X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Rudzia - ale Ci dali termin żeby ich szlag..

Mary a już myślałam ze się z tym brzucholem wciskacie w normalne spodnie :P

a ja poszłam po jaja i wróciłam z sukienką. Boże jak trudno coś kupić w normalnych sklepach!! ale jestem zadowolona bo kupiłam odcinaną i marszczoną pod biustem co by mi się uszka z grzybami zmieściły :P

Sukienka od kur z wolnego wybiegu?? :P

hwesta, Amy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Sukienka od kur z wolnego wybiegu?? :P
    nie był wolny! :P mówiłąm że kury łańcuchowe :P

Anka1501 lubi tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica nie trzeba aż tyle , tyle poprostu nam się uzbierało po 2 dzieciaków.

CzaryMary niestety szkoda mi kasy na ich dojazd bo doliczą 20 zł. Mieszkam na wsi :)

Amy gdzie kupiłaś kiecke? Też taką chce natentychmiast:(

Mantissa wiem dlatego nie kupuje nic. Mam wsio ręczniki , pościelowe , pieluchy tetry i flanele, łóżeczko ( 2 szt) nawet butelki mam , podgrzewacz, wiadomo smoczki jakieś w razie wu będzie trzeba kupić i tylko kosmetyki. Jedynie co kupie koniecznie na mus to przewijak z półkami. Po CC kręgosłup mi pęknie jak będę przewijała dziecko wpół zgięta.

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia sliczne Ci w tej sukience :) i chyba nie jest za dużą bo jak Ci brzuszek trochę urosnie to będzie akurat

Ewelcia lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary ja pierwszy raz zgrzeszylam i postaram się już nie jeść do końca ciazy,bo cholerstwo nie jest zdrowe,ale jakie pyyszne

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga - właśnie ja też się za nią ochodziłam... a znalazłam w takim małym prywatnym butiku, żadna sieciówka :) więc polecam chodzenie do niepozornych małych sklepów :D

Anka1501, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Ale u nas bardziej do nazwiska pasuje chyba Natan

Mojemu mężowi podoba się Nataniel. A najchętniej to nazwałby syna Martin... Przebąkuje również o Mario - a ja od razu mam przed oczami tą postać z gry Mario Bross - takiego wielkiego grzyba :)

Mantissa- no własnie przed rozwaleniem butli zdązyłam tym olejem polać pomidory. Średnia kompozycja :/ ale nie poddaję się. Kupię nowy i będę dalej eksperymentować :)

za pol godziny przychodzi kumpela a mi tak się spaaaaaać chce ...

mantissa lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy sexy dupa będziesz w tej kiecce od kur ;)

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    CzaryMary ja pierwszy raz zgrzeszylam i postaram się już nie jeść do końca ciazy,bo cholerstwo nie jest zdrowe,ale jakie pyyszne
    do póki nie będziesz ich jadła codziennie to luz - raz na tydzień czy dwa tygodnie nikomu krzywdy nie zrobią :) więc jak masz ochotę to się nie krępuj :))

mantissa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Lwica nie trzeba aż tyle , tyle poprostu nam się uzbierało po 2 dzieciaków.

CzaryMary niestety szkoda mi kasy na ich dojazd bo doliczą 20 zł. Mieszkam na wsi :)

Amy gdzie kupiłaś kiecke? Też taką chce natentychmiast:(

Mantissa wiem dlatego nie kupuje nic. Mam wsio ręczniki , pościelowe , pieluchy tetry i flanele, łóżeczko ( 2 szt) nawet butelki mam , podgrzewacz, wiadomo smoczki jakieś w razie wu będzie trzeba kupić i tylko kosmetyki. Jedynie co kupie koniecznie na mus to przewijak z półkami. Po CC kręgosłup mi pęknie jak będę przewijała dziecko wpół zgięta.

ooo popatrz dobrze że powiedziałas o tym przewijaku. chciałam małego ogarniać na wyrku ale nie pomyślałam,że po cesarce może to nie być takie łatwe.

20 zeta za dojazd?!! zdziercy! tez bym nie zamówiła .

• Ewelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ewelcia sliczne Ci w tej sukience :) i chyba nie jest za dużą bo jak Ci brzuszek trochę urosnie to będzie akurat
    Do świąt to już ma za bardzo nie urośnie ten brzuch ale co tam... będzie więcej miejsca na świąteczną ciążę spożywczą :P

mantissa, Ola89, Fasia lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    nie był wolny! :P mówiłąm że kury łańcuchowe :P

A fakt... Pewnie jeszcze zakute w dyby :P

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Amy sexy dupa będziesz w tej kiecce od kur ;)
    szczególnie w zestawie z zieloną kurtką typu Parka i musztardowymi traperami :D
    hahaha :D wygoda przede wszystkim :D ważne żeby mi słoma z butów nie wystawała i kury za mną nie szły :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 16:25

Anka1501, Ewelcia, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    A fakt... Pewnie jeszcze zakute w dyby :P
    rozszyfrowałaś mój chów :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurde, Hela ale historia ! biedna malutka :/ na pewno się męczy.

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela szok :( przykre

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela - az mi się przypomniałą moja walka z egezmą, nie miałąm skory na rękach i ból bym niesamowity, ale byłąm dorosła... więc dzidzie na pewno to boli i właśnie zaczyna się walka z bólem i będzie to trwało do końca życia.. strasznie to smutne..

• Jaga Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary taki chce kupić, kasa nie wielka a potem zabawki tam poukładam dzieciakom.
    http://allegro.pl/polko-przewijak-na-kolkach-klups-orzech-nowosc-i4880769642.html

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    pierwszy raz w tej ciąży złapałam doła przez te wieści, bo pamiętam ich jak się cieszyli, ona śmigała, niby nic jej nie było, na basen latała, norz kur..., oszczedza się człowiek źle, funkcjonuje normalnie też źle, do du... z tym wszystkim idę się położyć

On masakra, straszna historia -sama chce sie zapisać na basen w styczniu :(

A to lekarze nic nie widzieli na USG w Polsce to jest tego więcej...

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    CzaryMary taki chce kupić, kasa nie wielka a potem zabawki tam poukładam dzieciakom.
    http://allegro.pl/polko-przewijak-na-kolkach-klups-orzech-nowosc-i4880769642.html

ooo super, dzięki. czegoś takiego szukam tylko, że białe. Ale widzę, że białe tez mają :) nice :)

‹‹ 1556 1557 1558 1559 1560 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ