Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRudzia to super ze juz jestes spokojniejsza... widzisz jak to czasem nie ma sensu sugerowac sie bzdurami na necie? Kazdy przypadek jest indywidualny i bez diagnozy lekarskiej nie ma co samemu sobie jej stawiac
ech szkoda ze musisz zostac sama w swieta. Ale one szybko mina
Rudzia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
No Amy wiem
najgorsze jest to ze ta cysta na 99% bedzie wracac ;( i bedzie js trzeba bylo wycinac caly czas ;/ no ale trzeba to trzeba ... nie wyobrazam sobie rodzic z nia bo to bol niesamowity a przy porodzie to pewnie bylaby juz calkowicie masakra
no ale zobaczymy jak bedzie
.
A Swieta tak jak mowisz szybko zleciwazne ze juz za kilka dni poczuje ulge
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:To nie jakiegos zabiegu ktory ja calkowicie usunie? Czy to jakas taka cysta ktora mimo wszystko wraca?
Takie zabiegi co jakis czas to tez niefajnie
to jest zabieg w ktorym calkowicie wycina sie cyste ale Ona i tsk moze wracac bo jak ten gruczol raz zostal zaatakowsny to juz bedzie caly czas, on juz sie do niczego nie nadaje i mozna go wyciac calego ale nie w ciazy... wiec jak bedzie wracac to po ciazy jak dojde do siebie to ide na calkowite usuniecie tego gruczoluehh
-
AMY w zasadzie to niewiele ale jakiś dziś dzień do d... Byłam w aptece gdzie zostawiłam 98zł na 3 opakowania tabletek, a jutro muszę odebrać czwarte za kolejne 40zł .. Zbankrutuję z tymi lekami, naprawdę. Średnio jakieś 200-300zł miesięczne zostawiam w aptece
Później weszłam do Szachownicy i kupiłam sukienkęPamiętacie tą koronkową co kupiłam z myślą o Wigilii ale nie ładnie leżała w ramionach? To dziś wzięłam podobną ale leży bardzo ładnie
Jak się mężowi spodoba to zostawię. Co prawda kupiłam z nim inną ale tamta jest taka bardziej imprezowa, na sylwestra, a ja w Święta chciałabym elegancko i z klasą, nie wiem czemu, taką mam wizję siebie w tym roku
Rudzia, KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:AMY w zasadzie to niewiele ale jakiś dziś dzień do d... Byłam w aptece gdzie zostawiłam 98zł na 3 opakowania tabletek, a jutro muszę odebrać czwarte za kolejne 40zł .. Zbankrutuję z tymi lekami, naprawdę. Średnio jakieś 200-300zł miesięczne zostawiam w aptece
Później weszłam do Szachownicy i kupiłam sukienkęPamiętacie tą koronkową co kupiłam z myślą o Wigilii ale nie ładnie leżała w ramionach? To dziś wzięłam podobną ale leży bardzo ładnie
Jak się mężowi spodoba to zostawię. Co prawda kupiłam z nim inną ale tamta jest taka bardziej imprezowa, na sylwestra, a ja w Święta chciałabym elegancko i z klasą, nie wiem czemu, taką mam wizję siebie w tym roku
ech z ta kasa.. no nic jam trzeba to trzeba ale faktycznie mnie tez byloby szkoda ze musze za tyle kasy co miesiac leki kupowac...
Poka sukienke)
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Rudzia to dobrze ze chociaz po ciazy ja mozna calkiem usunac... myslalam ze cale zycie bedzie to za to bala lazic
co Tyyy... nie przezylabym co kilka miesiecy miec takie zabiegi
Amy, Fasia lubią tę wiadomość
-
Tą kupiłam dziś :
A tą z mężem :
Która lepsza ?? Tzn tak na Świąteczną kolacjęBo obydwie są super, są zupełnie inne, bardzo wygodne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 20:10
Lali, Rudzia, Hela85, sylvia007, Justinka, KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Hej Pipki
Ja bylam dzis na usg polowkowym ale mala ulozona posladkowo w dodatku pleckami do mojego brzucha i dupa blada bo nie wiele lekarz mogl parametrow sprawdzic, 2 stycznia mam powtorke z badania.
A i mam rwe kulszowa prawdopodobnie wiec kolejna dupa,przytylam przez miesiac 1,5 kg i od poczatku mam 5 kg do przodu, nie jest zleJustinka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:
Pierwsza na kolacje swiateczna druga na sylwestrachociaz druga tez w swieta bedzie pasowac.
Rudzia, Fasia lubią tę wiadomość