Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaga wrote:Mimka ja mam gumowe bańki chińskie, pięknie sciągają skóre po porodzie. Też chce ich uzywać potem.
Sylwia nie pomoge aczkolwiek wiem , że jest syrop prenalen. MAm w domu. -
wiem wiem używałam ich pewien czas i celulit zniknął całkiem. Teraz widzę nawroty, zresztą jak się starać zaczęliśmy o 2 smyka gin mi zabronił ich używać. Ale potem to nie popuszcze. Na wakacje chce założyć sukienke którą kupiłam sobie w tym roku w czerwcu:D
mimka84 lubi tę wiadomość
-
O brzuszki będziemy sie martwić po porodzie, weźmiemy sie z Chodakowska do roboty i będziemy sexi mamy
teraz pic duzo wody i jeść zdrowo i... Tyle. Nic wiecej zrobić nie możemy... Nie kazdy ma tyle szczescia co AMY ze swoim zgrabniutkim brzuszkiem
Chcecie zdjecie mojego wózeczka, chcecie, chcecie, chcecie..? Bo wlasnie go zmontowałam...sylvia007, Hela85, mantissa, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:O brzuszki będziemy sie martwić po porodzie, weźmiemy sie z Chodakowska do roboty i będziemy sexi mamy
teraz pic duzo wody i jeść zdrowo i... Tyle. Nic wiecej zrobić nie możemy... Nie kazdy ma tyle szczescia co AMY ze swoim zgrabniutkim brzuszkiem
Chcecie zdjecie mojego wózeczka, chcecie, chcecie, chcecie..? Bo wlasnie go zmontowałam... -
Gosha wrote:O brzuszki będziemy sie martwić po porodzie, weźmiemy sie z Chodakowska do roboty i będziemy sexi mamy
Chcecie zdjecie mojego wózeczka, chcecie, chcecie, chcecie..? Bo wlasnie go zmontowałam...
Pewnie ze chcemy -
iwonka1077 wrote:hehe no ja 150 :)a mąż 180 cm na zdjeciach ślubnych śmiesznie wygladamy
Mój ma 192.Mam nadzieję, że synuś wzrost po nim odziedziczy.
Sylwia, ja dychralam prawie miesiąc, po syropie z cebuli mnie zemdliło a jak w końcu poszłam do lekarza, zeby mnie osluchal to mi tylko mega dawkę wit C i wyparzanie stóp zalecił. Samo przeszło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 14:03
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:hehe to się dowiedz ile to kosztuje bo ja sie obawiam że będę musiała tam zawitać po dwóch ciążach... achhh
mimka84 lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:o maszzz to trza kase odkładać, ja to się o brzuch martwie najbardziej...
a no dole to hmm zobaczymy czy cc nie będę miała bo pierwsze cc było... na dole nie widzę rożnicyHela85 lubi tę wiadomość
-
Mimka wczoraj na TLC oglądałam program 19 cioro dzieciaków.
To jest dopiero produkcja, na koniec babka mówi , że jak bozia da to ona z chęcią by jeszcze chciała.
Jej córka ( nie wiem tylko ile lat ale młodziutka) w 3 ciązy jest cieszy się ogromnie, córka 3 latka syn ledwie po roku a ta 3 ciąze ciągnie.....koszmar nie dałabym rady napewno.
Ja po tej cesarce moge zapomnieć o kolejnym dzieciątku.mimka84, Hela85 lubią tę wiadomość
-
o mój Boże....właśnie dostałam gifty ze słodyczami od jednej z firm która z nami współpracuje.....jak ja mam się im oprzeć!!! cała wielka siata słodyczy!!!! chyba podam dalej bo nie wytrzymam
GOSJA pokaż wózeczek:Dmimka84, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny