Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Lekarz ma na pewno w swojej dokumentacji. Bo na pewno mierzy... to dla niego te dane nie dla nas
mi mierzy ńa wizycie robi zdj i zostawia w dpkumentacjimowi tylko ze okej jak zapytam. Jak nie zapytam i jest ok to nic nie mowi
Tez tak myślałam ale ten lekarz co robił mi polowkowe to nie jest mój lekarz prowadzący i on o mi cały wykaz pomiarów dal a AFI tam nie ma -
Rudzia no i jak Cię poceszyć w takiej sytuacji, jakoś musisz jeszcze wytrzymać do tego porodu, w Polsce bys poszla do innego skonsultować i byś wiedziała co i jak a tam za granicą inny świat co zrobić, ja w tym przypadku cieszę się że jestem w Polsce, nikomou za granicą nie zazdroszczę jesli chodzi o ciążę....
Bedzie dobrze nie martw się
A może cesarkę ci zrobią przez te że infekcje ci się robia non stop???Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 12:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa święta pierwszy raz w życiu bez swojej rodziny spędzam, zawsze przygotowywalam wigilie,makowce,bigosy,miesa się pieklo,pierogi lepilo. A teraz pierwszy raz w życiu mamy ani taty ani brata,babci nie zobaczę bo są 500 km stad,tak to jeździłam co roku... i jakoś nie czuje tych swiat,a tak bardzo lubiłam cała ta krzatanine,tak fajnie bylo:)
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Tez tak myślałam ale ten lekarz co robił mi polowkowe to nie jest mój lekarz prowadzący i on o mi cały wykaz pomiarów dal a AFI tam nie ma
-
Liloe ja wieem i ja to rozumiem.. ale mi mamy szkoda bo wössnie mi powiedziala ze nie cieszy sie ze swiat bo mialo byc inaczej i ze jej sie plakac chce..
Ona tez to rozumie no ale jej smutno...a wtedy i mi tez
do dupy..
-
Amy wrote:ja z połówkowego też chhyba nie mam takich danych. ale jeszcze sie upewnie i sprawdzę... a nie ma na dokumencie opisowym - płyn owodniowy w normie ale bez konkretów
Mam tylko napisane ze płyn w normie ale swoją drogą powinien chyba wpisać ten pomiar dla wiedzy lekarza prowadzącego?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Mam tylko napisane ze płyn w normie ale swoją drogą powinien chyba wpisać ten pomiar dla wiedzy lekarza prowadzącego??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 12:48
-
hwesta wrote:Ja święta pierwszy raz w życiu bez swojej rodziny spędzam, zawsze przygotowywalam wigilie,makowce,bigosy,miesa się pieklo,pierogi lepilo. A teraz pierwszy raz w życiu mamy ani taty ani brata,babci nie zobaczę bo są 500 km stad,tak to jeździłam co roku... i jakoś nie czuje tych swiat,a tak bardzo lubiłam cała ta krzatanine,tak fajnie bylo:)
Fajne takie święta ale tak wyszło, że jestem przez całe święta sama z synem