X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wytoczyłaś ciężkie działa :D urocze ciuszki :D

Mary - musiałabym być Fasią :P
    nie ma szans żebym się ubrałą w tą kieckę i cykałą zdjęcia :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga - Ty też masz kota ?! jejku no dziewczyny ! też chcę :)

Amy - no co Ty mówisz, muszę zobaczyć ten motyw kurzych jaj bo podobno to krzyk mody. A w kwietniu, na Wielkanoc to w ogóle będzie szał macicy :P

bleee niedobrze mi. Kupiłam jeszcze Prenalen z DHA i mnie po tym muli :( a może to po tym Dupku ? hmmmm ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 20:57

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zupka vifonu pięć smaków rozwalila mnie!! W życiu nie jadłam tak dobrej:D

Amy, mantissa, Krysti, Fasia lubią tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela nie kupiłam jeszcze ni jednej rzeczy a tak bardzo bym chciała. Tyle , że wiem ze nie potrzeba mi więcej :(

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:

Amy - no co Ty mówisz, muszę zobaczyć ten motyw kurzych jaj bo podobno to krzyk mody. A w kwietniu, na Wielkanoc to w ogóle będzie szał macicy :P

no ja tą sukienke kupiłam właśnie na święta i na porodówkę :P w sam raz na kwietniowy termin :D
    nie chce mi się przebierać :P w święta się w nią ubiorę i obiecuję wrzucic zdjęcie :P teraz wam mogę pokazać jak wyglada na wieszaku

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Dziewczyny, zupka vifonu pięć smaków rozwalila mnie!! W życiu nie jadłam tak dobrej:D
    o widzę, że u ciebie to jednak był TEN SMAK :P mnie mój zmysł oszukał :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jadłam z rok,pycha :)

Amy, CzaryMary lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm a ja pije sobie mullermilch pistacja-kokos nie ma nic lepszego <3

mantissa, Eweliśka lubią tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy na jakim wieszaku? Wskakuj w kieckę i cykaj focię :)

Jaga faktycznie niezła kolekcja. Normalnie policzę ile ja wszystkiego mam ale to jutro bo dzisiaj mi się nie chce :P

A u mnie dzisiaj na obiad spaghetti :)
    A i jeszcze jedno... przyszła sukienka z Limone i chyba jest ciut za duża :/ Tzn świadomie wzięłam większy rozmiar ale jakoś mam tak wrażenie że dziwnie wisi pod brzuchem :/
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f4e77865da5.jpg

hwesta, Lwica, CzaryMary, Krysti, Eweliśka, Fasia, mimka84, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam ochote na pizze i dupa bo mąz wraca już do domu . Jutro przywiezie :(

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia to ta z allegro kiecka? fajnie wygląda, ja niby mierzyłąm też takie sukienki, ale źle się czuję bez odcięcia pod biustem :)
    Mnie się nie chce przebierać obiecuję że jak ją będę przymierzać to wrzucę zdjęcie :)

eb00f51afa462b30med.jpg
    13b43923e3e72374med.jpg

Lwica, hwesta, Angela89, CzaryMary, Ewelcia, Hela85, Krysti, liloe, Fasia lubią tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    [url=http://naforum.zapodaj.net/1af2b869c53d.jpg.html

Odpowiednio w ilości szt
    Body krótki ręk: 30
    Body długi ręk: 23
    Bluzy, kurtki:7
    spiochy: 11
    spodenki kr: 4
    spodenki dł: 5
    półśpiochy: 5
    rampersy: 5
    pajace : 14
    sukienki:8 szt
    bluzki: 8
    kaftaniki podspód: 8
    kaftany : 16

Rozmiary 56-62

Witam

O rany! Body 30szt!!! Ja przy tobe mam garstkę tych ubranek a body moze pare!!
    Wow nawet nie wiedziałam ze tyle potrzeba myslalm ze dokupię pare i styk ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 16:00

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy bardzo ładna

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia - mi sie wydaje, że ta sukienka jest ok. W ramionach nie jest za duża. Mi się bardzo podoba.

Jaga - to zamów do domku. Chyba, że nie przyjeżdzają. Ja własnie mam taki pomysł na dzisiejszy obiad :)

Hwesta - zupki Vifona kocham miłością wielką... niestety . Podczas ciązy zgrzeszyłam może ze 2 razy.

Amy- może byc i na wieszaku.

ohhho mój suwak każe mi zacząć ćwiczyć mięśnie Kegla. Która chętna na 5 minutowy seans ? :P )

EDIT : Amy sukienka bardzo w moim stylu. Prawie identyczną mam na Sylwa, tylko bez tego czegoś pod piersiami i z większym wycięciem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 16:05

Amy, Ewelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Amy bardzo ładna
    dzięki :) podoba mi się bo jest lekko sportowa przez te kieszenie i po ciąży ją też ubiorę, mam nadzieję :P

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy śliczna! No właśnie ja też dochodze to takiego wniosku że źle się czuję w takich kieckach ale jak kupiłam to pochodzę :P
    Tak to ta z allegro chociaż kupiłam ją w końcu w sklepie internetowym.

Amy lubi tę wiadomość

• mantissa Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZARY MARY - żeby Cię pocieszyć, nie płacz nad tym rozlanym olejem. Też próbowała, kupiłam na początku ciąży i łyknęłam może z 4 razy. OBRZYDLISTWO! Podchodziłam pore razy, ale albo mnie wzdymało tak totalnie, że ledwo się ruszac mogłam, albo miałam momentalny odruch wymiotny i źle się czułam przez pół dnia. Poddałam się. Wykorzystuję do olejowania włosów. :P Zdecydowanie wolę łykac piguły. :P Współczuję tylko sprzatania i tego zapaszku.

Raany, ja też jeszcze nic nie mam z ubranek, możliwe, że we wtorek przyjedzie paczuszka od kuzynki. :) Kupowałabym, ale nie mogę powiedzieć, żebyśmy mieli teraz luźniejsze fundusze. A JAGA, masz tyle to nie kupuj więcej, wiem, że chcesz ale lada moment i będziesz musiała większe kupować. Wtedy będziesz miała pole do popisu. :)

Jaga lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Natan to fajne imię, tzn może nie do końca mi się podoba Natan co Nataniel, ale dla mnie Natan to zdrobnienie od Nataniela ;)

Ale u nas bardziej do nazwiska pasuje chyba Natan

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Ale u nas bardziej do nazwiska pasuje chyba Natan
    to teraz pozostaje Ci przekonać męża :) fajne wyjątkowe imię. Poza tym pasuje do Alana :)
    Natan i Alan :)

Anka1501 lubi tę wiadomość

‹‹ 1555 1556 1557 1558 1559 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ