Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:O rany Rudzia ... serio? To aż takie pilne ?
No pilne..wiesz ta rana mi sie ciagle babrze i boli co 2 dzien,,ropa leci krwawi., no martwie sie i wole miec to z glowy jak najszybciej ale kurcze czemu akurat teraz... Ehhh dobrze ze list doszedl dzis bo jak bym dostala jak bede w Polsce to przepadl by mi termin a czekalam na to skierowanie ponad miesiac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Pisalyscie kiedyś ze odczuwacie juz skurcze BH jak je odróżnić? Mi czasem się brzuch zepnie tak zupełnie bezbolesnie i zaraz puszcza tylko nie wiem czy to mały się nie przemieszcza wtedy bo to tak punktowo tylko się spina a nie cały
no wlasnie mi gin powiedziała wczoraj ze jak twardnieje brzuch w jednym miejscu i nie trwa to długo no i nie jest jakies bardzo bolesne to własnie dzieciaczek sobie wypina a to dupke a to plecki czy co tam jeszcze może wypiąć
Hwesta - serio?? cos Ci juz leci?? ale jak nacisniesz czy tak po prostu? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OLA ja mam takie spinanie brzucha. Nagle czuję napięcie i w jednym miejscu czyli po prawej stronie taka wielka gula wychodzi, smiesznie to wygląda, jest twarda jak kamyczek - 3 lekarzy mi powiedzialo, że to dziecko się wypycha
Rudzia, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:OLA ja mam takie spinanie brzucha. Nagle czuję napięcie i w jednym miejscu czyli po prawej stronie taka wielka gula wychodzi, smiesznie to wygląda, jest twarda jak kamyczek - 3 lekarzy mi powiedzialo, że to dziecko się wypycha
No ja tez tak mam ale to Sofii, a te skurcze to mi twardnieje caly brzuch wtedy na chwile i zaraz puszcza
-
nick nieaktualny