Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki
też uważam, że na Swiąteczną kolację jest idealna. Mąż pewnie powie, że babcina
one na żywo lepiej wyglądają
LALI widocznie masz wstydliwe dzieciątko skoro się nie chciało pokazać))
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hwesta ja ostatnio wszystko w Szachownicy kupuję
Fajne rzeczy, cena mega niskie, więc nie jest mi szkoda że po ciąży czegoś nie ubiorę, a wydałam na to majątek
ta koronkowa 49,99zł, a ta druga 39,99złAmy, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Ja juz przed ciąża miałam straszne bóle kręgosłupa ale zaczęłam trochę ćwiczyć i biegać i bóle minęły po jakimś czasie ale teraz to jest masakra czasem jak mi paraliżuje nogę aż do stopy
-
Jestem zła... Mój zaraz wraca do domu i się pakuje, jedzie dalej żeby na rano być w Katowicach
wiem, że musi pojechać ale martwię się o niego bo wiem jaki jest wykończony po tym tygodniu. A trasa z Gdańska do Katowic jeszcze bardziej go wykonczy.
-
na TLC leci "nas 19naścioro"
Anka ojej no to mega długa trasa, a On zmęczony ... Nasi mężowie wczoraj chyba tak samo wrócili z pracy - mój był o 23.40, a o 6.30 już wychodził znowu ..
Nie ma szans żeby się zdrzemnął przed podróżą? chociaż pół godzinki? -
Amy wrote:a mni nigdy nic nie bolalo. Grr a teraz lekarz mowi ze nawet nak urodze to rwa nadal bedzie atakowac. Pytal mnie ostatnio czy noga mi sie przy tym robi czerwona.. a skad ja mam wiedziec jak mnie boli biodro i siega tylko do uda.. nigdy nie widzialam czy robi sie czerwona w miejscu bolu
Jak do tej pory Cie nie bolało to jest duża szansa, że po porodzie rwa minie. Ja niestety jestem na nią skazana i będę po prostu z nią walczyć jak się daAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 Rozumiem Twoje zmartwienie.. i dzisiaj o Tobie myslalam,ze chciałabym się wzorowac na Twoim podejściu do dzieci partnera i przeszłości jego... ja jakoś nie umiem być tak dojrzala:( a do tego porobilam dziś i kluje mnie w pipce po prawej stronie
-
Fasia wrote:na TLC leci "nas 19naścioro"
Anka ojej no to mega długa trasa, a On zmęczony ... Nasi mężowie wczoraj chyba tak samo wrócili z pracy - mój był o 23.40, a o 6.30 już wychodził znowu ..
Nie ma szans żeby się zdrzemnął przed podróżą? chociaż pół godzinki?
On się teraz nie położy. Dojedzie do Piotrkowa i tam może się godzinę przespi a potem jedzie dalej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka ważne żeby na trasie odpoczął jak poczuje, ze jest zmęczony. Mój brat jak jedzie do Holandii, a zawsze jeździ na noc to jak już nie może staje sobie na parkingu i robi drzemkę, bo później człowiek nie wie kiedy zasypia za kółkiem