Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
liloe wrote:Fasia masz mega kopa w dupsko za tą informację o porodówce na TLC
Nigdy tego nie oglądałam, myślę włączę sobie, a teraz siedzę zryczana. Masakra jakaś, pierwszy i ostatni raz...
No to witaj w klubie, bo ja też ryczę ... ja pierdziele ... myślałam, że ona już ... ehhhh ;((( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bambi już się skończyło
ale nie płakałyśmy, bo się dziecko urodziło .. Ono się zachłysnęło w brzuszku mamy smółką i długo po urodzeniu nie oddychało .. myślałam, że umiera ale w końcu zaskoczyło .. masakra ...
-
liloe wrote:Teraz poza owinięciem pępowiną będę obawiać się smółki. Ja pitolę! Te programy zdecydowanie nie są dla ciężarnych...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LILOE pierwszy raz taki hardcorowy odcinek leciał .. naprawdę ..
Na szczęście staram się wszystko co złe odrzucać, bo inaczej ześwirowałabym .. Moje studia już mi wystarczająco przerobiły mózg, dobrze że to było kilka lat temu i wyparłam ze swojej świadomości to co złe się może stać -
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Fasiu,Tobie lekarz mowil kiedy dzidzia się może urodzic żeby była bezpieczna juz w miarę? To tak 30 tydzień??
28 dokładnie. Powiedziała, że "najgorzej" między 31-34. Tzn niedobrze w tych tygodniach, bo wtedy dochodzi do rozwoju płucek i jak się dzidziol rodzi to może dojść do niewydolności oddechowej i dłużej w szpitalu musi zostać. Chyba głównie o to chodzi .. Ona niewiele chce mi mówić o tych złych rzeczach, trzymamy się ciągle pozytywów
Dlatego w 28tc muszę się zgłościć do szpitala na tą terapię sterydową na płucka dla Julka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 14:02
-
hwesta wrote:Fasiu,Tobie lekarz mowil kiedy dzidzia się może urodzic żeby była bezpieczna juz w miarę? To tak 30 tydzień??
Hela85 lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:Hwesta zaraz dostaniesz po tylku za takie pytania, co tam znowu rozkminiasz co :>??? Twoje urodzi sie w 40 tc a na pewno po 37 i juz.Mam nadzieje ze Fasia tez tego pytania nie zaszczyci odpowiedzią
Ups odpowiedziałam