Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    a truskawkę to skad ja Ci wezmę? chyba że z choinki zerwę.

27 lat? boszzz stara jesteś !
    wiem, mąż też mi to mówi :P

truskawka może być mrożona :P

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie dostalam wiadomosci od Natali ze moje zamowienie jest gotowe !! No PIEKNE takie :) jestem zadowolona z tego :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ewelcia, Fasia lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Kupilam sobie wiaderecZko śledzi w sosie śmietanowym :D pycha ale na kropeczki sobie wzielam przecież całego nie opędzluje starczy na pare dni:) hihi

Ja wczoraj zjadłam śledziki w śmietanie, bo uwielbiam ale odżałowałam to taką zgagą, że szok. :( Zresztą codziennie mam zgagę. Rennie pomaga na niecałą godzinę. :( Musze o coś mocniejszego poprosić. W sobotę będę na Święta śledziki trzaskać. :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O taką mu kupilam a niech ma lubie mu ciuchy kupowac :) ucieszy sie jak do domku wróci ,ostatno tez lacosty mu kupiłam z fioletową kratą:) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fae788d9ebb2.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 17:13

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie stałam się 25-letnią babcią... Mój trzylatek i 5-letnia córka przyjaciółki mają dzidzke :/

nick nieaktualny, nick nieaktualny, mantissa, Rudzia, Ewelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam gaviscon ale nie działa, parzy cały przelyk po tej pysznej zupce,rennie musze kupic bo to oszalec można od zgagi,nie wiem czy wymioty nie lepsze ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 gratuluję!!! :D

Anka1501 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia super:) haha

Anka1501 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta dziękuję ;) idę se w łeb strzelić :D

nick nieaktualny, Ewelcia lubią tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to moje zamowienie <3 <3
    Z tego to tylko ten slonik
    do lozeczka, zrobiony na zamowienie tak zeby posowal do poscielki ktora juz mam :)
    10zshax.jpg
    I taki kocyk i podusia do wozeczka :)
    1231kbp.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 17:18

nick nieaktualny, Anka1501, Jaga, mantissa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Eweliśka, nick nieaktualny, Ulka84, Fasia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co chlopowi tez trza dogadzać ,moj lubi jak ja dbam o niego wie ze babę w domu ma tak mi powiedział :) miłe z jego strony ze docenia wszystko co robie wie ze bardzo go kocham a on mnie taki serdeczny człowiek kochany . Mnie się czasem serce kraja jak on tak ciezko pracuje , ale juz od jutra ma wolne 3 tyg :D ale bedziemy jak gołąbki razem wszystko robic mówi ze obiady bedzie gotował :D zemną .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 17:19

nick nieaktualny, mantissa lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti fajna koszula. Mój tez lubi koszule ale takie bardziej sportowe niż eleganckie. W 4F często kupuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakupy świąteczne razem cieszę się ze nie bede miec wszystkiego na mojej głowie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Krysti fajna koszula. Mój tez lubi koszule ale takie bardziej sportowe niż eleganckie. W 4F często kupuje
    Ja mojemu kupuje takie bo lubi ale uwielbia Polo nosic :) lubie jak nosi polówki :) musze mu kupic koszulek bawelnianych z 5 szt pod sweter bo widze ze juz te stare marne takie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 17:24

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti ja też tak uważam :) im bardziej ja się staram i dbam o niego - tym bardziej on jest szczęśliwy i dba o mnie. Kiedyś było różnie ale kochamy się i teraz po dziewięciu latach dbamy o siebie bardziej niż na początku.

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie stanik fajny kupiłam tez dzis :) tyle każdy coś dzis ma

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Krysti ja też tak uważam :) im bardziej ja się staram i dbam o niego - tym bardziej on jest szczęśliwy i dba o mnie. Kiedyś było różnie ale kochamy się i teraz po dziewięciu latach dbamy o siebie bardziej niż na początku.
    Wiesz ze umnie to samo :) normalnie czasem jak by ktos usiadł z boku to by powiedział ze mu uzależnieni od siebie i pogadamy duzo rozmawiamy nie ma dnia byśmy nie siedli i nie pogadali czasem to do 12 w nocy siedzimy na lozku i rozmawiamy o życiu :)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie juz dawno nic nie kupiłam. Zawsze jak idę cos sobie kupić to wracam z rzeczami dla syna ;)

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Strasznie dużo nadrabiania miałam no ale jakoś poszło, ominęłam tylko historię o jakiejś dzidzi straszną, bo dzisiaj to bym nie chciała czytać i niczym złym.
    Amy piękną sukienkę kupiłaś!!!
    Dziewczyny mam pytanko czy którąś z was ma anemie??! Ją niby przed ciążą zawsze miałam lekką, ale nie czułam tego i tak się teraz zastanawiam czy ciągłe zmęczenie, zawroty głowy no i te krwotoki z nosa to mogą być właśnie objawy anemii??

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie jedna pani psycholog ze Złotoryji powiedziała ze trzeba w związku rozmawiać o wszystkim nawet co nas gryZie inw tedy związek jest na pozycji nr1 :)

‹‹ 1558 1559 1560 1561 1562 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ