Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:hej to podobna waga wyjściowa jak u mnie, tylko ja jeszcze ciut niższa
Jeszcze niższa? Niemożliwe.A tak serio to spotkałam ostatnio dziewczynę 148 cm. TAAAKA malutka była.
I ja tam lubię mój wzrost, żeby nie było.
-
nick nieaktualny
-
mantissa wrote:Jeszcze niższa? Niemożliwe.
A tak serio to spotkałam ostatnio dziewczynę 148 cm. TAAAKA malutka była.
I ja tam lubię mój wzrost, żeby nie było.
-
Mantissa oj cieżko się chodzi ciężko. Ale to kwestia chyba tego , że mam tendencje do tycia w brzuchu. W nogach nie cały cm moze 2 doszło.
Amy mam ogromne boczki:D I dupka jest duża ale co zrobić.
Hela rozstępy są widoczne i to bardzo ,zwisająca skóra itp. Mam cały brzuszek przeorany a do 38 tygodnia nie miałam nawet jednego rozstepu. Brzuch się bardzo opuścił a był tez bardzo duży. Nic nie poradze na to.
Cieszę się , że syna mam zdrowego, mojemu TZ nie przeszkadza moj wygląd pociążowy więc jest naprawde gyt.
Po porodzie już na mnie czeka orbitrek bo teraz mam zakazmantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja też bym wolałą nie tyć, bo mi kg same nie zejdą. Całe życie pokutowałam za jakieś obżarstwo. Każdy kg na minusie u mnie to ciężka praca, nigdy waga mi nie zleciała od tak, a przybierałąm na wadze szybko, więc musiałam się bardzo pilnować.. ale jak już obrałąm metodę to problemów ze skaczącą wagą nie mam. Nie licząc okresu ciąży, bo przecież już 6 miesięcy nie ćwiczę więc i tak uważam za sukces to że "niewiele" mi na razie przybyło przy płąszczeniu dupy i jedzeniu :]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 13:45
-
hwesta wrote:Ola89 a powiedz mi Ty miałaś dużo tej wydzieliny? Bo ja mam wzmozona,taka biała bardziej wodnista,ale nie chce popadać w paranoje. Może dlatego,ze ciągle leżę i jak się pionizuje to wylatuje hmm
Wiesz co nie było tak żeby mi się lalo ale czulam ze ciągle jest mokro i jak wstawalam z łóżka to czulam ze leci. To było płynne lekko mleczne.
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:No to ja coś takiego miałam właśnie i się wciągnęło.
zamierzałam zaraz usunąć a Wy już niecierpliwe skopiowałyścieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 13:47
mimka84, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:No to ja coś takiego miałam właśnie i się wciągnęło.
u mnie tylko operacja by wchodziła w grę, ale mam nadzieję, że mnie taki widok ominie, przez to że tyle trenowałam nad brzuchem przed ciążą. Mam nadzieję, że to nie pójdzie na marne. A jak pójdzie to nic trzeba będzie zainwestować w chirurga
-
Hej dziewczyny. A wy o wadze, weście ludzi nie dołujcie, a jak patrzę na Amy to mam ochotę popaść w anoreksję. Ale do kwietnia jeszcze się powstrzymam, później tylko powietrz i woda
A tak poważnie, to chyba wszystkie wiemy, że przytycie tylko 6-7 kg jest raczej mało realne, zdarza się czasami, ale zdecydowanie częściej jest to 16-17 kg.
A tak zmieniając temat, czy któraś z was brała coś na kaszel w ciąży??? Strasznie mnie męczy i boję się, że w końcu skurcze wywoła częstsze, a do rodzinnego nie mogę pójść dzisiaj, bo przyjmuje akurat lekarka, która uważa, że nawet apap jest surowo w ciąży zakazany! -
hwesta wrote:No to dobrze
czyli może tak jest i juz
U mnie to była paskudna infekcja. Wody to się Sącza cały czas równomiernie albo coraz bardziej a taka wydzielina to różnie. U mnie się wody nie potwierdziły także u Was to tez pewnie zwykłą wydzielina albo infekcja. Teraz po antybiotykach i globulkach juz jej nie mam. -
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:boziu nie pokazuj nam tego bo się wszystkie do doktora Szczyta zapiszemy po porodzie........
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Hela85 wrote:jak mi tam na dole nie będzie odpowiadało po porodzie to ja się zapisuję zwłaszcza że moje warszawskie mieszkanie jest 300 m od jego prywatnej kliniki więc bedę miała po drodze
Hela85 lubi tę wiadomość