Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam mieć sesję i chyba zrobię ją jeszcze przed szpitalem w styczniu, bo później to może być ciężko
Ale oczywiście trzymam się terminuj na kwiecień, ewentualnie koniec marca, nie wcześniej
Hwesta dopisałam jeszcze conieco do powyższego postu -
liloe wrote:Czyli lepiej w 30 niż np. w 32? Cholera im człowiek mniej wie, tym spokojniej śpi chyba
Wg mojej wiedzy lepiej. Bo w 32 tc to już 8 miesiąc, a wtedy się płucka rozwijają. Zbyt wiele nie wiem, nie chcę czytać, moja gin niewiele mówi na zapas. Dopiero jak dochodzę do pewnego etapu to wtedy więcej mówi, żeby mnie nie stresować itdpóki co mam etap 28 tydzien - szpital - sterydy na płuca - dbanie o siebie i leżenie w 8 miesiącu i byle do 9
-
nick nieaktualnyTakie 6£ zaplacilam za wszystko i nowee
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d3df2392b4b.jpg
Jaga, Fasia, Hela85, Bambi85, hwesta, CzaryMary, Rudzia, Klaudia90, MartaAlvi, Ewelcia, mantissa, Lali, Eweliśka, sylvia007, Militta110816, mimka84, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
prosze bardzo 3h sesji na forum i nawet mi mdlosci przeszly wiec to raczej ciazowe a ine jelitowka ufff. Pojde wiec na ta wigilie, wylaszczę się to juz w ogole bedzie mi lepiej, a potem pojade sie wysciskac swiatecznie z moim zboczonym szefem fuuuuj, oby jedzenie bylo dobre :p
Zmykam do łazienki zatem do wieczoraaaaaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 14:11
Fasia, Hela85, CzaryMary, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki Fasia
ja też się trzymam 30 marca/ początku kwietnia,ale przy kolce nerkowej lekarze mówili, że może być roznie,ale mam nadzieje ze do polowy marca dam rade i ze kamień ani żadne bakterie juz nie zaatakuja. Kurde, nie umiem spać w dzień. Oczy od płukania wczorajszego i porannego mnie pieka jak w dzieciństwie
dziwne uczucie, jakby piasek w oczach,zapomnialam je juz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 14:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja to już wyglądam jak w 8 więc śmiało mogłabym teraz iść
Boję się co to będzie za miesiąc hehe
chociaż może jeśli od początku tak urósł to teraz stanie i nie będzie tak przyrastał
CzaryMary, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny