Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wytoczyłaś ciężkie działa :D urocze ciuszki :D

Mary - musiałabym być Fasią :P
    nie ma szans żebym się ubrałą w tą kieckę i cykałą zdjęcia :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga - Ty też masz kota ?! jejku no dziewczyny ! też chcę :)

Amy - no co Ty mówisz, muszę zobaczyć ten motyw kurzych jaj bo podobno to krzyk mody. A w kwietniu, na Wielkanoc to w ogóle będzie szał macicy :P

bleee niedobrze mi. Kupiłam jeszcze Prenalen z DHA i mnie po tym muli :( a może to po tym Dupku ? hmmmm ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 20:57

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zupka vifonu pięć smaków rozwalila mnie!! W życiu nie jadłam tak dobrej:D

nick nieaktualny, mantissa, nick nieaktualny, Fasia lubią tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela nie kupiłam jeszcze ni jednej rzeczy a tak bardzo bym chciała. Tyle , że wiem ze nie potrzeba mi więcej :(

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:

Amy - no co Ty mówisz, muszę zobaczyć ten motyw kurzych jaj bo podobno to krzyk mody. A w kwietniu, na Wielkanoc to w ogóle będzie szał macicy :P

no ja tą sukienke kupiłam właśnie na święta i na porodówkę :P w sam raz na kwietniowy termin :D
    nie chce mi się przebierać :P w święta się w nią ubiorę i obiecuję wrzucic zdjęcie :P teraz wam mogę pokazać jak wyglada na wieszaku

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Dziewczyny, zupka vifonu pięć smaków rozwalila mnie!! W życiu nie jadłam tak dobrej:D
    o widzę, że u ciebie to jednak był TEN SMAK :P mnie mój zmysł oszukał :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jadłam z rok,pycha :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm a ja pije sobie mullermilch pistacja-kokos nie ma nic lepszego <3

mantissa, Eweliśka lubią tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy na jakim wieszaku? Wskakuj w kieckę i cykaj focię :)

Jaga faktycznie niezła kolekcja. Normalnie policzę ile ja wszystkiego mam ale to jutro bo dzisiaj mi się nie chce :P

A u mnie dzisiaj na obiad spaghetti :)
    A i jeszcze jedno... przyszła sukienka z Limone i chyba jest ciut za duża :/ Tzn świadomie wzięłam większy rozmiar ale jakoś mam tak wrażenie że dziwnie wisi pod brzuchem :/
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f4e77865da5.jpg

nick nieaktualny, Lwica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Eweliśka, Fasia, mimka84, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam ochote na pizze i dupa bo mąz wraca już do domu . Jutro przywiezie :(

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia to ta z allegro kiecka? fajnie wygląda, ja niby mierzyłąm też takie sukienki, ale źle się czuję bez odcięcia pod biustem :)
    Mnie się nie chce przebierać obiecuję że jak ją będę przymierzać to wrzucę zdjęcie :)

eb00f51afa462b30med.jpg
    13b43923e3e72374med.jpg

Lwica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ewelcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fasia lubią tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    [url=http://naforum.zapodaj.net/1af2b869c53d.jpg.html

Odpowiednio w ilości szt
    Body krótki ręk: 30
    Body długi ręk: 23
    Bluzy, kurtki:7
    spiochy: 11
    spodenki kr: 4
    spodenki dł: 5
    półśpiochy: 5
    rampersy: 5
    pajace : 14
    sukienki:8 szt
    bluzki: 8
    kaftaniki podspód: 8
    kaftany : 16

Rozmiary 56-62

Witam

O rany! Body 30szt!!! Ja przy tobe mam garstkę tych ubranek a body moze pare!!
    Wow nawet nie wiedziałam ze tyle potrzeba myslalm ze dokupię pare i styk ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 16:00

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy bardzo ładna

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia - mi sie wydaje, że ta sukienka jest ok. W ramionach nie jest za duża. Mi się bardzo podoba.

Jaga - to zamów do domku. Chyba, że nie przyjeżdzają. Ja własnie mam taki pomysł na dzisiejszy obiad :)

Hwesta - zupki Vifona kocham miłością wielką... niestety . Podczas ciązy zgrzeszyłam może ze 2 razy.

Amy- może byc i na wieszaku.

ohhho mój suwak każe mi zacząć ćwiczyć mięśnie Kegla. Która chętna na 5 minutowy seans ? :P )

EDIT : Amy sukienka bardzo w moim stylu. Prawie identyczną mam na Sylwa, tylko bez tego czegoś pod piersiami i z większym wycięciem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 16:05

nick nieaktualny, Ewelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Amy bardzo ładna
    dzięki :) podoba mi się bo jest lekko sportowa przez te kieszenie i po ciąży ją też ubiorę, mam nadzieję :P

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy śliczna! No właśnie ja też dochodze to takiego wniosku że źle się czuję w takich kieckach ale jak kupiłam to pochodzę :P
    Tak to ta z allegro chociaż kupiłam ją w końcu w sklepie internetowym.

• mantissa Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZARY MARY - żeby Cię pocieszyć, nie płacz nad tym rozlanym olejem. Też próbowała, kupiłam na początku ciąży i łyknęłam może z 4 razy. OBRZYDLISTWO! Podchodziłam pore razy, ale albo mnie wzdymało tak totalnie, że ledwo się ruszac mogłam, albo miałam momentalny odruch wymiotny i źle się czułam przez pół dnia. Poddałam się. Wykorzystuję do olejowania włosów. :P Zdecydowanie wolę łykac piguły. :P Współczuję tylko sprzatania i tego zapaszku.

Raany, ja też jeszcze nic nie mam z ubranek, możliwe, że we wtorek przyjedzie paczuszka od kuzynki. :) Kupowałabym, ale nie mogę powiedzieć, żebyśmy mieli teraz luźniejsze fundusze. A JAGA, masz tyle to nie kupuj więcej, wiem, że chcesz ale lada moment i będziesz musiała większe kupować. Wtedy będziesz miała pole do popisu. :)

Jaga lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Natan to fajne imię, tzn może nie do końca mi się podoba Natan co Nataniel, ale dla mnie Natan to zdrobnienie od Nataniela ;)

Ale u nas bardziej do nazwiska pasuje chyba Natan

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Ale u nas bardziej do nazwiska pasuje chyba Natan
    to teraz pozostaje Ci przekonać męża :) fajne wyjątkowe imię. Poza tym pasuje do Alana :)
    Natan i Alan :)

Anka1501 lubi tę wiadomość

‹‹ 1555 1556 1557 1558 1559 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Akcesoria do gondoli – co warto mieć pod ręką?

Komfortowy spacer z maluchem zaczyna się od dobrze dobranych akcesoriów do gondoli. Sprawdź, co naprawdę warto mieć pod ręką, by zadbać o wygodę i bezpieczeństwo dziecka.      

CZYTAJ WIĘCEJ