Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Kupilam sobie wiaderecZko śledzi w sosie śmietanowym
pycha ale na kropeczki sobie wzielam przecież całego nie opędzluje starczy na pare dni:) hihi
Ja wczoraj zjadłam śledziki w śmietanie, bo uwielbiam ale odżałowałam to taką zgagą, że szok.Zresztą codziennie mam zgagę. Rennie pomaga na niecałą godzinę.
Musze o coś mocniejszego poprosić. W sobotę będę na Święta śledziki trzaskać.
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO taką mu kupilam a niech ma lubie mu ciuchy kupowac
ucieszy sie jak do domku wróci ,ostatno tez lacosty mu kupiłam z fioletową kratą
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fae788d9ebb2.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 17:13
hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A to moje zamowienie
Z tego to tylko ten slonik
do lozeczka, zrobiony na zamowienie tak zeby posowal do poscielki ktora juz mam
I taki kocyk i podusia do wozeczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 17:18
Krysti, Anka1501, Jaga, mantissa, CzaryMary, Amy, Eweliśka, Hela85, Ulka84, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co chlopowi tez trza dogadzać ,moj lubi jak ja dbam o niego wie ze babę w domu ma tak mi powiedział
miłe z jego strony ze docenia wszystko co robie wie ze bardzo go kocham a on mnie taki serdeczny człowiek kochany . Mnie się czasem serce kraja jak on tak ciezko pracuje , ale juz od jutra ma wolne 3 tyg
ale bedziemy jak gołąbki razem wszystko robic mówi ze obiady bedzie gotował
zemną .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 17:19
hwesta, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Krysti fajna koszula. Mój tez lubi koszule ale takie bardziej sportowe niż eleganckie. W 4F często kupuje
lubie jak nosi polówki
musze mu kupic koszulek bawelnianych z 5 szt pod sweter bo widze ze juz te stare marne takie .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 17:24
-
Krysti ja też tak uważam
im bardziej ja się staram i dbam o niego - tym bardziej on jest szczęśliwy i dba o mnie. Kiedyś było różnie ale kochamy się i teraz po dziewięciu latach dbamy o siebie bardziej niż na początku.
Krysti, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Krysti ja też tak uważam
im bardziej ja się staram i dbam o niego - tym bardziej on jest szczęśliwy i dba o mnie. Kiedyś było różnie ale kochamy się i teraz po dziewięciu latach dbamy o siebie bardziej niż na początku.
normalnie czasem jak by ktos usiadł z boku to by powiedział ze mu uzależnieni od siebie i pogadamy duzo rozmawiamy nie ma dnia byśmy nie siedli i nie pogadali czasem to do 12 w nocy siedzimy na lozku i rozmawiamy o życiu
-
Hej dziewczyny. Strasznie dużo nadrabiania miałam no ale jakoś poszło, ominęłam tylko historię o jakiejś dzidzi straszną, bo dzisiaj to bym nie chciała czytać i niczym złym.
Amy piękną sukienkę kupiłaś!!!
Dziewczyny mam pytanko czy którąś z was ma anemie??! Ją niby przed ciążą zawsze miałam lekką, ale nie czułam tego i tak się teraz zastanawiam czy ciągłe zmęczenie, zawroty głowy no i te krwotoki z nosa to mogą być właśnie objawy anemii?? -
nick nieaktualny