X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Wiesz ze umnie to samo :) normalnie czasem jak by ktos usiadł z boku to by powiedział ze mu uzależnieni od siebie i pogadamy duzo rozmawiamy nie ma dnia byśmy nie siedli i nie pogadali czasem to do 12 w nocy siedzimy na lozku i rozmawiamy o życiu :)

My bardzo dużo rozmawiamy, wieczorem jemy razem obiad, często wspólny prysznic a potem lezymy przytuleni i rozmawiamy do nocy :)

Krysti, Ewelcia, Hela85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Ja sobie juz dawno nic nie kupiłam. Zawsze jak idę cos sobie kupić to wracam z rzeczami dla syna ;)
    A ja dla chłopa większość :) ale moj mi tez kupuje np bieliznę :) hihi sexy bieliznę przed ciążą kupił mi z koronki sukienkę i chyba po tym razie Ignaśia spłodził :D haha

Ewelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    My bardzo dużo rozmawiamy, wieczorem jemy razem obiad, często wspólny prysznic a potem lezymy przytuleni i rozmawiamy do nocy :)
    My razem obiad jadamy tez ja czekam na niego ,a broń Boże bym zjadła sama Oh jej był by urażony .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 17:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może i u mnie znów będzie jak kiedys,ale na razie nie będę się zmuszala i jego do tego. Mam ciągle dużo żalu i musi to sie rozejsc po prostu, bo wszystkie nowe rzeczy tylko przytłaczaja dodatkowo. Ja dziś nie ruszam się z łóżka, dobrze mi się leży, nie zmuszam się do niczego,pozniej wezmę kąpiel i nawet nie chce dziś z nim rozmawiać, mam nadzieje,ze nie będzie też chciał chociaż niedługo będzie w domu, myślę że i on i ja potrzebujemy odetchnąć i przemyśleć to co się stało bo padło dużo za dużo złych słów. I będę tyle leżeć i nic nie robić aż się całkiem wycisze i będę wiedziała, że żal uszedl i ze mogę pogadać bez złości

sylvia007, mantissa, Hela85, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierogi ruskie zrobiłam dzis :) i do tego maślaka

Anka1501 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez kiedyś siedzieliśmy, rozmawialiśmy o wszystkim,walczylismy o wspólne cele, musze pomyśleć w którym momencie nam się drogi rozeszly

Krysti lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    My razem obiad jadamy tez ja czekam na niego ,a broń Boże bym zjadła sama Oh jej był by urażony .

Mój nie, zawsze mówi żebym zjadła jak chce a ja wolę z nim :) tak nam przyjemniej :)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti aleeez bym ruskich zjadła :) uwielbiam!

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój wraca 18-19 do domu często więc nie jadamy juz razem od kiedy jestem w domu,tak to po pracy razem jedliśmy albo szliśmy gdzieś zjesc. Kiedyś też rozmawialiśmy w łóżku do nocy, ale ja lubiłam te nocne rozmowy achhhhh i tego mi brak :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 17:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Może i u mnie znów będzie jak kiedys,ale na razie nie będę się zmuszala i jego do tego. Mam ciągle dużo żalu i musi to sie rozejsc po prostu, bo wszystkie nowe rzeczy tylko przytłaczaja dodatkowo. Ja dziś nie ruszam się z łóżka, dobrze mi się leży, nie zmuszam się do niczego,pozniej wezmę kąpiel i nawet nie chce dziś z nim rozmawiać, mam nadzieje,ze nie będzie też chciał chociaż niedługo będzie w domu, myślę że i on i ja potrzebujemy odetchnąć i przemyśleć to co się stało bo padło dużo za dużo złych słów. I będę tyle leżeć i nic nie robić aż się całkiem wycisze i będę wiedziała, że żal uszedl i ze mogę pogadać bez złości
    Moim zdaniem kochana to powinnaś wstać się ogarnąć chlopunobiad dać ciepły inherbatke z cytrynką zrobic i pogadać sobie jak dorośli ludzie .Zlagodzic stan rzeczywistości .Ja bym tak nie mogła nic się nie odezwać do chłopa bo by mnie serce się krajalo .:

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    My tez kiedyś siedzieliśmy, rozmawialiśmy o wszystkim,walczylismy o wspólne cele, musze pomyśleć w którym momencie nam się drogi rozeszly

Hwesta nie zawsze jest jak w bajce ale jak się kogoś kocha to trzeba dbać o siebie nawzajem

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Mój nie, zawsze mówi żebym zjadła jak chce a ja wolę z nim :) tak nam przyjemniej :)
    Ja tam czekam w dzien nadrabiam czym innym :) hihin

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    To czego tak nie robicie teraz .

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Mój wraca 18-19 do domu często więc nie jadamy juz razem od kiedy jestem w domu,tak to po pracy razem jedliśmy albo szliśmy gdzieś zjesc

Mój czasem wraca o 22 a i tak jemy razem, zawsze czekam na niego. Może to taki głupi drobiazg ale widzę, że on to docenia i nawet jak wraca zły z pracy to zaraz lagodnieje i się przytula :)

Hela85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umnie jest tak ze moj sam z domu nie wychodzi :) zawsze go do dzwi odprowadzam i zyczę miłej pracy i buziak :) to juz tak samo się wpoiło :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 17:42

Anka1501, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Mój czasem wraca o 22 a i tak jemy razem, zawsze czekam na niego. Może to taki głupi drobiazg ale widzę, że on to docenia i nawet jak wraca zły z pracy to zaraz lagodnieje i się przytula :)
    A my nie zawsze jemy razem, bo mi się nieraz zwyczajnie nie chce jeść, ale zawsze siadam z mężem i patrzę jak je, popijam herbatkę :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 17:43

Krysti, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    A my nie zawsze jemy razem, bo mi się nieraz zwyczajnie nie chce jeść, ale zawsze siadam z mężem i patrzę jak je, popijam herbatkę :-)

A ja jem z nim bo inaczej kazalby się po plecach drapac :D

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3!herbaty z cytryną wypiłam juz tak mi smakuje :) cytryn kupiłam ostatnio z 5 i kupiłam sobie naczynie takie szklane podłużne i po wrzucalam cytrynki i zdobi blat kuchenny i fajnie to tak wyglada:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia - ja mam anemie, ale nie kręci mi się w głowie - kręciło jak nie byłam w ciąży więc to na pewno oznaka anemii, krwotoki z nosa są spowodowane zwiększoną objętością krwi i tym samym jej ciśnieniem, po prostu naczynka pękają..
    z krwotokami też borykałąm się całe lata, ale przeszło :) w ciąży miałąm krwotok może 2-3 razy

sylvia007 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W domu wysprzątane na zicher :) film ogladam

‹‹ 1559 1560 1561 1562 1563 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ