Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaga - Ty też masz kota ?! jejku no dziewczyny ! też chcę
Amy - no co Ty mówisz, muszę zobaczyć ten motyw kurzych jaj bo podobno to krzyk mody. A w kwietniu, na Wielkanoc to w ogóle będzie szał macicy
bleee niedobrze mi. Kupiłam jeszcze Prenalen z DHA i mnie po tym mulia może to po tym Dupku ? hmmmm ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:
Amy - no co Ty mówisz, muszę zobaczyć ten motyw kurzych jaj bo podobno to krzyk mody. A w kwietniu, na Wielkanoc to w ogóle będzie szał macicy
no ja tą sukienke kupiłam właśnie na święta i na porodówkęw sam raz na kwietniowy termin
nie chce mi się przebieraćw święta się w nią ubiorę i obiecuję wrzucic zdjęcie
teraz wam mogę pokazać jak wyglada na wieszaku
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy na jakim wieszaku? Wskakuj w kieckę i cykaj focię
Jaga faktycznie niezła kolekcja. Normalnie policzę ile ja wszystkiego mam ale to jutro bo dzisiaj mi się nie chce
A u mnie dzisiaj na obiad spaghetti
A i jeszcze jedno... przyszła sukienka z Limone i chyba jest ciut za dużaTzn świadomie wzięłam większy rozmiar ale jakoś mam tak wrażenie że dziwnie wisi pod brzuchem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f4e77865da5.jpghwesta, Lwica, CzaryMary, Krysti, Eweliśka, Fasia, mimka84, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia to ta z allegro kiecka? fajnie wygląda, ja niby mierzyłąm też takie sukienki, ale źle się czuję bez odcięcia pod biustem
Mnie się nie chce przebierać obiecuję że jak ją będę przymierzać to wrzucę zdjęcie
Lwica, hwesta, Angela89, CzaryMary, Ewelcia, Hela85, Krysti, liloe, Fasia lubią tę wiadomość
-
Jaga wrote:[url=http://naforum.zapodaj.net/1af2b869c53d.jpg.html
Odpowiednio w ilości szt
Body krótki ręk: 30
Body długi ręk: 23
Bluzy, kurtki:7
spiochy: 11
spodenki kr: 4
spodenki dł: 5
półśpiochy: 5
rampersy: 5
pajace : 14
sukienki:8 szt
bluzki: 8
kaftaniki podspód: 8
kaftany : 16
Rozmiary 56-62
Witam
O rany! Body 30szt!!! Ja przy tobe mam garstkę tych ubranek a body moze pare!!
Wow nawet nie wiedziałam ze tyle potrzeba myslalm ze dokupię pare i styk ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 16:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia - mi sie wydaje, że ta sukienka jest ok. W ramionach nie jest za duża. Mi się bardzo podoba.
Jaga - to zamów do domku. Chyba, że nie przyjeżdzają. Ja własnie mam taki pomysł na dzisiejszy obiad
Hwesta - zupki Vifona kocham miłością wielką... niestety . Podczas ciązy zgrzeszyłam może ze 2 razy.
Amy- może byc i na wieszaku.
ohhho mój suwak każe mi zacząć ćwiczyć mięśnie Kegla. Która chętna na 5 minutowy seans ?)
EDIT : Amy sukienka bardzo w moim stylu. Prawie identyczną mam na Sylwa, tylko bez tego czegoś pod piersiami i z większym wycięciem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 16:05
Amy, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CZARY MARY - żeby Cię pocieszyć, nie płacz nad tym rozlanym olejem. Też próbowała, kupiłam na początku ciąży i łyknęłam może z 4 razy. OBRZYDLISTWO! Podchodziłam pore razy, ale albo mnie wzdymało tak totalnie, że ledwo się ruszac mogłam, albo miałam momentalny odruch wymiotny i źle się czułam przez pół dnia. Poddałam się. Wykorzystuję do olejowania włosów.
Zdecydowanie wolę łykac piguły.
Współczuję tylko sprzatania i tego zapaszku.
Raany, ja też jeszcze nic nie mam z ubranek, możliwe, że we wtorek przyjedzie paczuszka od kuzynki.Kupowałabym, ale nie mogę powiedzieć, żebyśmy mieli teraz luźniejsze fundusze. A JAGA, masz tyle to nie kupuj więcej, wiem, że chcesz ale lada moment i będziesz musiała większe kupować. Wtedy będziesz miała pole do popisu.
Jaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny