Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWina genetyki - choroby nie muszą mięc rodzice, mogli mieć dziadkowe a też nie musieli, wystarczy że doszło do jakiejś mutacji genu - zależy wszystko co oni tam stwierdzą po badaniach..
Przy zwykłym usg wcale nie musiało wyjść że coś jest nie tak -
nick nieaktualnyhwesta wrote:Biedna malutka... mam zemstę po vifonie zgaga bleeeee okropne
upssss... tak myślałam
no właśnie wszystkiego nie da się przewidziećMoja siostra była u lekarza jednego dnia , oczywiście wszystko w jak najlepszym porządku a za 2 dni urodziła w 25 tyg.ciąży
Ale KOBIETY!! nie stresujmy się. Myślmy pozytywnie i w spokoju niech nam zleci ten czas oczekiwania na nasze maluchy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Ale KOBIETY!! nie stresujmy się. Myślmy pozytywnie i w spokoju niech nam zleci ten czas oczekiwania na nasze maluchy
Też tak uważam, nei da się niczego przewidzieć a nasz spokój w czasie ciąży jest dla dziecka nieocenionyjak ma być źle to i tak będzie.. nie da się niczego przewidzieć i czegokolwiek zmienić
CzaryMary, mantissa, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co tak sobie pomyślałam skoro mam sklep na alegro oczywiście bede wrzucać rzeczy na przyszły rok dopiero ,imtak pomyślałam o was
ze bede wrzucać rownież ubranka dziecięce i zabawki rożne ,bede wrzucać tylko porządne rzeczy dla dzieci . Mi przez Pay u mozna płacić także mam nadzieje ze sobie coś znajdziecie dla swoich pociech .Ze względu na ceny w pl jakie są przyczynie się i bede szukać tu po lumpach tylko nowe inwrzucac kompleciki na lato i takie rożne tam .
hwesta, CzaryMary, Anka1501, mantissa, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy wrote:Też tak uważam, nei da się niczego przewidzieć a nasz spokój w czasie ciąży jest dla dziecka nieoceniony
jak ma być źle to i tak będzie.. nie da się niczego przewidzieć i czegokolwiek zmienić
Poleje Ci
Hwesta - hmmm no to było skrajne wczesniactwo. mała miała kilka wylewów do głowki, retinopatie, co za tym idzie operacje na oczka, 2 razy przeszła sepsę, lekkie porażenie mózgowe. Teraz ma 7 lat i troche problemów z układem ruchu i z oczkami. ale stale jest rehabilitowana. Jest moją bohaterką !! Kocham ją nad życieLali, Amy, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPo 27 latach odkryłam, że zdecydowanie lepiej miesza mi się herbatę w lewo
a zawsze mieszałam w prawo i jakoś mnie to drażniło
Boże.. jak to człowiek się całe życie musi uczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 17:00
Rudzia, sylvia007, Ewelcia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:Po 27 latach odkryłam, że zdecydowanie lepiej miesza mi się herbatę w lewo
a zawsze mieszałam w prawo i jakoś mnie to drażniło
Boże.. jak to człowiek się całe życie musi uczyć
a truskawkę to skad ja Ci wezmę? chyba że z choinki zerwę.
27 lat? boszzz stara jesteś ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny