Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy - dobra dupa
Brzuch rośnie, nie da się tego ukryć
Hwesta - ja tez juz od dłuższego czasu mam bardziej mokro, własnie w momencie kiedy wstaję do pozycji pionowej.
ostatnio na takim szybkim, małodokładnym usg doktor mówi: noo to chłopak, tak?
ja: no tak
ona: ale jajek nie ma
ja: co!! ??
ona: no jeszcze nie zeszły do worka mosznowego
ja: OMG!! Nie strasz mnie kobieto, nie jestem przygotowana na takie newsymimka84, Hela85, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:
Hela85 lubi tę wiadomość
-
Amy to ty chyba ciezkie kości masz:)
Ja przytyłam od poczatku albo 4 albo 5 kilo wczoraj mi 4 pokazywala ta waga a dzis 5 to juz nie wiem tak to jest jak dziecko się bawi waga... zobaczymy po swietach u lekarza ale mniej nie bedzie po obżarstwie świątecznym.Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy ale fajny zgrabny brzusio
Mi trochę ruszyłi wczoraj w szoku byłam jak w ciągu 3 tygodni mam 2kg na plus, ale od początku ciąży 6kg więc luz, nawet mnie gin pytała jaką wagę miałam w poprzedniej ciąży.. ale wtedy miałam więcej jakieś 1,5kg... no nic teraz ma być niunia, więc zgrabniejsze dzieciątko
po za tym nie mam za bardzo apetytu
AAA i możliwe że skoro przybieram w brzuchu to dlatego miałam te bóle spojenia, jakby mi się rozchodziło, albo nawet jakby mnie ktoś tam mocno uderzył i takiego siniaka mam, ech w każdym razie nic przyjemnego... i że spojenie rozchodzi się jak już, zazwyczaj po 33 tyg...Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hela hahaha:D
rozbawiłaś mnie cycami:D
a ja nie wiem ile przytyłam ale czuję że się mocno zdziwię na wadze 9 stycznia:D w końcu to 1.5 miesiąca między jednym a drugim ważeniem:P zresztą nie ważne:D
wyglądam jak kuleczka na patykach:)
nogi mam szczupłe a gora jak kulka hahahaHela85, Amy, mimka84, Krysti lubią tę wiadomość