Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Lazanki mialas
Mnie sie tak uszek chce!!! Juz z pol roku!!! W koncu zjem
No to co, a teraz chcę spaghetti !!ja pitole .. jęzor po podłogę mam ..
Maaaaaaatko uszkaKOCHAM miłością największą
na szczęście do Wigilii już bliżej niż dalej
dla mnie to danie, które się je wyłącznie w czasie Swiąt Bozego Narodzenia, jakoś w ciągu roku chyba nie smakowałyby tak samo
-
hwesta wrote:A do tego dziś popralam jego koszule i zebralam,ze trzeba było nie ruszać bo ma na sobie jeszcze i mogłam nie prac. Plus pomalowalam się i zafarbowalam wlosy... i tez nic... przykro
Tak, a później jak będzie potrzebował koszuli i nie będzie czystej to też zbierzesz, że nie wyprane. Faceci czasem naprawdę przesadzają .. No chyba, że miał na myśli, ze zamiast leżeć to pracowałaś? A co do farbowania to może nie zauważył? Mój często nie widzi różnicy po nałożonej farbie, a jak makijaż mam lekki to dla Niego też bez różnicy, bo uważa że w makijażu jak i bez wyglądam ślicznietaaa chyba Mu okulary potrzebne
-
hwesta wrote:Anka1501 Rozumiem Twoje zmartwienie.. i dzisiaj o Tobie myslalam,ze chciałabym się wzorowac na Twoim podejściu do dzieci partnera i przeszłości jego... ja jakoś nie umiem być tak dojrzala:( a do tego porobilam dziś i kluje mnie w pipce po prawej stronie
Hwesta jak zdecydowałam się na życie z nim miałam ledwo 17 lat skończone (wtedy jego syn miał 10) i uwierz mi ze ładnych parę lat mi zajęło "dorastanie". Po kilku latach dopiero zrozumiałam, że marnowalismy tyle czasu na kłótnie. Teraz wiem, że musimy się kochać i wykorzystywać najlepiej każdą chwile. To jest nasze życie i sami musimy o nie zadbać.Amy, Fasia, Gosha, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:No to co, a teraz chcę spaghetti !!
ja pitole .. jęzor po podłogę mam ..
Maaaaaaatko uszkaKOCHAM miłością największą
na szczęście do Wigilii już bliżej niż dalej
dla mnie to danie, które się je wyłącznie w czasie Swiąt Bozego Narodzenia, jakoś w ciągu roku chyba nie smakowałyby tak samo
chociaz jak bylam na studiach kazalam mamie lepic uszka i bralam je do Lodzi i co chwile jadlam az mi zbrzydly. Pozniej w wigilie chyba z dwa lata uszek nie tknelam. Teraz mi tesknoFasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Anka ważne żeby na trasie odpoczął jak poczuje, ze jest zmęczony. Mój brat jak jedzie do Holandii, a zawsze jeździ na noc to jak już nie może staje sobie na parkingu i robi drzemkę, bo później człowiek nie wie kiedy zasypia za kółkiem
To prawda. On często tak jeździ i się martwię. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj widzi zmiane koloru ale milczy. I dre sje na niego..
wlosy widziales??!!
Widzialem.
srales a nie widziales!
oni je widza alr nie maja potrzeby koemntowania.. pofarbowalam to pofarbowalam i co na oklaski czekam?? Tak ja to widze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 17:17
Fasia, mantissa, KasiaKwiatek, Hela85, mimka84 lubią tę wiadomość
-
A ja często jak np sobie ufarbuję włosy to jak mąż wraca z pracy to stoję i się szczerzę do Niego, a On od razu przygląda się uważnie i zaczyna wypytywać czy to to, albo to
Anka to nic fajnego, bo jakby mój miał tak jeździć też bym się martwiła ..Anka1501, Amy lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Anka1501 ja mam 26 lat, w sumie w 2015 roku 27 i ostatnio całkiem nie potrafię sobie radzić z tym, a kiedyś mi to nie przeszkadzalo,akceptowalam to
Ja za miesiąc kończę 26, wiek tu nie wiele pomoże. Wiem tylko, że go kocham i ze jest moja najbliższą osobą, wiec musze być kolo jego boku choćby nie wiem co. On to widzi i tez walczy o mnie -
Hwesta wszystko sie Wam ułozy, ciaza dla facetow to tez wielkie przezycie i on musi sobie wszystko w glowie poukladac.
Amy no wlasnie ona lezy juz tak kilka dni bo ja czulam ze oklada mnie od srodka, uparta koza i tyle
Pola wstala mi dzis o 6... A teraz ledwo zyje i chce juz myc sie i spac, do 19 musi wytrzymac chocbym miala jej oczy na zapalki zrobic -
nick nieaktualny
-
zjadłam drugi talerz łazanek
będę gruba!
a wieczorem jak się zaczną gazy to chyba umrę ... No i mam nadzieję, że te grzybki które tato dodał nie są trujące
Amy lubi tę wiadomość