Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiecie co czuje Ignasia gdzies w srodku jak skacze chyba:D po bokach slabiej ale lekko czuc ale jak to jest czy on juz jest wyzej bo mam lozysko na przrdniej scianie brzucha i tak jak midwife mowila moge go nie czuc ale brzuch mnie skakał z przodu to znaczy ze juz jest wyzej pod łozyskiem ,moze to i dobrze ze mam sprzodu bo on tak kopie ze mi skacze brzuch a jak by lozyska nie bylo z przodu to by mnie bolalo:D
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Na żadnym zdjęciu ani wyniku nie ma AFI... Może być to jeszcze jakoś inaczej oznaczone??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LILIOE:) o porażce to chodziło mi o wygląd:) bo o funkcjonalności się wypowiedzieć nie umiem:)
może po prostu to nie mój typ i tyle.
pewnie pójdę do sklepu, coś wybiorę, a jak już wybiorę to nie przeczytam ani jednej opini w necie;) hihi
a moja mała jakaś spokojniejsza dziś i wczoraj, chyba ją antybiotyki osłabiają.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Na żadnym zdjęciu ani wyniku nie ma AFI... Może być to jeszcze jakoś inaczej oznaczone??
mi mierzy ńa wizycie robi zdj i zostawia w dpkumentacjimowi tylko ze okej jak zapytam. Jak nie zapytam i jest ok to nic nie mowi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 12:30
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:LILIOE:) o porażce to chodziło mi o wygląd:) bo o funkcjonalności się wypowiedzieć nie umiem:)
może po prostu to nie mój typ i tyle.
pewnie pójdę do sklepu, coś wybiorę, a jak już wybiorę to nie przeczytam ani jednej opini w necie;) hihi
a moja mała jakaś spokojniejsza dziś i wczoraj, chyba ją antybiotyki osłabiają....ze juz jestes z nami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jest mi smutno
wlasnie wracam od lekarza... jade teraz do poloznej. Lekarz mnie "pocieszyl" ... powiedzial ze z ta cysta tp ja bede miala caly czas problem i z infekcjami...i ze za kazdym razem trzeba to ciac.. zagoi sie jedynie jesli bede miala po poprostu szczescie..
uspokoil mnie tylko ze na Malutka to nie wplywa i nie szkodzi jej.. ehh.. jakis w ogole na poczatku byl mily a potem tak do mnie gadal jakbym göupia byla jakas
I dostalam zwolnienie na 2 miesiace... chociaz tyle..
Mamie smutno ze jada sami na swieta i ze ja musze zostac ;( przez to i mi smutno..nie lubie takich sytuacji
-
nick nieaktualny