmić, myć, przewijać, w co ubierać .. ja pitole KOSMOS
Chyba też tak zrobię, że może kupię już po urodzeniu jak się okaże, że Julek lubi być małą glizdką, a jak nie to szkoda kasy
nie jesteś jedynamoja teściowa to się smieje, ze mi nawet wanienka niepotrzebna bo wrzuce mlodego pod prysznic i bede go lała wodą
No co? ważne żeby była ciepłaAnka1501 lubi tę wiadomość
-
U mnie 12 stycznia 3 trymestr
OLA ja to pędzę od razujeszcze będą robotnicy, bo za dużo okien do wstawienia żeby się dziś wyrobili ale to nie ważne, muszę je zobaczyć
Hwesta ja gdyby nie te okna też bym dziś nigdzie nie szła -
nick nieaktualnyFasia wrote:AMY Natan i Nataniel to dwa różne imiona
Wiem, że różne, dlatego napisałąm że nie tyle Natan co Nataniel mi się podoba, co nie zmienia faktu że jakbym dałą dziecku na imię Nataniel to każdy by zdrobniale wołał Natan... boże jak wam trzeba wszystko dokładnie opisywać