Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy wrote:Rudzia - ale Ci dali termin żeby ich szlag..
Mary a już myślałam ze się z tym brzucholem wciskacie w normalne spodnie
a ja poszłam po jaja i wróciłam z sukienką. Boże jak trudno coś kupić w normalnych sklepach!! ale jestem zadowolona bo kupiłam odcinaną i marszczoną pod biustem co by mi się uszka z grzybami zmieściły
Sukienka od kur z wolnego wybiegu??hwesta, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lwica nie trzeba aż tyle , tyle poprostu nam się uzbierało po 2 dzieciaków.
CzaryMary niestety szkoda mi kasy na ich dojazd bo doliczą 20 zł. Mieszkam na wsi
Amy gdzie kupiłaś kiecke? Też taką chce natentychmiast:(
Mantissa wiem dlatego nie kupuje nic. Mam wsio ręczniki , pościelowe , pieluchy tetry i flanele, łóżeczko ( 2 szt) nawet butelki mam , podgrzewacz, wiadomo smoczki jakieś w razie wu będzie trzeba kupić i tylko kosmetyki. Jedynie co kupie koniecznie na mus to przewijak z półkami. Po CC kręgosłup mi pęknie jak będę przewijała dziecko wpół zgięta. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Ale u nas bardziej do nazwiska pasuje chyba Natan
Mojemu mężowi podoba się Nataniel. A najchętniej to nazwałby syna Martin... Przebąkuje również o Mario - a ja od razu mam przed oczami tą postać z gry Mario Bross - takiego wielkiego grzyba
Mantissa- no własnie przed rozwaleniem butli zdązyłam tym olejem polać pomidory. Średnia kompozycjaale nie poddaję się. Kupię nowy i będę dalej eksperymentować
za pol godziny przychodzi kumpela a mi tak się spaaaaaać chce ...mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:CzaryMary ja pierwszy raz zgrzeszylam i postaram się już nie jeść do końca ciazy,bo cholerstwo nie jest zdrowe,ale jakie pyyszne
więc jak masz ochotę to się nie krępuj
)
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaga wrote:Lwica nie trzeba aż tyle , tyle poprostu nam się uzbierało po 2 dzieciaków.
CzaryMary niestety szkoda mi kasy na ich dojazd bo doliczą 20 zł. Mieszkam na wsi
Amy gdzie kupiłaś kiecke? Też taką chce natentychmiast:(
Mantissa wiem dlatego nie kupuje nic. Mam wsio ręczniki , pościelowe , pieluchy tetry i flanele, łóżeczko ( 2 szt) nawet butelki mam , podgrzewacz, wiadomo smoczki jakieś w razie wu będzie trzeba kupić i tylko kosmetyki. Jedynie co kupie koniecznie na mus to przewijak z półkami. Po CC kręgosłup mi pęknie jak będę przewijała dziecko wpół zgięta.
ooo popatrz dobrze że powiedziałas o tym przewijaku. chciałam małego ogarniać na wyrku ale nie pomyślałam,że po cesarce może to nie być takie łatwe.
20 zeta za dojazd?!! zdziercy! tez bym nie zamówiła . -
Ola89 wrote:Ewelcia sliczne Ci w tej sukience
i chyba nie jest za dużą bo jak Ci brzuszek trochę urosnie to będzie akurat
mantissa, Ola89, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Amy sexy dupa będziesz w tej kiecce od kur
hahahawygoda przede wszystkim
ważne żeby mi słoma z butów nie wystawała i kury za mną nie szły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 16:25
Anka1501, Ewelcia, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hela85 wrote:pierwszy raz w tej ciąży złapałam doła przez te wieści, bo pamiętam ich jak się cieszyli, ona śmigała, niby nic jej nie było, na basen latała, norz kur..., oszczedza się człowiek źle, funkcjonuje normalnie też źle, do du... z tym wszystkim idę się położyć
On masakra, straszna historia -sama chce sie zapisać na basen w styczniu
A to lekarze nic nie widzieli na USG w Polsce to jest tego więcej... -
nick nieaktualnyJaga wrote:CzaryMary taki chce kupić, kasa nie wielka a potem zabawki tam poukładam dzieciakom.
http://allegro.pl/polko-przewijak-na-kolkach-klups-orzech-nowosc-i4880769642.html
ooo super, dzięki. czegoś takiego szukam tylko, że białe. Ale widzę, że białe tez mająnice